Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bittii

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtulus Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bittii
    Gönderildi: 25-Kasim-2020 tarihinde 23:37
Merhaba degerli forum sakinleri. Yaklasik iki yildir bu siteye gelip gidip bakiyordum s�k�rler olsun ki ben kurtuldum bu igren� sorundan. Uzatmayacagim. Liseden beri �ekiyordum bu sorunu. Bildiginiz �zere en g�zel yillarim heba oldu. Agiz sagligima falan da �ok dikkat ederdim ama kokunun kaynagini bulmak �ok zor oluyor. Dahiliye, kbb polikliniklerine �ok hepiniz gibi �ok gittim. En son alaninda �ok iyi bir profa g�r�nd�m. Burnumda sorun oldugunu ve sinuzit akintimin burnumun arkasinda biriktigini s�yledi. Ameliyati
d�s�nmeden �nce burnumu tuzlu ve karbonatli suyla yikamami istedi. Tabii ben bunu her g�n iki �� defa yaptim ama h�l� hafif bir koku vardi ve bu korona g�nlerinde maske takinca da aslinda kokunun tam olarak bitmedigini anliyordum. Ben sabahlari sirkeli su icerdim. Bir g�n dislerimi fircalarken dedim agzima sirkeyle gargara yapayim. T�k�r�nce agzimdan balgam ve siyah yemek kalintilari �ikti ki daha yeni agzimi temizlemistim. Ben sok oldum tabii. Sonra 3 5 damla sirkeyi (organik sirke) burun temizleme sisesine koydum. Burnum yandi biraz ama ��z�me kavusmanin heyecaniyla �ok umursamadim. Tikanik olan taraf hemen a�ildi ve koku gitti. Eger burun nedeniyle koku geldigini farkindaysaniz bir de sirkeyi deneyim. Gargara da yapin. Aman ha su �esme suyu olmasin. Ya hazir su ya da kaynatilmis su olsun. Hepimiz �ok �ektik insallah herkes kurtulur. Pes etmeyin arastirin. �ogu doktora agiz kokum var dediginizde hi� �nemsemiyorlar halbuki birazcik yardimci olsalardi �oktan birileri bu illetten kurtulmustu.
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Kasim-2020 tarihinde 10:38
Yani suya 3-5 damla sirke attin burnuna �ektin ve koku bitti, �yle mi?
Ne kadar suya ekledin 3-5 damlayi?
Ve ka� g�n yaptin bu islemi ?
Başa Dön
Murat880 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Murat880 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Kasim-2020 tarihinde 15:13
Ne g�zel bi haber umarim tamamen kurtulmusundur sende burundan koku geliyor muydu
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Kasim-2020 tarihinde 23:10
Kurtulduguna emin misin peki sirkeli su basta semptomlari hafifletiyor fakat sonra tekrar devam ediyor. Umarim sende etkili olmustur.
Başa Dön
nisaluce Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nisaluce Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Kasim-2020 tarihinde 20:33
Sirkeli bir salata yedigimde benimde agiz kokum tamamen ge�iyor taki baska birsey yeyip i�ene kadar, sirke ve tuz g��l� koku gidericiler ancak kalici ��z�m sunmuyor bana, durumunu ilerleyen g�nlerde g�nceller misin l�tfen.
Başa Dön
Kurtulus Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtulus Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Kasim-2020 tarihinde 23:44
Bir bardak suya yaklasik 1 yemek kasigi kadar sirke koyuyorum. S�yle a�iklayayim: Ben duzenli olarak agzimi ve genzimi temizliyirdum zaten. Koku b�y�k oranda ge�iyordu ama tam olarak bitmiyordu. Mesela sirkeli suyla agiz ve geniz temizligi yaptiktan sonra uzun bir s�re koku yok. Yani benim maske taktigimda aldigim o hafif koku da gidiyor.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtulus Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Kasim-2020 tarihinde 23:45
Burumdan koku geldigini sanmiyorum tam emin degilim yani.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtulus Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Kasim-2020 tarihinde 23:46
Sirkeli suyu ya da gargarayi her g�n dislerimi fircalarken yapiyorum koku uzun s�re yok oluyor.
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kurtulus Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Kasim-2020 tarihinde 23:49
Durumumu ilerleyen g�nlerde de guncellemeye �alisacagim. Yani kesin ��z�m ameliyat gibi duruyor ama ben bunu erteliyorum. Ameliyata kadar bir de b�yle yapacagim gittigi yere kadar.
Başa Dön
hazenn Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hazenn Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2020 tarihinde 00:01
Umarim ameliyat sizde ��z�m olur. ��nk� bende ise yaramadi. Gittigim KBB doktoru banada ayni seyi s�ylemisti burnunuzda egrilik var arkaya biriken akinti kokuya neden olur dedi ve deviasyon ameyati oldum ama ge�medi zaten bu durum kendini yenileyen bir sey suan yine ameliyat oldugum taraftan nefes alamiyorum malesef ilk ameliyat oldugum d�nemde de koku ge�memisti. Daha sonra baska bir KBB doktoru bademcik tasinin neden olabilecegini s�yledi detayli inceledigimde bademciklerimin cep cep g�zenekleri oldugunu fark ettim ve 26 yasinda bademciklerimi aldirdim kokuda azalma oldu ama yine tamamen ge�medi. Dedigim gibi umarim sizde ameliyat ��z�m olur ama karar vermeden �nce l�tfen iyice arastirin.
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Kasim-2020 tarihinde 16:59
Uzun s�reli sirke ile gargara agiz floranizi bogaz floranizi bozabilir bilginiz olsun.
Başa Dön
Standartvaka Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Standartvaka Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Subat-2021 tarihinde 02:36
Deviasyon ameliyati �ncesinde geniz akintiniz ve burun tikanikliginiz var miydi?
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.