![]() |
Tip 4 (Nefes) kokusu nasil olusur |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Tip 4 (Nefes) kokusu nasil olusurGönderildi: 30-Temmuz-2017 tarihinde 17:30 |
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2017 tarihinde 06:36 |
|
Bu da nefes kokularinin s�zl� anlatimi
https://youtu.be/CrA1ZPXvsX8 Düzenleyen: aydinmur - 31-Temmuz-2017 tarihinde 06:41 |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 31-Temmuz-2017 tarihinde 06:40 |
|
Nefes kokusu nasil �l��l�r s�zl� anlatim:
https://youtu.be/xcYsVi6oWco |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Agustos-2017 tarihinde 19:02 |
|
hocam ilk videonuzu �nceden izlemistim 2. sinide yeni �ekmissiniz onuda izledim bu konuda Allahtan istegim size ilim g�c� vermesi ve dahada kendinizi gelistirmenizdir :=) Hocam agizdan kaynakli olan kokumu sanirim buldum bademciklerim temizledigimde koku yok oluyor , fakat s�yle bi durumum ortaya �ikti spor yaptigim zaman nefesimin koktugunu ben baskasi benle konusurken sanki baskasindan geliyor gibi hissediyorum ama o koku aslinda benim kokum ve sarimsak degil ama o tarz bir koku herneyse sizden merak ettigim sey sporda yorulan organlarimiz karaciger ve b�breklerden mi s�phe etmeliyim sizce ��nk� birazda yoruldugumda karnimin sag ve sol taraflarinda sikisma kesilme yasiyorum , siz muayne etmeden tabi bilemezsiniz ama yinede anlattiklarim dahilinde bana verebilceginiz birka� tavsiye mutlaka olmalidir diye d�s�n�yorum hocam saygilarimi sunuyorum iyi �alismalar diliyorum.
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Agustos-2017 tarihinde 21:26 |
Emin olun b�yle bireysel sorularin cevaplarini bilemiyorum. Yanlis bir sey konusup zihin bulandirmaktansa cevaplamamak daha iyidir -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2017 tarihinde 10:11 |
|
peki siz doktor oldugunuz i�in daha detayli biliyorsunuzdur hocam ben b�y�k sehirde yasamiyorumda birsey merak ediyorum karaciger veya b�brekle ilgili sanirim dahiliye b�l�m� doktoruna muayne olunmalidir degilmi? peki onlar hangi uygulamalarla bu organlarimin saglikli olup olmadigini anlarlar hocam
|
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari d�s�nerek dislanmayi yeglerim..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2017 tarihinde 13:37 |
Yapilacak test(ler) listesi yapilabilecek kadar standart ve sirali degildir. Sikayetler masa �zerine konur, klinikte ne intiba uyandirdiginiz masa �zerine komnur, nasil bir tablo ortaya �ikiyorsa ona g�re bir test veya testler yapilir. Bir isim ve liste vermek hem m�mk�n degildir, hem gerekli degildir, hem dogru degildir. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Agustos-2017 tarihinde 18:46 |
|
anladim sagolun hocam peki kafama takilan soru ciddi veya �nemli bir rahatsizligi olan bir kisinin kan testi gibi idrar testi gibi basit �rneklerden karaciger ve b�breklerinde problem oldugu �grenilebilir mi?
|
|
|
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Agustos-2017 tarihinde 21:31 |
Ifade ettigim gibi Yapilacak test(ler) listelenecek kadar standart ve sirali degildir. Bir algoritmasi yoktur. --M |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |