![]() |
Idrar ph |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Funda
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Idrar phGönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 12:27 |
|
Arkadaslar idrar ph siniz kaç.Mesela karbonat küru yaptigimda ph 7 oldu.Ama dil aftim çok oldugu dönemde yaptirdigim dahiliye idrar sonucunda ph 5.Diyorum ki ph düsükse vücutta kokusma basliyor.Burdan edindigim tecrübelerle yaptiklarim sayesinde agiz kokum gidiyor.
1.Sabah kalkinca dis ve dil temizligi 2.Sude hanimin transformal nefesi 3.Mehmet beyin karbonat kürü Idrar 4.Vekolun sünüz rinse kiti:tuz karbonat burna çek 5.Tatli,ekmek,hazir gidalar yemiyorum kemik suyu içiyorum Ve gerçekten fayda görüyorum.1 haftadir düzene sokmaya çalisiyorum hayatimi tamamen kurtulmak istiyorum artik |
|
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 13:53 |
|
Idrarinizi alkali yaparsaniz böbrek tasi gelismeye baslar.
-M |
|
![]() |
|
Funda
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02-Subat-2016 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Mart-2016 tarihinde 15:10 |
|
Murat bey karbonat kürü yaptiktan sonra ürolojiye gittim ve doktor sol böbrekte tas düsürmüssün dedi .Karbonat kürünü 2 hafta ve günde 2 litre su içerek yaptim.1 hafta ara verip tekrar yaparim diyordum.Karbonat kürü ile nefesin daha temiz ve vücut kokusuda gitti.
Bir yeri düzeltirken digerini mi bozuyoruz sasirdim artik
|
|
|
Tükenmislik
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |