![]() |
burun-�st dudak / alt dudak-�ene arasindan gelen t |
Yanıtla
|
| Yazar | |
seahorse
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: burun-�st dudak / alt dudak-�ene arasindan gelen tGönderildi: 15-Mayis-2020 tarihinde 13:16 |
|
merhaba arkadaslar, psikolojik mi degil mi bilmiyorum ama alt dudagi �st dudagin �st�ne gelecek sekilde baski yapip hafif hafif agizdan nefes verince �ok tuhaf bir koku aliyorum. Bunu bazen �st dudagi burun deliklerini kapatacak sekilde yukari kaldirirken de hissediyorum.
Ayni sekilde alt dudagi �st disler veya �st dudak arasina sikistirip nefes alip verince yine tuhaf bir koku geliyor. Ayrica bu bende aliskanlik haline geldi. Artik g�n i�inde bazen istemsizce b�yle davranislar sergiliyorum. A�ik�asi keyif de almiyor degilim,degisik bir duygu. Tabi b�yle degisik tuhaf dudak burun hareketleri yapinca bazen karsimdaki insanlarin �ok yanlis anlayacagi korkusu da yok degil? Benim kafama takilan ise bu durum herkeste de var mi? Yani normal bir insan da b�yle bir koku hissediyor mu?Agiz kokusu veya nefes kokusu ile dogrudan bir iliskisi var mi acaba? |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |