Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Grip, Soguk Alginligi Agiz Kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umutvar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Grip, Soguk Alginligi Agiz Kokusu
    Gönderildi: 27-Ocak-2015 tarihinde 23:04
�ncelikle agiz kokusu alaninda �alismalar yaparak bizleri bilgilendiren Sayin Murat Aydin Hocamiza sonsuz tesekk�rlerimi sunuyorum. Herkes doktor olabilir �gretmen olabilir ama �ok az kisi kendi alaninda uzmanlasip arastirmalar yaparak bilime katki saglar. Murat Hocamiz o ender kisilerdendir.

Uzun zamandan beri agiz kokum var. Yaklasik 7 yildir.
Herkes bu durumla ilgili ne �ekmisse aynisini �ekiyorum.
Bazen Sosyal, psikolojik, �zg�ven y�nden yerle bir oluyorum.

1. Bademciklerimde sik sik bademcik tasi olusuyor.

Benim sorum su olacakti :
Grip oldugumda, soguk aldigimda kisaca bademciklerim ile ilgili bir sorun oldugunda bademciklerime baktigim zaman bademciklerimin temiz g�r�nd�g�n� g�r�yorum ve isin garip yani gge�ici olarak agiz kokum olmuyor . Bunu birka� defa grip oldugumda veya soguk aldigimda hissettim.

Murat Hocam bu durumu nasil a�iklayabiliriz?
Arkadaslar sizde de bu veya buna benzer durumlar oluyor mu ?

Herkese simdiden tesekk�r ediyorum.Allah yardimcimiz olsun.
Her zaman umut var!!!
Başa Dön
afaff Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı afaff Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Ocak-2015 tarihinde 18:32
bende de bu durum oluyor ben bunu kendi �apimda burnumun s�rekli aktigi i�in kuru kalmamasina ve hasta oldugum i�in antikor sayisinin artmasina baglamistim
Başa Dön
umutvar Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı umutvar Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2015 tarihinde 01:53
Acaba neden tonsiller temizlendigi i�in olabilir mi?
Murat hocam sizin bu konuda bu fikriniz var mi ?
Her zaman umut var!!!
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Subat-2015 tarihinde 11:05
Soruyu tam olarak anlamadim? Grip oldugumuzda neden agiz kokusu kayboluyor mu diye sordunuz.

Flora degistigi zaman veya patojen olanlar faaliyetlerii artirdigi i�in odorijenik (koku yapici) bakteriler baski altina giriyor, siniyor, sayica azaliyor, meydani diger bakterilere terk ediyor, metabolik ihtiya�larini (yemeklerini) digerlerine kaptirdigi i�in koku �retemiyor olabilirler.

Grip, nezle, soguk alginligi kokuyu kesinlikle, net ve kesin bir sekilde ortadan kaldiriyorsa Agiz kokusu Tip 3 ve 5 olmayabilir.
-M
Başa Dön
kurtulus55 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kurtulus55 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Subat-2015 tarihinde 19:21
Yillardir agiz kokusu ile ugrasiyorum ki bu 10 yilin �zerinde bir zaman... her t�rl� doktora muayene oldum gastrit refl� sin�zit tedaviseri g�rd�m dislerim i�in her t�rl� temizlik ve bakimi yaptirdim. ama �ok basarili olamdik. yalniz sizin ds�ylediginiz gibi girp ve nezle d�nemlerimde net bir sekilde agiz kokusunun azadigini hatta hissedilmedigini farkettim. Bunu en basta kullandigim antibiyotiklere baglasamda ssonra antibiyotik kullanmadigim halde bu kokunun grip nezle oldugumda azaldigini hissettim.

Başa Dön
latte Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı latte Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2015 tarihinde 00:51
grip ya da nezle oldugumuz zaman burnumuz tikanir ve koku alamaz ya( bende �yle oluyor en azindan) o y�zden yani ge�ici koku kaybi nedeniyle agiz kokumuzun da gittigini d�s�n�yor olabilir miyiz acaba??
Başa Dön
bad-i saba Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bad-i saba Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2015 tarihinde 01:17
Grip veya nezle durumunda koku ve tad alma duyularimiz etkilendigi i�in olabilir mi? Yani aslinda kokuda bir degisiklik yoktur da siz hasta oldugunuz d�nemde bu kokuyu hissedemiyor olabilir misiniz?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.