Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

agzim mi kokuyor nefesim mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: agzim mi kokuyor nefesim mi?
    Gönderildi: 21-Eylül-2014 tarihinde 19:20
arkadaslar nefes ve agiz kokusu arasindaki farklar neler?nasil tespit edilir?ya da hangisine sahip oldugumuzu bilmemiz tedavi asamasinda isimize yarar mi?(aslinda aydin hocadan rica edecektim bu konuda bilgilendirme basligi açmasini ama mesaj kutusu dolduguu için haber veremedim)
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Eylül-2014 tarihinde 01:01
murat hocanin sitesinden faydalabilirsin
http://www.agizkokusu.net
http://www.agizkokusu.org/nefes-kokusu.html

Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Eylül-2014 tarihinde 09:55
eyw.
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Eylül-2014 tarihinde 21:19
hocam tamam da benim tanilarim her ikisine de uyuyor.ama burnumdan koku gelmiyor.kafam karisti...
?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.