![]() |
Bogazimdan gelen yesil parça |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Walloran11
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Bogazimdan gelen yesil parçaGönderildi: 21-Aralik-2015 tarihinde 01:01 |
|
Öncelikle herkeze iyi forumlar.
Arkadaslar yaklasik 2 hafta önce bogazimdan kirj fasye büyüklügünde yemyesil bir parça geldi. Bu parçayi kokladigimda çok agir bir kokusu oldugunu fark ettim. Saun lise 1'e gidiyorum 8.sinifin sonlarindan beri bogazda kuruma,yutkunurken bogazda parça hissetme,yemek yedikten 30-45 dk sonra agizda çok kötü bir tad olusmasi vb.Gibi sikintilar yasiyorum sirada arkadasim bana bir sey söylüyor ona bakarak rahat rahat konusamiyorum hele ögretmenler ile yakin diyaloga giremiyorum çünkü agzimda kötü bir tad ve kokunun oldugunun farkindayim arkadasim ile okul da hiç muhabbet edemiyorum ne yapmam lazim ayni sorunlarini olanlar yorum yaparsa çok sevinirim |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Aralik-2015 tarihinde 15:39 |
|
bademcik tasin olabilir
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |