Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

antral gastrit

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: antral gastrit
    Gönderildi: 11-Eylül-2014 tarihinde 11:17
endoskopi yaptirdim.sonuc;1. antral gastrit ne demek oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi acaba?
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 11-Eylül-2014 tarihinde 19:34
nefarkeder, sana bisi demek istiyorum.
sende dil pasi var mi? varsa ne yogunlukta?
bu tani sonucunda herhangi bir ilaç kullandin mi?
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 12-Eylül-2014 tarihinde 09:25
dil pasi varve aile hekimiyle görüsmüstüm bu konuda
sigara içiyosan birak dedi çünkü dilin killanmasina ve oraya atiklarin kolay birikesine yol açiyomus ikinci adim olarak bi ilaç verdi diline sürüyosun dil üzerini kaygan bi hale getirmek için sigarayi birakmadan sadece ilaci kullandim ise yarar gibi oldu ama sigaraa devam ettigim için sonuç fazla degismedi
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 12-Eylül-2014 tarihinde 21:13
anladim, o sigarayi da birak lütfen:) merak etme sigara absorbe etmiyor… daha çok azdiriyor bu illeti.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Eylül-2014 tarihinde 01:27
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

dil pasi varve aile hekimiyle görüsmüstüm bu konuda
sigara içiyosan birak dedi çünkü dilin killanmasina ve oraya atiklarin kolay birikesine yol açiyomus ikinci adim olarak bi ilaç verdi diline sürüyosun dil üzerini kaygan bi hale getirmek için sigarayi birakmadan sadece ilaci kullandim ise yarar gibi oldu ama sigaraa devam ettigim için sonuç fazla degismedi

bu dile sürülen ilacin adini ögrenebilir miyim dilin kaygan hale gelmesi dilin tükürük tarafindan daha iyi temizlenmesini saglayabilir ve dilden kaynakli kokuyu azaltabilir sanki diye düsünüyorum
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Eylül-2014 tarihinde 15:52
ne yalan söyliyim ismini hatirlamiyorum ilacin yalniz dile damlatilarak kullaniliyor.derdinizi anlatirsaniz pratisyen hekimler bile yazar reçeteye
Başa Dön
Muratdesperate Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muratdesperate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2018 tarihinde 03:07
Merhaba herkese, bende mide kapagi gevsekligi, reflü, hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut. Biyopsi sonucum temiz çikti helikobakter pilori tespit edilemedi yaziyor. Benim merak ettigim bu sikayetler tip 3 agiz kokusu yapar mi? Murat hocam sizin bu konudaki görüslerinizi merak ediyorum. Mide kapagindaki bu bozukluk kesin agiz kokusu yapar mi? Diyet ve mide ilaçlarini düzenli kullanmak agiz kokusunu engeller mi?
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Durum: Çevrimiçi
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Temmuz-2018 tarihinde 21:45
"hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut" diyorsunuz
"Biyopsi sonucum temiz çikti " diyorsunuz.

Gastrit var mi yok mu?
Biyopsi temiz ise nerden bildiniz antral gastritiniz var dediniz?

Mide kapagindaki bozukluk kesin agiz kokusu yapar anlamina gelmez.
Başa Dön
Muratdesperate Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Muratdesperate Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 09-Temmuz-2018 tarihinde 01:20
Hocam biyopsi sonucu temiz çikti derken yanlis belirttim düzelteyim.
Biyopsi sonucum bu hocam,
Mide antrum biyopsi : Hafif siddetli kronik gastrit,ödem
Inflamasyon:+
Aktivasyon:-
Metaplazi:-
Atrofi:-
H.Pylori:-
Endeskopi sonucumda da: Gastro duodenit hiatal gevseklik(Reflü)
Suanda diyet ve ilaç tedavisi görüyorum. Sigara alkol kullanmiyorum.
Cevapladiginiz için çok tesekkürler hocam!
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.