![]() |
yanakla azi disleri arasindaki yerin firçalanmasi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
denizmavi
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: yanakla azi disleri arasindaki yerin firçalanmasiGönderildi: 23-Mayis-2014 tarihinde 23:29 |
|
herkese merhaba,
agzimi ve dislerimi güzelce temizlemek için azi disleriyle yanagin iç kisimlarinin birlestigi yerleri firçaladigimda benim farketmedigim fakat baskalarinin farkettigi, ayni odada bulundugum kisilerin 'ne kokuyor burada,lagim gibi' diye tepkiler verdirten bir koku olusuyor. tip 1, 2, 3, 4'ten hangisi var tam olarak bilmiyorum fakat birisi var.bunu kendim farkedebiliyorum.fakat o koku karsidakine 40-50 cm uzakliga kadar ve karsilikli konusmuyorsak farkedilmiyor.digeri ise birakin karsilikli konusmayi odada 4 m mesafedeki kisi farkediyor. bu nedenle dislerimi firçalarken dikkatli oluyorum.yalnizca disleri firçalamaya dikkat ediyorum.yanak içini ve disetlerini firçalamamaya özen gösteriyorum. buna benzer bir sorunla karsilasan var mi? birde Murat Hocam sorun ne olabilir sizce? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |