![]() |
Agiz kokum yok oldu sira nefes kokusunda |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Magdur42
�ye
Kayıt Tarihi: 14-Ocak-2015 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agiz kokum yok oldu sira nefes kokusundaGönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 14:52 |
|
Merhaba arkadaslar. Ben bazi sebeplerden dolayi agiz kokusundan kurtuldum. Kullandigim seyleri s�yleyim hangisinin etkisi oldugunu bilmiyorum. �nce 3 paket falan nidazol kullandim. Tabi etkisi ge�ti. Sonra kudret nari propolis kullandim ondan da 4 paket. Ardindan sirkeyi denedim. Sonra sarimsak limon k�r�n� yaptm. Yanliz bunlardan hangisi faydali oldu hi� bilmiyorum. Belki zarari da olmustur ama agiz kokum ge�ti. Belki de yediklerime i�tiklerime dikkat ettigimden olabilir. Gelelim asil meseleye nasil anladn kokunun ge�tigini kokuyu zaten biz hissedemiyoruz derseniz, ben normalde agzimi hohladigim zaman kokuyu aliyordum. Siz aliyor musunuz bilmiyorum.
Nefes kokusu var miydi yeni mi oldu bilmiyorum ama kokum hi�bir zaman ge�medi. Agiz kokusu bitti simdi nefes kokusu var. Bunu da dilimi kbb ye gittigimizde bagdemciklere bakan doktorun tahta �ubugu bastiridgi gibi dilimi baya bi �ne dogru a�iyorum. O zaman hohladigimda daha garip bir koku geliyor. Hocam sizce bu mide bagirsakla alakali olabilir mi ya da baska birsey s�leyebilir msiniz. Bir an evvel bundan da kurtulmak istiyorum. |
|
![]() |
|
Magdur42
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Mayis-2015 tarihinde 16:26 |
|
Birde ekleyim dilimdeki beyaz tabaka �ok az.. Hocam birsey s�yleyebilir misiniz
|
|
![]() |
|
Aleho
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2015 tarihinde 10:55 |
|
Magdur kardesim tavsiyem bida antibiyotik kullanma bakteri hem diren� kazanir hemde faydali bakterileri kaybedersn ibs olursun propolis olayina gelince daha �nce biyere yazmistim bunlarin antibakteriyel �zellikleri var bakteri duvarini par�aliyomus arilar konularinin g�venligi i�in �retiyolarmis bide sen sarimsak k�r� vs eklemissin birde Bu ari �r�nleriyle Halsizlik ten kurtulan konustugum kisi var
|
|
![]() |
|
Magdur42
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 27-Mayis-2015 tarihinde 14:00 |
|
Kardesim peki benim skntim mide veya bagirsak mi dersin ?
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2017 tarihinde 23:27 |
|
Bana kalirsa bagirsaklardan kaynakli. Mide olsa en azindan gastrit vs olmasi gerekmezmiydi?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |