![]() |
t�k�r�kte koyu renkli kan |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: t�k�r�kte koyu renkli kanGönderildi: 18-Agustos-2014 tarihinde 15:58 |
|
bogazimi temizleyip t�k�rd�g�mde koyu renkli kahve telvesi renginde agzimdan kan �ikiyo her seferinde. Bunun agiz kokusuyla bi baglantisi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Agustos-2014 tarihinde 14:40 |
|
Kan bogazinin tahris olmasiyla ilgilidir. Koyu renkli kahve telvesi dedigin seyde bogazindaki akintida kalan yemek artiklaridir. Bende dr ayni sey oluyor. Cok zorluyorum akintiyi temizlemek icin ardindan kan ve kahverengi birikintiler geliyor.. Tabiki agizkokusuyla alakasi vardir . Sonucta akintida yemek artigi var surekli bogazimizda yani tek neden bu olmasa bile nedenlerinden biri de budur tabiki..
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Agustos-2014 tarihinde 22:47 |
|
Kader, b�y�k ihtimalle kan degildir. Bogazin falan kanasa acisini hissedersin. Geniz akintisi da o kadar koyu renk olmayabilir. Bende de bazen �zellikle sabahlari oluyor. T�k�rd�g�m zaman koyu sari, kahverengi bir salya �ikiyor. �ok ve ge� yemek yedigimde oldugunu fark ettim yani mide ile alakali. Bir de kolayi fazla i�ince agzimi �alkalasam bile koyu renk t�k�r�yorum. Dilin k�k kismina yapisiyor heralde.
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Eyl�l-2014 tarihinde 16:15 |
|
evet kolayi i�tigimde aynisi bendede oluyo
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Eyl�l-2014 tarihinde 16:16 |
|
ve bisey daha ne yersem onun rengini aliyo dilim kola i�tigimde kahverengi salatalik yedigimde yesil visne suyu i�tigimde kirmizi �evremdeki insanlarin kola i�tiginde dilinin kahverengi olanini g�rmedim
|
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Eyl�l-2014 tarihinde 23:10 |
|
kola i�ince bende de durum ayni, bildiginiz kahverengi.�ikolatali puding yedigimde de ayni sey oluyor hatta t�k�rd�g�mde dilimin arkasinda kalan pudingler �ikiyor,herkeste mi b�yle olur acaba yoksa bu sorunla mi alaka bir durum??
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2014 tarihinde 16:49 |
|
evet �ikolotolu puding yedigimdede �yle oluyo. herkeste b�yle oldugunu sanmiyorm
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2022 tarihinde 02:37 |
|
Kisa ve �z bi soru sorucam akliniza gelebilecek her ihtimali varsayin ne yaparsam yapayim istersem agzima zift d�keyim bu t�k�r�k kokusu ge�miyor t�k�r�k kokusu yapabilecek bildiginiz etkenler var mi varsa bunlar neler ��nk� artik �ildiricam yani
(T�k�r�k kokusu her insanda olur demeyin ��nk� eski h�limi de biliyorum bu t�k�r�k kokusu �ok farkli ve yogun dedigim gibi her ne yaparsam yapayim ge�miyor) |
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Eyl�l-2022 tarihinde 02:39 |
|
He bu arada refl� ve ayrica kronik gastritim var ayrica refl�den kaynakli Allah�in belasi kronik faranjitte oldum sanirim agir hasarliyim 🤣 saka bi yana her antibiyotik nefes kokumu ve t�k�r�k kokumu ge�iriyor denendi onaylandi
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |