![]() |
Kulak ovalamak |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Yönetici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimiçi Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Kulak ovalamakGönderildi: 18-Mart-2016 tarihinde 18:11 |
|
Bir agiz kokusu sahibi kulak deligi ve kepçesini ovaladiginda agiz kokusunun tatmin edici süre kadar kayboldugunu ifade etti.
Ben bunu daha önce duymamistim. Ilk defa karsima çikan bir olgudur. Her hangi bir zarari olmadigi sebebi ile konuyu forumda gündeme getirmekte mahzur görmedim. madem bu forumda çok sayida insan var, o halde bir deneyin bakalim ? Sonuçlari görüselim. -M |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Mart-2016 tarihinde 22:55 |
|
Murat Hocam bu bilgi paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Bu mumkun olabilir,cunku akapunktur ile tedavide biliyorsunuzki kulaklar hassas organlar ve onlara bagli organlarimiz mevcut. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Mart-2016 tarihinde 13:57 |
|
Benimde kulak tikanmisti havuzdan dolayi. O zamanlar kbb gidip 1 hafta kulak damlasi kullandiktan sonra temizlttim .tertemiz olmustu. Ve koku azalmisti 1 hafta boyunca.
Kulak kiri olan varsa kbb gidip kontrol etsinler |
|
![]() |
|
Amazon
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2016 tarihinde 12:15 |
|
Bu çok ilginç bisey benim kulakta sürekli pas oluyo ve kulagimin arkasinda koku olusuyor acaba herkezde varmi bu merak ediyorum ilginç ve bazen benim bogazimda hafif kasinti oluyo kulaga dogru gidiyo nasil baglanti var bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Amazon
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Mart-2016 tarihinde 12:19 |
|
Mahoni gidisat nasil senin? Mesaj kutun dolmus.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |