Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Söyleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

skype gorusmesi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı uzgun Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: skype gorusmesi
    Gönderildi: 25-Mayis-2015 tarihinde 11:45
beyler haftada bir skype gorusmesi yapmamiz munkunmu kimler katilir ?
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Mayis-2015 tarihinde 20:33
nasil yapildigini bilmiyorum ama ben varim
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 00:14
abi senin canin sklmis sanirim skype dan agizni mi hohlicaksin :)))

ne amacla gorusceksin skypedan mantigim almadi valla
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 30-Kasim-2015 tarihinde 01:43
dertlesmek için mantikli aslinda sonuçta anlamiyana anlatamiyosun benim babam biliyor diyorum böyle böyle halitosis diyo bi hastalik var filan diyo senin hiç biseyin yok abur cubur yiyosun cips felan filan ondan 2 gün ben sana bol maydonoz yedirim koku felan kalmaz diyo gelde anlat iste o adama :)
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 04-Aralik-2015 tarihinde 02:26
Olabilir aslinda, en azindan hatali oldugumuz yerlerde birbirimiz uyarabiliriz ve sonuçlari yine buradan yazariz.
Isteyenler özelden ulasabilirler...
Başa Dön
Another-- Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Another-- Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 02-Agustos-2018 tarihinde 21:27
Arkadaslar ayni sehirde olan yokmu illaki var konusalim bulusalim olmadi hep birlikte arastiralim sonuclarimizi paylasalim birbirimizle nereye kadar böyle hiç degilse sonuclar ayni mi farkli seyler cikacakmi utanilcak bisey yok bunda bu bi hastalik belkide bizim sinavimiz   
Başa Dön
Anamuuuur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Anamuuuur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 17-Agustos-2018 tarihinde 23:53
Çok iyi olur aslinda mersin de olan birisi var mi aramizda
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.