Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

endoskopi ve agiz kokusu

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aaynur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: endoskopi ve agiz kokusu
    Gönderildi: 12-Mayis-2015 tarihinde 10:58
Yillardan beri agiz kokusuyla ugrasiyorum hiç bir çare bulamadim
son olarak endoskopi yaptirdim 7 haziranda sonuç alacagim
ondan da pek ümitli degilim ne yapabilirim?
Başa Dön
erkannn1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erkannn1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Mayis-2015 tarihinde 06:14
Agiz kokusunun buyuk nedenleri agiz icinden kaynakli olabilir ilk once soyle bi yol izle.

Disciye git guzelce bakimini yaptir bi sorun yok ise,
Kbb uzmanina git ust solunum enfeksiyonlarinda sorun varsa onlari gider,burdada isin biterse
En son gastrocuya git ama ztn endoskopi olmusun sonucunu bekle.
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 19-Ekim-2017 tarihinde 20:33
Gastroentorolojiye bu malum sebeple gitsem ilk ne yaparlar? Endoskopiden falan korkuyorum 16 yasindayim.. 6 senedir çekiyorum.

Endoskopiden önce baska testler yapar mi?
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
Another-- Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Another-- Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 20-Ekim-2017 tarihinde 21:27
10 yasindan mi basladi
Başa Dön
hasta31 Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hasta31 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Ekim-2017 tarihinde 20:45
Aynen
Ya iyilesemezsem ?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 24-Ekim-2017 tarihinde 22:26
yapmazlar en kolay ve net endoskopi. basit islem bende o yaslarda yaptim ilk endoskopiyi simdi bir daha gerek olursa yapacam.

endoskopi ol test yapsinlar bakteri varsa ol tedavini geçip gitsin. tabi reflü belirtisi filan yoksa olma.

karin mide agrisi filan sogan sarimsak yediginde özellikle domates vs. bogazda takilma hissi agiza eksi su gelmesi filan. bos temiz mideyede gereksiz endoskopi
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.