![]() |
olmadik kokular aliyorum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kader
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Agustos-2013 Konum: Aksaray Durum: Çevrimdışı Puan: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: olmadik kokular aliyorumGönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 17:40 |
|
bozuk para ,kolye ,zincir,fermuar vb. seylerden �ok siddetli bi sekilde metal kokusu aliyorum arkadaslarima soruyorum bozuk paranin kokusunu aliyomusunuz rahatsiz oluyomusunuz siz diyorum hayirr onuda nerden �ikardin diyolar oysaki ben o kokuyu aldigimda boguluyomus gibi bayilcak gibi oluyorum elime bozuk para aldigim zamanlar elimde bile metal kokusu aliyorum buy�zden elimi yikiyorum ayrica musluktan su i�emiyorum musluktan metal kokusu aldigimdan dolayi hazir su i�erim genellikle.Montumun fermuarini �ekerken uzak tutuyorum kendimden �ok agir metalimsi kokular geliyo ��nk�.Kolye zor takiyorum. Bu tuhaf degilmi sizcede burnumda bi sorun olabilirmi arkadaslar
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 19:53 |
|
M�saade ederseniz sizin durumunuzu incelemek istiyorum. Bana eposta ile hangi sehirde oldugunuzu yazar misiniz. [email protected]
-M |
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Kasim-2014 tarihinde 22:54 |
|
bu senin s�yledigini daha �nce de dile getirmistim.
�zellikle sabah uyanir uyanmaz agizda bildigimiz metalimsi, demirin paslanmasi gibi( tarifte yanlislik olabilr) paslanma tadi ve kokusu mevcut oluyor. g�n i�inde de dedigin gibi eline para bile alsan sanki o paranin tadi ve kokusu agiz i�inde oldugu hissi veriyor. ve �zellikle dil y�zeyinde olan, agiz kapali bir sekide olup dil arkasi yardimyla burundan hafif tempoda nefes verirken daha �ok hissediliyor. ben b�yle hissediyordum bilmiyorum yanlis ta hatirliyor olabilirim.ben de b�yle oluyordu sanki. suan �yle bir durumum yok,yani o pas tadi ve kokusu ge�ti. yalniz nasil ve ne zaman ge�tigi hakkinda onu da tam hatirlamiyorum. eger sende de durum b�yleyse ilerde ge�ecegini d�s�n�yorum. hijyenine daha fazla dikkat etmeni �neririm. |
|
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
odor
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 00:43 |
|
Murat hocam Ayni sorun ben de var. �ok iyi tarif etmis arkadas tsk ederim.
Ben de bir de �zellikle sabahlari bazen �ok daha yogun hissediyorum bu metal kokusunu. Ve o kadar agir ki nefes almaktan nefret ediyorum. |
|
![]() |
|
latte
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Kasim-2014 tarihinde 23:15 |
|
para ve zincir. ben de bunlarin kokusunu yogun bi sekilde aliyorum elime kokusu siniyor ama �ok da �zerinde durmamistim a�ik�asi simdiye kadar.ya da agiz kokusu ile baglantili olabilecegi aklimin ucundan bile ge�memisti.hocamin yorumunu merakla bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2014 tarihinde 17:55 |
|
ve isin ilgin� kismi metalden rahatsiz olmadigim zamanlar kokum daha az oluyor daha iyi hissediyorum kendimi
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2014 tarihinde 17:56 |
|
murat hocam epostami kullanmadigim i�in zamanla sifremi unutmusum konusabileceginiz baska bi y�ntem varmi galiba facedede bi sayfaniz var
|
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Aralik-2014 tarihinde 18:01 |
|
bu 1.5 senedir b�yle ge�ecek gibi durmuyor
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Aralik-2014 tarihinde 16:39 |
|
Ilgin� bir durum. Ben de deri bir montum var onu giyince �ok k�t� kokular aliyorum. Normalde agiz kokumu pek almam, montu giyince o diski gibi kokuyu bile almaya basliyorum. Mont kokuyordur, diyeceksiniz, degil; montu �ikarip koklayinca disi hafif bir deri i�iyse parf�m kokuyor. Heralde deri kokusuyla nefes kokum birlesince kokuyu almaya basliyorum.
Bozuk para ve fermuar zaten genelde k�t� kokar. Bir de otob�slerin demir tutacaklarini elledikten sonra elde fena bir koku kaliyor. |
|
![]() |
|
Kader
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Aralik-2014 tarihinde 16:17 |
|
bilmiyorum evet normaldede k�t� kokuyo olabilir ama �evremdeki hi� kimsenin benim gibi rahatsiz oldugunu g�rmedim burnumla ilgili bi sorun olabilir belki burnuma �zel bakimlar yaptiktan sonra pek rahatsiz olmuyorum
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |