Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

fark ettiniz mi ?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: fark ettiniz mi ?
    Gönderildi: 21-Temmuz-2015 tarihinde 17:56
merhabalar. forum üyeleri bilirler , hastaligi yenenlerin birçogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma üye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ?
Başa Dön
blanche Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2015 tarihinde 20:36
doksaniki:)
Başa Dön
rifki Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı rifki Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 23-Temmuz-2015 tarihinde 18:39
evet onu ben de fark ettim. hatta simdi sizin söylemeniz üzerine eski yazismalarimda kendisini gördüm. burun kaynakli sikinti yasadigindan bahsetmis. kurtulmustur umarim. kendisine tekrar yazdim son durumunu paylasir misin diye ama sanirim görmedi. keske kurtulanlar bir geri dönüs yapsa ne kadar güzel olur.
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 08:34
Her türlü seyi deneyip onlarca doktora gidip bir sürü test yaptiran ama sonunda psikolojik oldugu ortaya çikan iki üç arkadas vardi.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Yönetici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 25-Temmuz-2015 tarihinde 15:01
İlk gönderen: rifki rifki yazdı:

merhabalar. forum üyeleri bilirler , hastaligi yenenlerin birçogu foruma birdaha girmiyor ve biz de durumundan haberdar olamiyoruz. diyecegim o ki ; foruma üye olupta uzun zamandir girmeyenleri ya da kurtuldugundan emin oldugunuz biri/ birileri var mi ?

Biraz önce iyilesen ve iyilestiginden tatmin olan birisine böyle bir forumdan bahsettim, buradaki insanlarin iyilesen birilerinin agzindan bir seyler duymak istediklerini anlattim.

Forumun adresini versem üye olup bize yasadiklarinizi isim vermeden anlatir misiniz dedim.

Forumu biliyorum dedi. Aman aman istemem, siz anlatin benim yerime dedi.

Daima ayni sey oluyor. Bireyler, mazisindeki karanlik oldugunu düsündügü noktaya düsünsel olarak bile geri dönmek istemiyor. Gasp magdurunun ifade vermek istemeyisi, iflas, kaza, yaralanma veya benzeri felaketlerin hatirlanmak istemeyisi gibi.

-M

Başa Dön
blanche Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı blanche Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 13-Agustos-2015 tarihinde 00:59
ormes kullanici isimli arkadasta iyilesti diye tahmin ediyorum.sorununun burun kaynakli oldugunu dusunuyodu.insallah iyilesmistir.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.