Agiz Kokusu Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Yap Giriş Yap

akciger için doktora giden?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı firindamakarna Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Konu: akciger için doktora giden?
    Gönderildi: 17-Eylül-2015 tarihinde 15:51
arkadaslar akciger için doktora giden ve sonuç alan tanidiklariniz veya eski üyeler var mi? Sanki tek çarem orasi kaldi gibi geliyor benim ki agiz kokusu degil nefes kokusu
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 18-Eylül-2015 tarihinde 05:44
Gittim ben defalarca camerali taramada yaptilar ordanda sonuc cikmadi
Başa Dön
latte Açılır Menüyü Görüntüle
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı latte Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 21-Eylül-2015 tarihinde 01:21
yaniliyor da olabilirim kesin konusmak istemem ama koku akciger kaynakliysa agiz kokusundan daha büyük bi problemle karsi karsiyayiz demektir bence. yani agiz kokusundan baska daha belirgin belirtiler verir akciger hastaliklari. bende biçok kez gögüs hastaliklari bölümüne gittim ama hiçbisey çikmadi,daha önce de yazdim babam 5-6 yildir KOAH hastasi sürekli balgam çikarir agzi nefesi zerre kokmaz. sen yine git baktir ama bisey çikmayacagina neredeyse eminim:))
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja Doğrudan Bağlantı Gönderildi: 07-Kasim-2015 tarihinde 16:55
Hocam size ve herkese bir sorum var.Akciger hastaliklari ve agiz kokusu arasinda dogrudan bir iliski var midir?ben de bronsit varmis ve doktorun dedigine göre astim baslangici da...TESEKKÜRLER
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.