Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Ben iyilestim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle

Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Agiz Kokusundan kurtuldum Allahin izniyle
    Gönderildi: 07-Aralik-2015 tarihinde 20:16
Arkadaslar bende hepiniz gibi yillardir agiz kokusundan sikayet�iydim ama Allahin izniyle kurtuldum.�nce hastalik s�recini anlatayim.
Sabahlari kalktigimizda her insanin agzi kokar bu dogru ama benimkini s�yle anlatayim;
Sabah kalkiyorum koku var.Kahvalti yapiyorum koku gidiyor gibi oluyor.Daha sonra dislerimi iyice fir�alayip ayni zamanda dilimide fir�alayip iyice temizliyordum.O anlarda ferahlik hissediyorum.Ama evden disari cikip 20 dakika sonra otob�se bindikten sonra agzimda o kokuyu tekrar hissediyordum.O an neler hissettigimi anliyorsunuzdur.
Bu arada �niversite 1. Sinif �grencisiyim ve �niversite gibi sosyal bi ortamda bunun ne kadar zor olabilecegi malumunuzdur.Siraya oturuyorum 5 dakika sonra agzimda ve burnumda koku hissetmeye basliyorum ve daha sonra zaman ge�tikte dahada siddetleniyordu koku.Inanin nefes almiyordum insanlara gitmesin diye.Insanlarla konusmaktan �ekiniyordum s�rekli.Allah razi olsun bu zamana kadar hi� bi arkadasim bana ' ya senin agzin les gibi kokuyor' demedi.Ama ben hissediyordum ve �ok rahatsizdim. Neler hissettiginizi anliyorum o y�zden. Tabi bu s�re� i�inde kokunun neyden kaynaklandigini arastiriyordum. Ilk d�s�ncem dildi.Dilimin �st� sapsari olurdu ve k�t� bi koku yayardi ger�ekten.Kokuya sebep olanin dil oldugunu d�s�nerek dilimi karbonata varincaya kadar bir s�r� seyle temizlemeyi denedim ama nafile.Sonra mideden s�phelendim. Ama �st�ne gidecek firsat olmadi. Yine forumlari gezerken bi arkadasin yorumunu okudum. S�yle diyordu kisaca;
"Bundan 5 yil �nce KBB tedavisi oldum ve burnumdaki etin alinmasina karar verdi doktorlar. Ameliyattan sonra kurtuldum, Allah o doktorlardan razi olsun." Bende bu yorumu okudum ve KBB uzmanina danismaya karar verdim. Gitme sebebim belliydi, sag burun deligim nerdeyse tamamen kapali sol delikte biraz kapali. O y�zden rahat nefes alamiyordum.Doktor bana bi burun a�ici sprey bide alerji hapi verdi. Ana tani Konka hipertrofisi, ek tani allerjik rinitti. Ilk aksam spreyi siktim sonu� harikaydi. Burnum rahat bi sekilde nefes alabiliyordum ve agzimdan ve burnumdan gelen koku bi anda kayboldu. Tabi emin olmak i�in bi ka� g�n bekledim o koku artik gelmiyor Allaha �ok s�k�r. Yani sebebi rahat nefes alamamam ve havanin temizlenmemesiymis. Tedaviye devam edecem yine sonu�lari anlatirim size. Sormak istediginiz seyler varsa sorabilirsiniz elimden geldigince cevaplarim.
InsaAllah herkes bu sorundan kurtulur, eger kurtulmak istiyorsaniz asil sebebi bulmaya odaklanin yoksa kurtulamazsiniz. Bogazinda sorunu olan mideye y�nelirse sonu� alamicaktir. Saglicakla kalin.
Başa Dön
bi care Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bi care Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2015 tarihinde 11:48
Ayni sikintilar bende de var sprey falan fayda etmiyor. Insallah kurtulursunuz daim olur
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2015 tarihinde 15:46
Tesekk�r ederim insaAllah. Peki doktora g�r�nd�n�z m� ayrica nefes alip vermenizde nasil bi probleminiz var?
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2015 tarihinde 17:37
havanin temizlenmemesiymis derken odayi havalandirmak mi lazim
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Aralik-2015 tarihinde 22:21
İlk gönderen: ahmetmehmet1 ahmetmehmet1 yazdı:

havanin temizlenmemesiymis derken odayi havalandirmak mi lazim

Hayir, s�yle anlatayim;
Burun i�indeki konkalar aldigimiz havayi nemlendirme �zelligine sahipler.Eger konkalar gereginden fazla b�y�kse nefes zorlugu �ekilir,agizda kuruluk yapar ve agiz i�inde koku olusur.Bununla birlikte koku nefeste daha fazla olusur. Tabi Murat hocam daha iyi anlatacaktir ben �st�nk�r� biliyorum isin detayini.
S�yle bise daha var, dil pasi bendede vardi tedaviden �nce ve ger�ekten �ok k�t� bi koku yayiyordu etrafa.Suanda �ok abartmadan temizliyorum dilimi ve sabahlari eskisi gibi bi dil pasi yok.
Bi �ok arkadasin dedigi gibi dil pasi koku sebebidir ama o pasin olusmasini saglayan fakt�rler baskadir, onlari yokedersek dil pasindanda kurtuluruz.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bi care Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2015 tarihinde 08:44
Doktora gittim film �ekildim burun etinin i�ine hava dolmus burun etin genislemis dedi nefes almada zorluk �ekiyorum s�rekli tek tarafli burun deligim kapali.
Başa Dön
ahmet414 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmet414 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2015 tarihinde 10:02
Bende de sizinkine benzer bir koku sorunu var hocam dislerimi fir�aladiktan 5-10 dk sonra kokuyu yeniden hissediyorum sirf agiz kokusu y�z�nden baskalariyla konusurken bile zorluk �ekiyorum. Dis dokturuna gittim agiz ve dislerimde sorun olamadigini s�yledi. Dahiliye ye gittim ila� verdi kullandim ama ge�medi lanet koku. K���kken bademcik ameliyati olmustum acaba ondan mi bilmiyorum:(
Sizde koku kalici ge�timi yoksa ge�ici olarak mi ge�ti hocam bilgilendirirseniz sevinirim.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2015 tarihinde 14:15
İlk gönderen: bi care bi care yazdı:

Doktora gittim film �ekildim burun etinin i�ine hava dolmus burun etin genislemis dedi nefes almada zorluk �ekiyorum s�rekli tek tarafli burun deligim kapali.

Aynen benimde �yleydi tek tarafli nefes aliyordum ve nefes aldigim tarafta biraz kapaliydi. 8. g�n oldu spreye devam ediyorum hala iyi durumdayim. Bakin ben bu derdi �ekerken hi� kurtulusumun olmayacagini d�s�n�p kendimi yerdim ve b�yle bi kokunun bi anda kaybolabilmesi sunu g�steriyor demek ki b�t�n agiz kokulari tedavi ile kaybolabilir. ��nk� bendeki koku bambaskaydi.Artik o dereceye geldim ki birinin agiz kokusunu hissettigimde neyden kaynaklanabilecegini tahmin eder duruma gelmistim. Bence �st�ne d�s�n siz.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 09-Aralik-2015 tarihinde 14:18
İlk gönderen: ahmet414 ahmet414 yazdı:

Bende de sizinkine benzer bir koku sorunu var hocam dislerimi fir�aladiktan 5-10 dk sonra kokuyu yeniden hissediyorum sirf agiz kokusu y�z�nden baskalariyla konusurken bile zorluk �ekiyorum. Dis dokturuna gittim agiz ve dislerimde sorun olamadigini s�yledi. Dahiliye ye gittim ila� verdi kullandim ama ge�medi lanet koku. K���kken bademcik ameliyati olmustum acaba ondan mi bilmiyorum:(
Sizde koku kalici ge�timi yoksa ge�ici olarak mi ge�ti hocam bilgilendirirseniz sevinirim.

Peki siz KBB ye gittiniz mi bademcikleriniz i�in? Koku ge�ti bende suanda nadiren uzun s�reli a�likta vs biraz olabiliyor ama oda normal zaten.
Başa Dön
by_arda2 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı by_arda2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2015 tarihinde 00:51
Ge�mis olsun. Kurtulmana sevindim.
Benimde burun ayni seninki gibi.bir taraf kapali diger tarafda az a�ik. O y�zden sabahlari bogazim kuru oluyor.fakat ben hi� koku hissetmiyorum ama var biliyorum. Kokuyu ancak agiz kapama a�ma hareketi yapinca tuhaf bi koku geliyo gibi ama esasen �ok da k�t� gibi gelmiyor. Fakat karsiya koku kesin gsdiyor.�niversite 3.sinif �gr.siyim bugun sinav kagidimi incelemeye gittim,adamla aramda 1 metreden fazla vardi yinede agizini kapadi ben konjsurken sonra canim sikildi peki hocam �yle olsun dedim ciktim.
Benim yol haritam simdi su:
15 aralikda dis tasi temizligi i�in muayene olucam.
Sonra ge�messe 20 kere gittigim kbbye gidicem fakat bu sefer �zele.
T�kendim dostlar, �okda maliyetli bir is bu ,�grenci halimle bi s�r� ila� vs zaman gitti. Insallah sorun dis tasindadir �gnk� , doktor hanim dolgudan sonra gel dis tasini temizleyelim dedi. Dua edin kardeslerim bizede,kurtulalim su hastaliktan.

Ek1:m�hendislik okuyorum, isimiz geregi ayni masada 3 4 kisi yanyana proje yapiyoruz ve ilerde de b�yle olucak, ne kadar zor durumda oldugumu siz d�s�n�n. Yazin staj yapmam gerekiyor ve simdiden bi heyecan basti. Is teklifleri aldim fakat red ettmek zorunda kaldim. Okul seneye bitiyor, hoslandigim kiz sinifimda ve elimden kayip gidiyor ve bu hastaliktan kurtulmassam ne evlebilecegim nede is sahibi olucam.(kim agzi kokan biriyle ekip �alismasi yapmak ister,hangi kiz kokan bir agiz ile �m�r ister...sorular sorular...)

Ek2:antibiyotik kullanmistim bu yaz ve koku gitmisti.tabi anneme sorarak bilgilensyorum yoksa bana gelmiyor. O da sagolsun kokarsa kokuyo derdi,antibiyotik sonrasi kokmadigini s�yledi sonra okul a�ildi memleketden gittik ve koku bir bafta sonra geldi.nasil anladin dersen yine karsi taraf sayesinde.8 g�n cok mutluydum be sonra durum bu.
Ek3: mobilden yazdigimdan imlaya pek �nem veremedim ksra. bakmayin.
Ek4:kokmayan bir agiz i�in bile insanlari s�kretmesi gerektigini �grendim.
Ek5:bi yazilimci olarak murat hocama acizane tavsiyem, farkli bir forum yazilimi kullanmaniz biz �yeler i�in daha iyi olurdu.

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bi care Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2015 tarihinde 11:32
Ben artik umidimi kestim a�ik�asi ama sizin adiniza sevindim muzdarip96 .
Başa Dön
julien Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı julien Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2015 tarihinde 14:11
ark'lar ger�ekten paraya kiyip iyi bi kbb'ye gitmeniz gerek, m�mk�nse profes�r.

Burnun tikali olmasi, kemik egriligi, konkalarin b�y�mesi, bunlar �ok sik rastalanan anatomik bozukluklar. Dolayisiyla �z�l�p ne yapacagim diye �areyi farkli seylerde aramaktansa 15 dk.'lik bir operasyonla septoplasti ameliyatiyla burun kanalindaki problemleri ��zebiliyorlar. en son dr.a gittigimde 1500 civarindaydi bu ameliyat.
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Aralik-2015 tarihinde 23:27
by_arda2 Kardesim seni �ok �ok iyi anlayabiliyorum ger�ekten. Bi soru soruldugunda cevap vermek yerine kafami sallardim, konusacak �ok seyim oldugu halde konusamazdim insanlarin i�inde. Ben agzimin kokusunu hissedebiliyorum ve kafamida kurcalamiyor degil. Normalde burun bu kokuya alismasi ve benim kokuyu almamam gerek mantiken. Ama en ufak bi kokuyu hissedebiliyorum. Bende anneme sorarim koku varmi diye, pratik olarak hohlamak yerine y�z�m� �ok yakinlastirarak konusuyorum onunla. Oda yok diyor bakalim insaAllah daim olur. Bide kullandigin antibiyotik ne i�indi, nidazol gibi bi ila�mi?

bi care sana tavsiyem birakma kendini. Arkadasin dedigi gibi eger durumun m�saitse �zele git b�t�n doktorlara g�r�n KBB,Dahiliye,mide alerji vs. Mutlaka birinde cikacak sorun. Senin sorununda insaAllah KBB de ��z�l�r.
Bide s�yle bise dicem; bilegi yalayip koklama meselesi herkeste ise yaramiyor bence. ��nk� benim agzim kokarken bile bilegim kokmuyordu. InsaAllah herkes bu dertten kurtulur, Allah yardimcimiz olsun.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bi care Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Aralik-2015 tarihinde 21:04
Dediklerinizin hepsini yaptim gittigim b�t�n doktorlar bisey yok dedi Allah yardimcimiz olsun �ok zor bi durum :(
Başa Dön
mmkk Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Aralik-2015 tarihinde 23:38
Muzdarip96 kardesim tel nonu yazarmisin seninle gorusmek istihorum kardedim bende uni 1.sinifim haslar ayni yani acil kardedkm tel nonu yazarmisin gorusmek istiyorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 11-Aralik-2015 tarihinde 23:42
Kardesim seninle gorusmek istiyorum bende universite 1. Sinifim anlarsin beni oyuzden senle konusmam lazm lutfen tel no veya mail adresini yazarmisin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Aralik-2015 tarihinde 23:28
Muzdarip 96 kardesim ozeledne bana tel nonu verde goruselim kardrsim bende dedigim gibi univeriste 1. Sinifim sana danismak istedigim seyler var gi kokisu konusunda
Başa Dön
Bet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2015 tarihinde 18:52
Arkadaslar bende d�rt g�n �nce ameliyat oldum asil sikinti geniz akintisi idi bununda agiz kokusuna sebep olmasiydi. Deviasyon konka b�y�mesi vardi. Ameliyattan sonra geniz akintisi suan i�in devam ediyor burnumda hen�z tam iyilesmedigi i�in rahat nefes alamiyorum. Agiz kokusunu hissetmiyorum ama geniz akintisi hala ver muhtemelen ila�lardan dolayi hissetmiyoda olabilirim. Insallah ge�er bi sikinti kalmaz. Allah hepimize yardim etsin ger�ekten �ok zor bi durum. Doktor ge�mez demisti buna ragmen ufacik bi umut bile olsa �aredir diye sariliyoruz :(
Başa Dön
Bet�l Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Betül Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Aralik-2015 tarihinde 18:56
Julien 150 lira verdim profes�rd�r dedim dogru d�zg�n ilgilenmedi. Ameliyat i�in de 3500 civarinda bi fiyat �ikardi. Doktorla alakasi yok bunun ilgili ve isini bilen bizi anlamaya �alisan doktor lazim
Başa Dön
asil35 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı asil35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2015 tarihinde 21:37
Murat hocam, diyelim ki sorunumuz KBB kaynakli ve burun tikanikligi. Burun ameliyati olup bunu hallettik, peki bu hastalik sebebiyle bozulan agiz floramizi d�zeltmek i�in ne yapmaliyiz?
yorum(suz)
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2015 tarihinde 22:53
Tam olarak soruyu anladigimi s�yleyemem

Ben size bir soru sorayim
Susuzluk nedeniyle kuruyan bir saksiya su verdikten sonra �i�egin yeniden yesermesini saglamak i�in ne yapmamiz lazim?

Agiz floranizin bozulmasinin sebebi burun tikanikligi ise, ve burun ameliyati olup tikaniklik d�zeltildiyse o halde agiz florasini d�zeltmek i�in neden biz ilave mesai harcayalim? Kendisi d�zelmesi gerekmez mi?
-M

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Aralik-2015 tarihinde 23:55
Murat hocam bir sorum var mide fitigi nedir agiz koksuus yaparmi ve yemek borusundaki polip agiz kokusu yaparmi
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2015 tarihinde 13:23
Yemek borusunda polip pek olmaz, divertik�l olur. �ok siddetli ve engellenemez, koku yapar, kesintisizdir, agrilidir.

Mide fitigi agiza dogru gaz sizmasina sebep olur fakat koku yapabilmesi i�in mideden yukari sizan gazin kokuyor olmasi gerekir.
-M
Başa Dön
marln Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2015 tarihinde 14:59
nefes alip vermekte proplem yasamiyorum bi tikaniklik yok anlayamadim ama disari verdigim nefes kokuyor
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Aralik-2015 tarihinde 15:01
İlk gönderen: muzdarip96 muzdarip96 yazdı:

İlk gönderen: ahmet414 ahmet414 yazdı:

Peki siz KBB ye gittiniz mi bademcikleriniz i�in? Koku ge�ti bende suanda nadiren uzun s�reli a�likta vs biraz olabiliyor ama oda normal zaten.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı marln Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Ocak-2016 tarihinde 09:28
benimde hem agzim hemde burnumdan verdigim nefes kokuyor.burnumdan derken nefes alip verme esnasinda koku yayiliyor.gaz kokusuna benziyor.sizde burnumdan koku hissetmeye basliyorum dediniz benimle ayni sikayetteydiniz.ben kokuyu hissetmiyorum ama agiz kokumu hissediyorum
Başa Dön
Kevseru Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kevseru Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2016 tarihinde 00:27
Arkadaslar bu burun eti konusunda sikintisi olan varsa muhakkak iyi bir doktora g�z�ks�n kardesim sadece radyofrekansla burun etlerini k���ltt�rd�kten sonra koku tamamen kayboldu aradan bi ka� ay ge�tikten sonra geri geldi ��nk� bu sefer de digeri sismisti. Ben de yakin zamanda bu islemi yaptiracagim ama iyi bi KBB ci buldun mu dersen yok hepsini bogasim geliyor yemin ederim hi� bisey anlamayan ilgisiz doktor o kadar �ok ki �zel de buna dahil Ankarada birini bilen varsa haber etsin
Yalniz muzdarip arkadasin kokudan tamamen kurtulmus olmasini anlamadim bi sprey mi yaniyani derha genizakintisini bitirdi ya da bilmiyorum benimki farkli o alerji haplarini da spreylerini de �ok�a kullandim benimki dis fir�alasam da yemek yesem de hi� ge�meyen bi koku sanirim (kendim duyamiyorum)
Bunaldim
Başa Dön
ismimnefarkeder Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ismimnefarkeder Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Ocak-2016 tarihinde 13:01
Kevseru hocam mesaj kutunuz dolmus measj atamiyorum.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ocak-2016 tarihinde 23:46
Isminefarkeder sizin de msj kutunuz dolmus!
Başa Dön
sarraf96 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2016 tarihinde 17:11
arkadaslar muzdarip96 benim baska bi hesap a�mak zorunda kaldim. Ben 1 hafta sonra ayni kokuyla karsi karsiya kaldim ilaca devam ettim ama ilacin faydasi baya azalmisti. Bi s�re sonra ilaci biraktim ge�en g�nde annem ��pe atti :)
Suanda ayni nefes kokusu problemim i�in " Sinus Rinse Kit" kullaniyorum. Sabah ve aksam 2 kere kullaniyorum. M�kemmel bise Allah razi olsun tavsiye edenlerden. Nefes kokusu yok suanda agiza bagli kokuda uzun s�re bise yemezsem oluyor ama az yinede. Bence herkes denemeli.
Başa Dön
sarraf96 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı sarraf96 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Subat-2016 tarihinde 17:14
Bu arada sunuda s�yliyim Bunu kullaniyorum ayrica g�nde en fazla 2 kere dislerimi fir�alarim sabah ve aksam olmak �zere. Disimi fir�aladiktan sonra dis fir�asini yikayip yeiden �st�ne dis macunu s�r�yorum ve dilimide fir�aliyorum .Evet bildiginiz fir�aliyorum dis gibi ayni. Dilde �ok �nemli.Sunlari yapmanizi �neririm;
1. olarak g�nde minimum 2 kere dis fir�alayin.
2. olarak 2-3 kere dilinizi macunla birlikte fir�alayin.
3. olarak Sinus rinse kit alip burnunuzu g�nde en az 2 defa yikayin. Cevaplarinizi ve sorularinizi bekliyorum.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2016 tarihinde 17:12
ARKADASLR SORUN AGIZ KAY AKLI DEILSE SUNLARDIR
DIL KOKU BAKTERISI
BADEMCIK
MIDE
BAGIRSAK (MANTAR VEYA PARAZIT BAKTERI )
VEYA BURUN YANI SINUS KAUNAKLI VEYA ET VARDIR
BEN MESELA GRIP OLDUGUNDA GECEN ANTIBIYOTIK VE GRIP ILACI ATTIM AGIZ KOKUSUNDA AZALMA OLDU FARKEDILIR SEKILDE DEMEKKI ILACLA GECTIGINE GORE SORUN BAKTERI AMA NOKTAYO SAPTAYIP TEDAVI GEREKIO
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mmkk Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Subat-2016 tarihinde 17:13
ARKDSLAR YORULDUM SIKILDIM BAZEN AYNA KARSINA GECIP DIORUM GUCLU OL KOSKOCA ADAMSIN 3 KURUSLUK NSANLARIN YANINA EZILME EZIK OLMA DIK DUUR DIE INSALLAH BUNDAN KURTULCAM
SONRA HAYATIM SUPER OLCAK INSALLH
Başa Dön
cihat1762 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı cihat1762 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Temmuz-2016 tarihinde 12:50
benimde ayni olay agzim ve burnum korkuyor ama burnumda sikinti oldugunu sanmiyorum kbb uzmanina basvuracagim ins biter bu lanet koku
Başa Dön
bengeldim Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bengeldim Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 22-Temmuz-2016 tarihinde 18:14
paraniz varsa isini bilen bir �zele gidin yoksa
arastirma hastanelerine gidin
asla pes etme
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Temmuz-2016 tarihinde 14:09
Cihat1762 burnum kokuyordan kastin ne dir.nefes kokusundanmi yoksa burundaki her hangi birseydenmi oldugunu dusunuyorsun
Başa Dön
s�pheli Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı süpheli Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Temmuz-2016 tarihinde 14:24
ya nasil aliyordun da kokuyu sonradan ge�tigi d�s�nd�n
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Ekim-2016 tarihinde 18:21
Arkadaslar temiz havada kokuyu alamazsiniz. Kapali bir ortamda �zellikle sinif ortami gibi havasiz bir yerde �ok rahat alabilirsiniz kokuyu.
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Kasim-2016 tarihinde 16:15
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Yemek borusunda polip pek olmaz, divertik�l olur. �ok siddetli ve engellenemez, koku yapar, kesintisizdir, agrilidir.

Mide fitigi agiza dogru gaz sizmasina sebep olur fakat koku yapabilmesi i�in mideden yukari sizan gazin kokuyor olmasi gerekir.
-M

hocam dahiliyeye gitmistim bogazima hava geliyor dedim g�ld� hi�bi muayne bisey yapmadan sonra d�s�nd� d�s�nd� bana bakti bi ila� yaziyim dedi refl� ilaci yazdi , esasinda bogaza hava gelmesi gibi bisey dediginiz mide fitigi olabilir mi
Başa Dön
bazenhissediyor Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı bazenhissediyor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Kasim-2016 tarihinde 14:49
ya arkadaslar bilmiyorum belki psikolojik d�r�mc�ye gitmistim aciliydi ve sicakti yedim midem yaniyordu doktora gittim refl� ila�lari kulandim iyilestim verdigi 1 hap hyplori tedavisindede kullaniliyormus ama bana hyplori tedavisi yapicam demedi ben sordum verdigim 1 hap o etkiside var dedi mide asit engelleyici bi hap halende bitmedi devam ediyorum fakat o d�r�m aldigim yerden busefer acisiz aldim adamin elini temiz g�rmedim ve s�pheyle yedim mecbur karnim a�ti sonra 2 g�n oluyo bu olali �nceki g�nler dilimi fir�alayinca �zerinde beyazlik kalkardi simdi fir�ala fir�ala :D afedersiniz ovaliyorum ovaliyorum �ikmiyo diye reklam var hani ona d�nd� inek sabanin filmlerine d�nd�k yok ge�miyo koku ge�iyodu bundan �nce dilimi fir�alayinca simdi hi� ge�memeye basladi Ahhhhh
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla Sayfa  12>

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.