![]() |
dil yanmasi |
Yanıtla
|
| Yazar | ||
clemetin33
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: dil yanmasiGönderildi: 18-Nisan-2020 tarihinde 13:19 |
|
|
Herkese merhabalar,
Yaklasik 5 aydir dilimde yanma,agri ve sizlama problemim var.5 ay �nce bir sabah uykumdan dilimin sag kenarinda bir yanma hissi ile uyandim.3 bu�uk ay bu sekilde yanmam devam etti ancak daha sonrasinda dilimdeki yanma ve agri sag tarafta iyilesti bu sefer sol kenarinda agri ve yanma basladi.O g�nden beri sorunum devam ediyor.Bu s�re�te muayene oldugum hekimler ise su sekilde; 5 Kbb 2 cildiye 1 gastro 3 dahiliye 1 genel cerrahi 1 n�roloji beyin mr ve boyun ultrasonu,sin�s bt �ektiler bir sey �ikmadi.Vitamin eksikligi dediler tam 3 bu�uk ay boyunca araliksiz g�nde 1 tane benexol b12+�inko+ayda 1 d vitamini kullandim ge�medi.N�roloji benexole ek olarak 1 kutu dodex verdi kullandim etkisi olmadi.dahiliyeciler ise refl� dediler,�nce 2 kutu pantpas etkisi olmayinca razogen etkisi olmayinca motilium,fomadin ve gaviscon kullandim refl�mde iyilesme oldu ancak dilimdeki yanma bir t�rl� ge�medi. Cildiye hekimi biraz cografi dile sahip oldugumu s�yledi.Andorex,majezik gargaralar maximus spreyler kullandim yine ge�medi. �zellikle kbb hekimleri bogazima endoskop ile baktilar bir sey yok dediler.Agiz i�imi ve dilimi detayli muayene ettiler dilimde bir sey yok dediler.Hatta en bir kbb doktoru senin sorunun nevralji dedi.Sonrasinda �zel bir hastanenin kbb hekimine muayene oldum ,o da iyice muayene etti ve dilimde hi�bir seyin olmadigini s�yledi.Bana alerji i�in desmont ve aftoral sprey verdi ama bunlar da fayda etmedi. Bu 5 aylik s�re�te g�zlemledigim,dilime ne oluyorsa gece uyurken oluyor.Sabah uyanma seklim o dilimdeki agriyi belirliyor sanki.Dis sikma problemim vardi dis hekime gitti gece plagi verdi ama fayda etmedi.Dilimde 5 aydir dis izleri var.Ve bu izlerin oldugu yer yanip sizliyor agriyor.Kenacort aldim 2 g�nd�r oraya s�rmeye basladim ama pek etkisi yok gibi. Biliyorum �ok uzun oldu ancak psikolojik olarak berbat bir haldeyim.Dis izinin oldugu yer o kadar agriyor ki o tarafla yemek bile yiyemiyorum. Yillardir agzimda dis eksikligi vardi bu sebeple sanki �st �enemde daralma var ve sanki dilim artik b�y�k geliyor ve gece dislerimi sikiyor,dilimi isiriyorum. Dilimin linktedir.forumdaki hocalarim l�tfen yardimci olun. https://hizliresim.com/1w8r5w https://hizliresim.com/gY83vi |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2020 tarihinde 20:28 |
|
|
clemetin33, telefon numaranizi ve isminizi [email protected] adresine yazar misiniz. Sizi arayip hastaliginiz ile ilgili olarak bazi sorular sormak isterim
-M |
||
![]() |
||
clemetin33
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2020 tarihinde 21:17 |
|
|
telefon numarami e posta yolu ile size ilettim hocam
|
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 18-Nisan-2020 tarihinde 21:57 |
|
|
Ben de yillardir dilimin sol tarafinda yanma, o taraf yanak ve y�z�mde hissizlik yanma ve bazen g�z�mde hissediyorum ve bu geceleri �ok artiyor. Keske bir tanesi de k�lt�r alsa idi.
|
||
![]() |
||
clemetin33
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2020 tarihinde 13:08 |
|
|
Hocam sorunumuz ayni gibi. Uyurken yanma yok,sabah uyaninca yanma yok , �glene dogru hafif yanma ancak geceleri siddetli yanma seklinde bir sirk�lasyon var.
Bazen 1 3-4 g�n ge�tigi oluyor tam bitti kurtuldum diyorsun,tekrar basliyor.Yanma bir his olarak var.Mesela yanan yere parmaklarimla dokunuyorum hicbir agri sizi yok. O kadar doktora gittim hi�biri k�lt�r almadi. Siz bu s�re�te ne yaptiniz? Sikayetiniz devam ediyor mu?Ben bu 5 aylik s�re�te psikolojik olarak bitik duruma geldim.Siz senelerden bahsediyorsunuz.Bir tavsiyeniz var mi? |
||
![]() |
||
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2020 tarihinde 15:53 |
|
psikiyatri git birde. dil kurulugu bazen, agiz kurulugu kaynakli oda stres kaynakli olabiliyor. |
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2020 tarihinde 17:37 |
|
|
Hi� bir tavsiyem Y�k maalesef ��nk� gittigim hi� bir doktor �are bulamadi. Perisan bir haldeyim. Ve g�n ge�tik�e kokunun siddeti artiyor.
|
||
![]() |
||
clemetin33
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Nisan-2020 tarihinde 20:32 |
|
Salgin sona erdigi g�n psikiyatri muayenesi olmayi d�s�n�yorum ben. Siz psikiyatri muayenesi oldunuz mu hi�? Benim g�rmedigim bir psikiyatri kaldi. Yanan agiz sendromu olabilir. Bir n�roloji doktoru da nevralji olabilecegini s�ylemisti bana. Bu hastalik bir cok kiside var ancak teshis koyulamiyor bir t�rl�. |
||
![]() |
||
clemetin33
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Nisan-2020 tarihinde 10:13 |
|
Salgin sona erdiginde psikiyatri muayenesi olmayi d�s�n�yorum, bakalim insallah bu �are olur. |
||
![]() |
||
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Nisan-2020 tarihinde 11:25 |
|
|
Ben destek aldim, ama s�yle d�s�n�yorum agiz kokum ge�medik�e bu d�zelmez ben hissediyorum sonu�ta agiz kokumu ve o uyusmadan sonra oluyor ��nk� o ger�ek bir his mikroorganizmalarin �ogaldigini agizdaki besinleri yedigini hissediyoruz yani bu ger�ek.
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |