![]() |
(konu disi) T�rkiye Sim�lat�r� Paradoksu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sincaramistico
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Durum: Çevrimdışı Puan: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: (konu disi) T�rkiye Sim�lat�r� ParadoksuGönderildi: 25-Mart-2021 tarihinde 20:17 |
|
1 ay �nce genel dis b�l�m�ne gittim dis taslarini temizletmek i�in, biz dis taslarini temizlemiyoruz diyip periodontoloji'ye y�nlendirdiler. periodontoloji'ye gittim sonra periodontoloji'deki doktor biz dis tasi temizlemiyoruz seni neresi y�nlendirdiyse oraya git dedi (paradoksa gel:d). basit bir burun eti yaktirmak i�in 5 tane farkli kbb servisine gitmek zorunda kaldim(onda da zorlamayla yaptirdik) agiz kokumuz doktor yardimi olmadan nasil ge�sin? bana da farmakoloji kitabi verin ilaclari ezberliyim ilac yazim memuru olayim? herkesin ozele dokecek parasi yok. kafayi yemek �zereyim artik.
|
|
![]() |
|
sincaramistico
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Durum: Çevrimdışı Puan: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mart-2021 tarihinde 20:20 |
|
Hayir hocam �ogunun �slubu da les bizim gibi efendi adamlar neyse de dengesizin birine denk gelirlerse neticeleri iyi olmaz. Bu s�re�te doktor destegi almayi kesmeli miyim?
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |