![]() |
bogazdan gelen koku...? |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Fresh
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: bogazdan gelen koku...?Gönderildi: 31-Temmuz-2014 tarihinde 20:32 |
|
arkadaslar agiz kokusu malumunuz bizleri psikolojik a�idan yipratan ama asla yenik d�smemize neden olmamasi gereken bir hastalik... ALLAH hepimize sifa versin diyerek basliyorum,
bu konu hakkinda �ok makaleler okudum g�zlemler yaptim, y�ntemler denedim ve �nceden beri farkinda oldugum fakat agiz kokusunun nedeni oldugu y�n�nde dikkatimi bug�nlerde daha �ok celbeden bir konuyu sizlerle paylasmak istedim, belki bir arkadasada faydali olur... arkadaslar biliyorsunuz bademcik taslari agir kokuya neden olabilmekte, ara ara agizimdan �iktiginda ve kendi gayretimde �ikarabildigimde bogazimda inanilmaz bir ferahlama oluyor ve agiz kokumun o an i�in ge�tigini d�s�n�yorum... yaptigim bir test esnasinda s�rekli bademcik tasi kokusu aliyorum bu test sizlerdede ayni etkiyi olusturacak mi merak ediyorum... �ncelikle �enemi �ne dogru itip, agizim kapali vaziyette basimi olabildigince yukari dogru kaldirip boynumu gergiye getiriyorum ve burnumdan derin derin nefes alip veriyorum bu esnada boynumdan burnuma gelen hava akiminda bademcik tasina benzer bir koku aliyorum... bu koku bas normal pozisyonda iken gelmiyor, bunun nedenini ve agiz kokusunun bogazda bir yerde biriken bademcik taslarindan mi geldigini anlamis degilim...? bu konuda Murat Hocamin degerli yorumlarini almak isterim kendisine bizlere faydali hizmetlerinden dolayi ayrica tesekk�r ederim... |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 10-Eyl�l-2014 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 142 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2014 tarihinde 11:48 |
|
kardesim bademcik ameliyatini yeni olmus biri olarak s�yliyim.ameliyattan �ok memnunum.agiz kokumun yogunlugunda ciddi anlamda azalma oldu.ama asil koku sebebi de o degilmis ben de nitekim koku tamamiyla ge�medi.AMA sunu s�yleyebilirim:bendeki asil koku kaynaginin g�c�ne 1 dersek bademcik taslari koku seviyesini en az 3-4 �ekiyordu.
|
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ekim-2014 tarihinde 22:25 |
|
Merhaba Bu bademcik ameliyatini bende olmayi dusunuyorum Yakin zamanda doktor sorun yok diyo AMA arada geliyordu tas.ve kokunun bogazdan bademcik bolgesinden geldigini dusunuyorum.ameliyat cokmu zor ve kokuda plan degisiklee nasil mesela sabah uyandiktan sonra olusuyormu agiz kokusu
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2014 tarihinde 12:39 |
|
ben �nce devlet hastanesine gittim.az var tai �ok sorun olusturmaz dedi doktor.sonra �zele gittim kamerayla bakti.agiz kokundan kurtulmak i�in ameliyat alman gereken bir adim dedi.ameliyat olduktan sonra doktor kamerayla g�rd�g�mden daha fazla tas �iktigini s�yledi.ameliyat �ok basit.ameliyat sonrasi ilk 3 g�n biraz sikinti oluyor.hele benim gibi istahli biriysen daha zor ��nk� puding yiyip duruyon.biraz da agri oluyo tabi.koku konusunda sabah uyandigimda koku oluyo ama zaten o koku hani degerlendirilmeye alinmamasi gereken bi koku.onun disinda agzimda hala s�rekli bir koku var ama hi�bir zaman o les kokuya d�n�sm�yo.insallah bu son koku par�aciklarindan da kurtulurum ve sen de kurtulursun.ACIL SIFALAR
|
|
![]() |
|
bad-i saba
�ye
Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2014 tarihinde 18:52 |
|
Bademcik ameliyati olunca koku tamamen ge�ecek diye bir garanti yok. Ben oldum, ge�medi. Sorununuz sadece bademcik tasiysa faydali olabilir, degilse belki kokuya neden olabilen bir fakt�r� daha elemis olursunuz ama koku tamamen ge�meyebilir.
|
|
![]() |
|
mmervve
�ye
Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ekim-2014 tarihinde 21:15 |
|
Tesekkur ederim arkadaslar bilgilerden dolayi.bu bademcik tasi nerdeyse bir aydir gelmiyor.sanirim onumizdeki hafta disciye gitcem.agzinda 3 dolgu var ve onlarin aralarinin koktugunu farkettim.Ama o kucuk set agzimda oyle buyk bir kokuya sebep olurmu onu bilmiyorum artik haftaya belli olacak
|
|
![]() |
|
ebrulii44
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mart-2015 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2015 tarihinde 13:25 |
|
Bende de bundan 1 yil once bademcik tasi vardi.Gecen ay cesaret edip bademcigimi aldirdim fakat bogazima parmagimi soktugum zaman parmagimda igrenc bir koku kaliyor kendimden resmen tiksiniyorum.Sizce bu koku nasil gecer gercekten pskolojim bozuldu bosuna ameliyat olup aci cektigim icn
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2015 tarihinde 18:02 |
|
ameliyati bir ay �nce olduysan acele etme.ameliyat yaralarinin tamamen iyilesmesi i�in en az �� aya ihtiyacin var.dolayisiyla bundan iki ay sonra kokuda hi� azalma olmazsa o zaman tekrar danisabilirsin.
|
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Temmuz-2020 tarihinde 01:14 |
|
disinizi dilinizi iyice fir�aladaniz yutkunduktan hemen sonra dislerinizi birlestirp hohladiginizda bi koku olusuyorsa anlik bu koku tip 2 dir sinuit ve nedeni olan geniz akintisi tedavisi �ok basit arkadaslar ben iyilestim nedenim buydu. �zellikle su i�in ictikten hemen sonra bi koku olusur dislerinizin arasindan cikar hah iste o .
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Temmuz-2020 tarihinde 19:10 |
|
Siz nasil kurtuldunuz? S�reci anlatir misinuz l�tfen?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |