![]() |
20 yil sonra Bactoblis ile kurtuldum |
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Yazar | ||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: 20 yil sonra Bactoblis ile kurtuldumGönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 16:21 |
|
Bunu yillardir �ektigim i�in agzim son derece ferah diyemiyorum var gibi hissediyorum ama kokluyorum yok normalde kendim rahat�a kokuyu hissederim farki anlayabiliyorum veya insanlardan geriye �ekilme tepkisi almiyorum bizlerde bu psikolojinin d�zelmesi zor.Pas i�in asiri derecede vardi diyemem ama mesela sabah kalktigimda kokunun derecesine g�re sariligi artan bi pas oluyordu gece fir�alamadan yattiysam hafif yesile bile d�n�k oluyordu dilimi fir�aladigimda ge�iyordu tabi. Mutlaka g�ncelleme yapacagim. Eger saglik a�isindan k�t� bir etkisi yoksa kullanmayi birakmayi d�s�nm�yorum b�yle devam edebilirim. Zaten 90 g�n devam edilmeliymis baslandigi zaman |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 16:33 |
|
|
Oral probiyotik ben de kullandim. Motiflor . 85 90 civari fiyati. Dedigin gibi gece yatmadan aliyordum. Ne i�erken ne de i�tikten sonra kokuya herhangi bir etkisi olmadi.
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 16:45 |
|
Merhaba simdi arastirdim Motiflor evet agizdan aliniyor ama oral probiyotik degil yani agizda koloni olusturmuyor a�iklamasinda sindirim sistemini d�zenledigi yaziyor o tarz probiyotikler bende de etki etmedi benim bahsettigim direkt agizda koloni olusturan bir bakteri salvarius k12 i�eriyor belirtilerin benimle ayniysa bi de bunu deneyebilirsin |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 17:01 |
|
|
Anladim tesekk�r ediyorum. Yedigim seylerle azalan ya da artan bir koku yok bende ne yazikki daha farkli
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 17:08 |
|
Umarim en yakin zamanda ��z�m� bulabilirsin benim de 20 yilim her seyi denemekle ge�ti |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 20:10 |
|
|
Umarim Allah razi olsun hepimiz kurtuluruz insallah
|
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 20:12 |
|
|
sizin durumunuz psikolijik duruyor yanlis anlamayin yoktur demiyorum insanlarin hissedicegi boyuta ulasmamistir sizde fazlasiyla takinti yapmissiniz bu probiyotigin kullanim tarihi var saklama kosullarini dusununcede ne kadar canli kalmistir ne kadar etkili olur bu bilinmez agiz floranizi bozmadan duzeltmek istiyorsaniz agiz florasini duzelten bir gargara var sabahlari kullanmaniz yeterli gunde 1 kere ismi meridol
|
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 20:14 |
|
|
tum dis eti kanamalarimi dil pasini cozdu dis tasinada iyi geliyor benim sorunum geniz akintisi ve bagirsak oldugu icin bagirsagi ne kadar tedavi etsende geniz akintisi nedeniyle %100 bi ferah bir nefesiniz olmuyor lanet bir durum yurt disinda bir urun var icindekiler hidronije hint yagi (nemlendirici) sitrik asit (sirke kulanilir 1 2 damla) tuz xylitol bununla yapilacak bir sunis rinse kit sinusu tamamen engeller param olsa coktan almistim yapmistim ogrenciyiz xylitol sinuziti engelliyor benim burnum cok kuru geniz akintim azaldiginda fark ettim
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 20:27 |
|
Merhaba keske dediginiz gibi olsaydi ama psikolojik degil. Evet kendim de kokuyu aliyordum ama insanlar da aliyordu. �zellikle okul ergenlik zamanlarinda �ogu kez arkadaslarimdan ceset mi yedin sucuk mu yedin gibi laflar duydum, odaya yayilan bir koku degildi evet ama konusurken geri �ekiyordu insanlar kendini. yedigim seylerin ne tadi ne kokusu ge�miyordu agzimdan. Bahsettigim �r�n�n kullanim ama�larinda agiz kokusunu engellemesi var yani �ogu insan bu ama�la kullanmis ve ise yaramis yillardir. Geniz akintisi orta kulak iltihabi gibi sorunlara da iyi geldigini yazanlar var. Ben agiz t�k�r�k yapimda bi seyler oldugunu hissediyordum agzimda yemekleri ��r�ten bi seyler var gibiydi. Simdi yok s�k�r. Sizi anlayabiliyorum benim de maasimin yarisi onu deneyeyim bunu deneyeyim diye gitti yillardir. Ge�mis olsun en kisa zamanda kurtulmaniz dilegiyle |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 20:37 |
|
|
Bademcik tasiniz var mi
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 20:44 |
|
Hayir bademcik tasim yok |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Mayis-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 22:19 |
|
|
belinay sizi kokunun bagirsaklardan geldigine d�s�nd�ren sebeb neydi bagirsaklarda sorun varmiydi kabizlik sibo hazimsizlik vs.
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 22:56 |
|
Hi�bir sorun yoktu sadece sansimi deniyordum. Candida diyeti yapiyordum kefirle birlikte diyet biraz etkili olmustu ama bir par�a seker yesem eskisinden daha k�t� sekilde koku artiyordu ama dedigim gibi iyisi de k�t�s� de bana yer yemez etki g�steriyordu bagirsaga ulasmadan o y�zden agizda oldugunu d�s�nd�m �ok siki uygulanmasi gereken bir diyet |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 23:01 |
|
|
Insallah bu �r�nle tamamen iyilesirsin bende ilk firsatta deneyecegim.
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Mayis-2021 tarihinde 23:05 |
|
Insallah hepimiz tam anlamiyla iyilesiriz. Tableti almadan �nce her aksam dis ipi dil temizligi yapmayi ihmal etmeyin ve etkisini tam anlamak i�in 1 hafta d�zenli kullanin umarim faydasi olur |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mayis-2021 tarihinde 09:41 |
|
|
Bende �yle umuyorum bakalim iyi gelir insallah. Bu arada �retici firmanin sayfasinda okudum agiz florasini d�zene soktugu klinik �alismalarda g�sterilmis 1 hafta kullanimda 3 ay etksini g�steriyormus �retici firma sitesinde yazdiklari b�yle ayrica eczaneden almakta fayda var ��nk� saklama kosullari var internette saticilarin buna pek dikkat edicegini sanmiyorum.
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mayis-2021 tarihinde 09:54 |
|
Yine de asiri seker t�ketimini kesmek lazim s�rekli k�t� bakterileri besleyip iyi bakterilerin savasmasini bekleyemeyiz beslenmemize de dikkat etmemiz bence daha etkili sonu� getirecektir. Evet ben eczanede bulamadim ama bulabilen olursa daha g�venilir olabilir |
||
![]() |
||
Evin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mayis-2021 tarihinde 22:49 |
|
|
Murat880 Bu meridol gargara alkols�z m�?
|
||
![]() |
||
Evin
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Temmuz-2019 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mayis-2021 tarihinde 22:50 |
|
|
Belinay tesekk�r ederiz bilgilendirdigin i�in uzun zamanfir bunu agiz florasini nasil d�zeltebilirim diye d�s�n�yordum denemekte fayda var
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mayis-2021 tarihinde 23:20 |
|
Rica ederim, ise yarayan bir seyler buldugumuzda burada yillardir bize her konuda katki yapan insanlarla paylasmayi bor� bilmeliyiz, umarim senin de isine yarar |
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mayis-2021 tarihinde 23:51 |
|
|
evet alkols�z zararsiz gunde 1 kere kullanmak yeterli 2 dk agzinda iyice calkala dis eti sorununu k�kten cozuyor
|
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2021 tarihinde 09:58 |
|
|
Murat hocam g�n i�inde b�y�k oranda koku ge�mis olsa da sabah kalktigimda yogun bir koku oluyor ama eskisi gibi igren� bir koku degil yarim saat telefonla falan ilgilenince kendi kendine ge�iyor bu normal midir sebebi nedir tabletin i�inde fruktoz bulundugu i�in olabilir mi ��nk� seker �ok tetikliyor bendeki kokuyu
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2021 tarihinde 10:17 |
|
Soruyu anlamadim Telefon nedir? Fruktoz nedir? Eskisi gibi derken? Neyden �ncesini kast ettiniz? ne tableti bu? |
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mayis-2021 tarihinde 10:23 |
|
|
Kusura bakmayin hocam ilk yazdigima ithafen okumussunuzdur diye direkt yazdim. Ben bactoblis agiz probiyotigi kullaniyorum bende ise yaradi ve b�y�k oranda koku ge�ti. Fakat hala sabah yogun koku oluyor yarim saat uyanik kalinca kendi kendine ge�iyor. Tabletten kastim Bactoblis probiyotik tableti i�eriginde fruktoz var ve seker asiri derecede kokuyu artiriyor bende. Kalan kokunun sebebi bu olabilir mi diye merak ettim
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Mayis-2021 tarihinde 21:34 |
|
Probiyotikleri kullanmayi biraktiginizda her sey eski haline geri d�ner. Ila�lara ilave edilen Fruktoz yok kadar azdir. |
||
![]() |
||
belinay
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2021 tarihinde 19:12 |
|
|
Tesekk�r ederim hocam
|
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2021 tarihinde 19:24 |
|
|
Ben dilimi disari �ikarip �zerine dislerimle bastirip yani dil disarida kaliyor o sekilde, burnumdan nefes verince dilimde k�t� tat hissediyorum arkasinda. Bu neyin belirtisidir
|
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2021 tarihinde 20:06 |
|
|
Hocam agiz florasini d�zeltmek i�in ne yapmaliyiz.?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Mayis-2021 tarihinde 21:42 |
|
Bozuk oldugunu nerden bildiniz? Serbest birakilinca o kendi fabrika ayarlarina d�necektir. Disardan m�dahale etmek iyi degildir. |
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 16:23 |
|
|
Hocam yazdiginizi ge� g�rd�m kusuruma bakmayin.
Agzimin i�inde inanilmaz derece de yogunluk var degisik bir tat sanki birseyler agzimin i�ini istila etmis gibi bi an �nce dislerimi fir�alasamda kurtulsam diyorum ama geri geliyor. Hocam serbest birakmak ne anlama geliyor orasini tam anlayamadim �z�r dilerim. |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 16:43 |
|
|
Benim de �yle. Agzim �zellikle bogazima dogru agzimin arka kisminda yogun bir tat var agzim kapaliyken bile bu tat y�z�nden koku var saniyorum. Degisik bir tat hi� gitmiyor
|
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 17:39 |
|
|
Ben su i�ince veya yutkunuca kokuyu daha �ok hissediyorum
nicksizz4 sizin burundan koku geliyormu Ben kendimde burundan geldigini hi� hissetmedim ama yine s�pheliyim |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 18:36 |
|
|
Eskiden geliyordu yani 1 2 ay �nce. Mesela yatarken battaniyeyi burnuma kadar �ekerdim koku battaniyeye sinerdi oradan anliyordum koku geldigini. Normal otururken burnumda koku hissetmiyordum. Bazen yutkundukca ben de hissediyorum evet. Ben sende bademcik tasi oldugunu d�s�n�yorum ��nk� bu belirtileri bademcik tasi yapar. K�t� tat k�t� koku ve de yutkunurken. Bogazina bakinca g�remiyor olabilirsin bir kulak ��p� ucunun pamuk kismiyla bademcigine biraz dokun incitmeden. Ben �yle kesfettim. G�r�n�rde hi�bir sey yoktu bi dokundum bastirdim aralardan �ikmaya basladi.
|
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 18:58 |
|
|
Kbb doktoruna s�ylemistim bakmisti bademciklere tas yok demisti yinede bakarim sagol.
Bende s�yle bi durumda var t�k�r�g�m �ok agir kokuyor yastiga sindigi zaman hi� �ikmiyor kokusu bende tiksindim artik o yastiga sinen kokudan normal insanlarida kokuyor ama benimki ayri bi koku ve yemek yedikten hemen sonra afedersim agzimda kalan ufak yemek kalintisini �ikarinca �ok agir kokuyor hemen b�yle olmasi normal degil, ��r�ten biseyler var. Geniz akintisa da var kurtulucaz insallah. |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 19:17 |
|
|
Ben de birka� ay �nce kbb doktoruma bademcik tasim var mi diye baktirdim. Ve yok dedi. Ben de �stelemedim tamam dedim. 1 2 ay ge�ti ama ya varsa diye hep s�phe vardi. Bir g�n dedigim y�ntemi denedim. Ben k�rdanla denedim ama k�rdan incitebilir siz kulak ��p� yle deneyin. K�rdanla bademcigimde dokundukca i�lerinden beyaz beyaz �ikmaya basladi sok oldum. ��nk� g�r�n�rde gayet saglikli g�z�k�yordu bademciklerim. O g�n bu g�nd�r her g�n bademcik tasi �ikiyor. Ve daha ulasamadigim yerler var eminim. Benim agzim da b�yle ��r�k ��r�k kokuyor. Sanki bogazimda bisey ��r�m�s de, ya da ��p kovasinin yanindan ge�erken o ��pler bekleyince kokarya, ayni �yle kokuyor agzim. Hohladigimda �zellikle. Dilimin arkasi eksi eksi kokuyor bilegimi yalayinca. Geniz akintisi da var ama doktorlar yok diyor. Yani bu her insanda olur bu kadar akinti diyorlar..
|
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 19:47 |
|
|
Az �nce tekrardan baktim yine �ikmadi yok yani keske sebebi bu olsaydi sadece �ikarip kurtulsaydik. Sizde durum nasil �ikardiginiz zaman tamamen kurtuldunuzmu.
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 19:48 |
|
serbest birakmak = disaridan hi� bir ila� veya m�dahale yapmamak anlaminda |
||
![]() |
||
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 20:24 |
|
|
Hayir �ikarinca koku ge�miyor. G�remedigim yerlerde de var oldugunu d�s�n�yorum
|
||
![]() |
||
Inception
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 29-Mayis-2021 tarihinde 20:59 |
|
|
Tesekk�r ederim hocam.
|
||
![]() |
||
Greeneyes
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 09-Eyl�l-2021 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Eyl�l-2021 tarihinde 19:07 |
|
|
Belinay agiz kokun su an nasil. Bactoblis ger�ekten ise yariyor mu. Ne kadar s�redir bactoblis kullaniyorsun. Yanitlarsan �ok mutlu olurum ��nk� bende bu durumdan yillardir muzdaribim
|
||
![]() |
||
Yanıtla
|
Sayfa 12> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |