![]() |
Arkadaslar meslekleriniz ne |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Belinda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Arkadaslar meslekleriniz neGönderildi: 26-Mayis-2020 tarihinde 18:00 |
|
Bu sorunu yasayan arkadaslarin mesleklerini merak ediyorum �st duzey y�netici konumuna gelen varmi mesela yada halitozisin kariyer hayatina etkileri neler anlatabilirmisiniz ???
|
|
![]() |
|
PesYok
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 19-Mayis-2020 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 17:34 |
|
M�hendisim, meslegimi �ok seviyorum, �z g�ven eksikligi olusuyor haliyle her konuda bilsen bile konusamiyorum ��nk� yanindaki insanlar susuyor sen konusunca, agzini burnunu kapatiyor, tavsiyelerde bulunmaya basliyorlar, sadece susup dinliyorum, halitosiz olmasaydi y�netici olmustum y�ksek lisans yapmistim, yurt disina dil okuluna gitmek gibi planim var su lanetten kurtulur kurtulmaz tabi
|
|
|
Pes etmek yok!!
|
|
![]() |
|
Belinda
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Mayis-2020 Konum: Nigde Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 20:58 |
|
Harikasiniz 👏🏻👏🏻 kariyer yapmis g��l� bi bayan...♡ bu sorunu da halledeceginizden eminim insallah daha �st seviyelere gelirsiniz sorununuzuda halledip :))
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 28-Mayis-2020 tarihinde 22:41 |
|
Akademisyenim, akademik toplantilar �ok zor, �grencilerle birebir laboratuvar uygulamalari �ok zor... �ogunlukla pasif ge�iriyorum ama isimde iyi durumdayim. Ancak koku siddeti yillara g�re arttigindan ilerisini g�remiyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |