![]() |
�RE nefes testi ve AGIZ kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: �RE nefes testi ve AGIZ kokusuGönderildi: 17-Ocak-2014 tarihinde 14:24 |
|
arkadaslar bugun gogus hastaliklari bolumune gittim ure nefes testi icin doktor ure nefes testinin agiz kokusuyla alakasi yok dedi ve testi yapmadi..,
gogusten ve sinusten film cektiler goguste bir sey cikmadi sinuste kist ve geniz akintisi varmis acaba kist agiz kokusu yapar mi cunku internetten baktigima gore iyi huylu oldugu icin tedavi edilmese de olurmus . Murat hocam benim sorum size ure nefes testinin agiz kokusuyla kesin bir ilgisi varmi? simdiden tesekkurler... |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ocak-2014 tarihinde 15:49 |
|
Azotlu gaz atiliminin sebeplerinden bir tanesi erozif H. pylori gastritidir. Bunu da �re nefes testi ile anlamak m�mk�nd�r.
-M |
|
![]() |
|
gizemmmm
�ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2013 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ocak-2014 tarihinde 18:25 |
|
Anladim hocam sagolun
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |