![]() |
koku algilama sorunu - Etkinlik Tarihi: 17-Ekim-2016 |
Yanıtla
|
| Yazar | |
denizedogru
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Takvim Etkinliği: koku algilama sorunuGönderildi: 17-Ekim-2016 tarihinde 11:57 |
|
Murat hocam deginmisti bu konuya. Koku kaybi yada guzel kokulari cirkin algilama vs. cesitleri var. Ozellikle genizde hissedilen koku bu yuzden olabilir. Koku algilama sorunu ya gercekten vardir, yada psikolojiktir. Konkalarin sismesi, sinuzit vs. bu hastaliga sebep olabiliyormus. Kendimi ornek vereyim genizimde yogun bir koku hissediyorum. Ancak nefesimi burnumla kokladigimda, genizimden aldigim o yogun kokuyu alamiyorum. Belki burnum alisti o yuzden, ama bilemiyorum. Sizde degerlendirin, yorum yapin.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |