![]() |
dil alti bagi- frenulum |
Yanıtla
|
| Yazar | |
pharmacy
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Durum: Çevrimdışı Puan: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: dil alti bagi- frenulumGönderildi: 31-Mart-2016 tarihinde 16:24 |
|
Murat hocam,kardesim muhabbet arasinda bazi insanlar dilini cok az cikarabilirmis benimde dilim cok az cikiyor gibi bi muhabbet oldu, sonra kendimden dikkat ettim benimde dilim cok az disari cikiyor aynada inceledigimde dilimin altindaki dil baginin dil hareketimi kisatladigini farkettim, arastirinca dil baginin dogus anomaliklerinden oldugunu ve tedavi edilmezse agiz kokusuna sebep olabilecegini okudum..Kardesimde, babamda ve bende agiz kokusu var sizce bu genetik bi anomalik olabilir mi ve agiz kokusunu tetikliyor olabilir mi?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Nisan-2016 tarihinde 15:35 |
Yesil ok ile g�r�nen bag dogustan kisa ise konusmayi diksiyonu bozabilir t, l veya s gibi dil-damak seslerini bozabilir. K���k bir operasyon ile kesilerek dil serbestlestirilir ve olay d�zelir. Fakat agiz kokusu yapmaz. -M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |