Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

��z�m

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı daelyaraque Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: ��z�m
    Gönderildi: 25-Kasim-2014 tarihinde 00:25
Arkadaslar ben de bu sorunu 4 5 yil yasadim o y�zden nasil bir durum oldugunu buradaki herkes kadar biliyorum.
Bende lise 3 4 civarinda burun tikanikligi agiz kokusu ve dilde pas sorunu basladi .bir s�r� ��z�m yolu denedim ve sonu� alamadim. Buna 2 tane burun ameliyati da dahil.ameliyatlara ragmen akinti sorunu ��z�lmedi ve hala da devam ediyor.
Bu yaz( �niversite 4. Sinif bittikten sonra) doktoruma durumu anlattim. Bademciklerde problem var almamiz lazim dedi.bendeki sikinti bademciklerdeki kraterlerde s�rekli akinti y�z�nden bademcik tasi olusmasiymis.

Bademcikler alindi ve sonu�: Geniz akintisi alerjik yapi ve farenjitten dolayi ge�medi. Zaten doktor bunu s�ylemisti. Fakat o berbat agiz kokusu kalmadi artik.Pas tabakada da %70-80 azalma oldu.Kokunun ge�mesi inanilmazdi.Suan bu konuda inanilmaz mutluyum.
Siz de biliyorsunuz ki bu durum direk insanin sosyallesmesini iletisimini direk etkiliyor.insanlarla bazen 2 laf bile edemiyorsunuz.Kotu hissediyorsunuz elinizden birsey gelmiyor.yeri geliyor insan sevgilisine mah�up oluyor o bisey demese bile. ��nk� farkindasin durumun.

Eger benimki gibi bir durum varsa bademciklerinize mutlaka baktirin.doktorunuza g�venin durumunuzun sizin i�in �nemini anlatin.
Hayat devam ettigi s�rece ��z�m mutlaka vardir .herkese acil sifalar diliyorum.Ne olursa olsun umudu kaybetmeyin.
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 06:04
merhaba kardesim senin adina sevindim
ben haftaya doktora gidecegim ilk olarak i� hastaliklarina girecegim mide i�in test felan yaptirtcam bisi �ikmassa kbb direktmen orda derdimi anlaticam belkide benimde bademciklerden kaynakli olabilir eger �yleyse bende aldirir kurtulurum umarim �yle olur
Başa Dön
bir hayalim var Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:36
bunu hep diyorum zaten. bademcik taslari agiz kokusuna 1. olmasa bile 2. sirada neden olabilecek sorunlarin basinda geliyor.
ki bana g�re agiz kokusu 2 e ayrilir; biri bademcik taslarindan kaynaklanan koku digeri ise diger fakt�rlerden kaynaklanan kokular.

tabiki bu s�yledigimi o kadar ciddiye almayin arkadaslar. burda anlatmak istedigim bademcik taslarin da ciddi manada koku �zerinde etkisi oldugudur.
imkaniniz varsa temiz bir sekilde bademciklarinizi aldirmanizi ben de tavsiye ediyorum.
bir nebze de olsa rahatlayabileceksiniz. en azinda bende de yukaridaki arkadasin dedigi gibi olumlu etkisi oldugudur.

yalniz aldiracaksniz da komple temiz bir sekilde aldiriniz. �yle bir tanesini aliyim digeri kalsin veya bademciklarin bir kismini aliyim bir kismi kalsin. b�yle yapmayin. iyi sonuc alamayabilirsiniz.
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 23:38
bademcik taslari olusanlar i�in dedim. yanlis anlasilmasin.
Başa Dön
Aleho Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Aleho Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 12:45
Arkadaslar size bir sorum olcak l�tfen cevaplayin sizinde t�k�r�g�n�zde koyuluk ve d�k�r�g�n i�inde beyaz beyazl tomurcuk gibi seyler varmi sanki bu beyaz seyler dilimize yapiyor ve �ikmiyor bogazimi temizlerken bu beyaz ieyler �ok fazla oluyo t�k�r�kte
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 15:43
Aslinda siteye �ye olmayip uzaktan takip edecektim ama basligi a�an kisinin nickini g�r�nce tekrar yazmaya karar verdim.

Nicki, Fransizca bir kelime degil bildigimiz k�f�r. Ilk kelimesi dal ikinci kelime de k�fr�n kendisi.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 21:23
İlk gönderen: asdf asdf yazdı:

Aslinda siteye �ye olmayip uzaktan takip edecektim ama basligi a�an kisinin nickini g�r�nce tekrar yazmaya karar verdim.

Nicki, Fransizca bir kelime degil bildigimiz k�f�r. Ilk kelimesi dal ikinci kelime de k�fr�n kendisi.

Uyardiginiz i�in tesekk�r ederim.
Sevgili kardesimizden rica edelim baska bir isim ile forumu kullansin.
Benim g�z�mden ka�arsa beni yine uyarin l�tfen.
-M
Başa Dön
mmervve Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 17:25
Merhaba sorununu �ozulmesine sevindim darisi basima.bende s�rekli bademcik tasi var �ok kotu bir durum �zellikle bayan oldugum i�in daha kotu.bademcik ameliyati olmadan �nce ve olduktan sonra olan degisiklikleri bildirirsen �ok sevinirim
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 17:28
Merhaba ALEHO.evet bendede oluyo o durum ama tavsiyem sudur d�zenli olarak dilini fir�alarsan gecmesine yardimci oluyor.bende ise yariyo
Başa Dön
odor Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı odor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 23:03
Acaba mutlu olmak ya da mutsuz olmak.
Yani bu duygularin bi etkisi var midir koku �zerinde?
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bir hayalim var Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Aralik-2014 tarihinde 01:04
İlk gönderen: asdf asdf yazdı:

asdf, kardesim kusura bakma gece gece nick ile ilgili birsey merak ettim. mesaj kutuna bakabilir misin?
Başa Dön
daelyaraque Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı daelyaraque Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2014 tarihinde 00:31
İlk gönderen: mmervve mmervve yazdı:

Merhaba sorununu �ozulmesine sevindim darisi basima.bende s�rekli bademcik tasi var �ok kotu bir durum �zellikle bayan oldugum i�in daha kotu.bademcik ameliyati olmadan �nce ve olduktan sonra olan degisiklikleri bildirirsen �ok sevinirim

�ncelikle ameliyat sonrasi epey mesakkatli ge�ti.Eger ameliyat konusunu d�s�n�yorsaniz, mutlaka arastirin bu kismini.

Ben de dil pasi , geniz akintisi farenjit ve koku problemi vardi.�esitli tedavilerden sonu� alamayinca doktorum , bademciklerin alinmasi gerektigini s�yledi.

Ameliyattan sonra , sikayet�i oldugum o k�t� koku gitti. Tabi doktorumun s�yledigi gibi farenjit azalmasina ragmen devam ediyor.Dil pasi ise �ok �ok azaldi.D�zg�n dis fir�alama ve hijyen saglandiktan sonra koku olusmuyor artik.

Siz de mutlaka doktorunuzun muayenesi sonucunda ve g�r�s�n� alarak eger bademcik tasindan kaynaklanan probleminiz varsa ameliyat hususunda kararinizi verin.Ge�mis olsun.
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2014 tarihinde 16:43
pei kokunun olusup olusmadigini nasil anliyorsun yada yok oldugunu ? baskasindan yardimi ilemi yoksa kendi kendinemi
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2014 tarihinde 18:57
daelyaraque faranjitin var ve agzin kokmuyor oyle mi?
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmervve Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Aralik-2014 tarihinde 20:47
Tesekk�r ederim bilgiler i�in.bendede dil pasi geniz akintisi ve koku var ocakta ameliyat olcam bnde insallah ge�er bendede
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı daelyaraque Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mart-2015 tarihinde 01:38
İlk gönderen: ismimnefarkeder ismimnefarkeder yazdı:

daelyaraque faranjitin var ve agzin kokmuyor oyle mi?

Evet .Genizde akinti mevcut.Ama o �nceki bademcikten gelen kokudan eser yok .
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı daelyaraque Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mart-2015 tarihinde 01:39
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

pei kokunun olusup olusmadigini nasil anliyorsun yada yok oldugunu ? baskasindan yardimi ilemi yoksa kendi kendinemi

Kendim farkindaydim zaten . Ayrica aile bireylerinden yardim aldim.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.