![]() |
Kudret Nar� ve Elma Sirkesi |
Post Reply
|
| Author | |
bir hayalim var
Kidemli �ye
Joined: 14-Ekim-2013 Location: Istanbul Status: Offline Points: 231 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Kudret Nar� ve Elma SirkesiPosted: 21-Eyl�l-2014 at 20:22 |
|
Arkadaslar Allah askina bunlari nasil kullaniyorsunuz? �zel bir y�nteminiz var mi?
ben bir t�rl� kullanamadim da. merak ettim bu tad ve kokuya ragmen nasil t�ketiyorsunuz? tad�lacak ve yenilecek gibi degiller yemin ediyom. bir y�ntem s�yleyin l�tfen. yoksa daha kullanmadan ��pe gidip israf olacak. (kudret nari zeytin yagli , elma sirkesi de dogal ve katkisizdir) |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22-Eyl�l-2014 at 01:05 |
|
zeytinyagli kudret narini aldiktan sonra biliyo musun bilmiyorum ama �nce karistiracaksin o zmn baya k���k par�alara d�n�s�yo ��nk�
kullanimina gelince a�ik�asi ben �ignemeden yutuyorum �ignemek ger�ekten y�rek ister ��nk� :) eger bika� kere kullanmayi basarirsan alisirsin merk etme sirkeyi de 1 yemek kasigi elma sirkesini 1 bardak suya karistirip i�ebilirsin kudret narini anlarim da sirkeden neden tiksindin anlamadim sonu�ta �z�m sirkesi gibi agir bir tadi ve kokusu yok hatta gzl bile sayilir |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23-Eyl�l-2014 at 16:41 |
|
bilmiyorum, bende her ikisi de ayni etkiyi yapiyor.
zaten bunlari kullanmiyorum artik. daha dogrusu hi� kullanmadim. afaff, ne zamandan beri kudret nari kullaniyorsun? simdiye kadar faydasini g�rd�n m�? hani ciddi manada faydasi dokunduysa, tekrar kullanmayi denerim. nyapalim, katlanacaz artik. |
|
|
|
|
![]() |
|
afaff
�ye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23-Eyl�l-2014 at 19:50 |
|
simdi bendeki koku yemeklerden sonra artis g�sterdigi i�in ilk kullandigimda yemeklerden sonra kullaniyordum ve hi� faydasini g�rmedim tam birakmak �zereydim ki bir de yemeklerden �nce kullanayim dedim(yani olmasi gerektigi gibi) 1-2 g�n bisey olmadi daha sonraki 4-5 g�n ise hem agzimdan hem de burnumdan gelen koku gitti ama daha sonra hersey gibi onun da yavas yavas etkisi azaldi ama kudret narinin bana s�yle bir faydasi oldu ila�larin ge�iremedigi midemdeki agriyi o ge�irdi ve baya uzun s�re kullandim sonra bi s�re biraktim agri n�ksedince tekrar kullanmak zorunda kaldim ve su an halen sadece sabahlari olmak �zere 1 �ay kasigi kdr kullaniyorum ne kdr kullandigimi bilmiyorum ama 250 gr lik kavanozlardan 6-7 tane bitirmisimdir simdiye kadar
bir de not olarak sunu s�yleyebilirim su anda kudret narinin midemdeki agri hari� kokuya bir etkisi oldugunu d�s�nm�yorum ama iste forumdan nicki �l�mc�ld� galiba kudret nariyla bu kokudan kurtuldugunu s�ledi ama daha sonra bir d�n�s yapmadigi i�in akibeti ne bilemiyoruz kurtuldu ki geri d�nmedi olarak d�s�nebiliriz |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Joined: 02-Eyl�l-2012 Location: Ankara Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24-Eyl�l-2014 at 19:59 |
|
kudret nari mide sorunlari dakikasinda kesiyor.
balla karistirip da yiyebilirsin ayrica.. ben 1 yemek kasigi yutuyordum ama �ok eziyet ger�ekten. ama �ok sifa veriyor. elma sirkesini suya karistirmayin diyor dikkat edin. ben 2 yemek kasigi zeytin yagi ve 3-4 yemek kasigi sirkeyi karistirip i�iyorum sabah aksam. (a� karnina) ayrica aksamlari a� karnina sarmisaklari yutabilecegim b�y�kl�kteufak ufak kesip su ile yutuyorum. Bunlarin aguz kokusunu ge�irmeyecegini biliyorum ��nk� burnumdaki sorun anatomik gibi geliyor bana. ama yine de kullaniyorum. |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 25-Eyl�l-2014 at 01:03 |
|
arkadaslar ayr�ntili anlattigniz i�in ve bana g�� verdiginz i�in
tesekk�r ediyorum �ncelikle.. bug�n zoraki de olsa kudret narini kullandim, ins bana da faydasi dokunur effect, masallh sen kendini asm�ssn ya, helal olsun vala:) umarim dedigin gibi faydas�n� g�r�r�m |
|
|
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You can vote in polls in this forum |