![]() |
Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yapar |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Agzi kokanlar bos zamanlarinda neler yaparGönderildi: 07-Ocak-2020 tarihinde 22:03 |
|
Merhaba arkadaslar, her zaman agiz kokusunun toplum i�inde, is yerinde yarattigi sikintilari konustuk. Peki is, okul harici bos zamanlarimizda ne yapiyoruz? Kendimizi gelistirecek bir sey yapiyor muyuz? Camiye gitmeye bile utaniyordum. Inan�li biri iseniz �b�r d�nyayi da unutmayin, yas otuz besi ge�ince en �ok gen�ken yapmadiginiz ibadetlere �z�l�rs�n�z bir de -herkes i�in ge�erli- ask, evlilik, �ocuk gibi konulara.
Ben asosyal oldugumu bile ka� yasimdan sonra fark ettim :) Bir dizi, film, oyun vs hakkinda konu a�ilinca herkes o konuyu konusurdu. Ben de i�imden "Bu insanlar nereden biliyor bunlari?" derdim. Sonradan anladim ki asosyal oldugum i�in sosyal olaylardan haberdar olmuyordum. �zellikle internetin olmadigi d�nemde ergen olan arkadaslar ne demek istedigimi anlayacaktir. Yani toplumsal degisimler,pop�ler akimlar, moda vs gibi konularda haber almanin tek yolunun sosyal iliski(arkadaslik) oldugu d�nemleri yasayanlar. Simdi internet var da �ogu seyden haberimiz oluyor fikirlerimizi, duygularimizi ifade edebiliyoruz. Sanal d�nya da olsa bir yasamimiz var. Internetten dizi, film izlemek; kitap okumak, avare avare dolasmak. |
|
![]() |
|
lulupi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Ocak-2020 tarihinde 23:08 |
|
Mecburen asosyal oluyoruz, bir insan d�s�ncelerini s�ylemeye �ekinir mi? �ekiniyoruz.. Yasayamiyoruz aslinda.. Asik olmaktan korkuyoruz, her seyden korkuyoruz..
|
|
![]() |
|
Unlcky
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Ocak-2020 tarihinde 18:45 |
|
�ok haklisiniz asosyal olma konusunda. Insanlarin y�zy�zeyken kaygisiz bir sekilde konusmalarini hayranlikla izliyorum benim i�in �ok zor olan bir sey
|
|
![]() |
|
lulupi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Nisan-2020 tarihinde 06:55 |
+1 bu hayatta en ozendigim sey . |
|
|
tonsillektomi /check
|
|
![]() |
|
Notsniw
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2020 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Temmuz-2020 tarihinde 18:35 |
|
Katiliyorum😔
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |