Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Geniz akintisi + Bagirsak

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BlackSea58 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Geniz akintisi + Bagirsak
    Gönderildi: 01-Haziran-2021 tarihinde 01:37
Herkese merhaba insallah eski saglikli g�nlerimize en kisa zamanda kavusacagiz..
Benim sikayetlerim su sekilde, �ncelikle benim burnum yaz kis kesinlikle akmaz hep tikalidir, doktora gittigimde et oldugunu ve sol tarafta egrilik oldugunu s�yledi, dilimin �zerinde yapiskan gri beyazimsi bir sivi oluyor kesinlikle gitmiyor gitse bile 1-2 saat i�inde tekrar oluyor bunun yani sira bagirsaklarimdan da s�pheleniyorum ��nk� 3/4 senedir oturdugum ortam da s�rekli � bu koku ne ya � tarzi s�ylemler aliyorum ailem bile yapmadigim halde � gaz mi biraktin� tarzi sorular sormaya baslayinca ve g�nl�k yasantimda gaz �ikartma sayim olduk�a fazla olmaya baslayinca bunun yani sira midem de degil makatimda gurultular vs. duyunca iyice s�phelendim simdilik su coronanin biraz rahatlamasini bekliyorum, �ncelikle burnumu d�zelttirecegim sikayetlerim devam ederse mecbur son �are olarak bagirsaklara baktiracagim ve buradan sizlerle paylasacagim.. Benim sikayetlerimin aynisindan yasayan varsa birlikte ilerleyebilir buradan diger arkadaslara bilgi verebiliriz. Tesekk�rler
Başa Dön
Inception Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2021 tarihinde 08:01
Kabizlik varmi meyve sebze t�ketiyomusun? Forumun basinda ki kitabi mutlaka oku.
Başa Dön
BlackSea58 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BlackSea58 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 01-Haziran-2021 tarihinde 23:05
İlk gönderen: Inception Inception yazdı:

Kabizlik varmi meyve sebze t�ketiyomusun? Forumun basinda ki kitabi mutlaka oku.

Evet var, hangi kitap hocam bulamadim da
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2021 tarihinde 09:42
Foruma girdiginde �st tarafta yeni gelenler i�in bu kitabi indirip okuyunuz yaziyor.
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2021 tarihinde 20:44

Foruma girdiginde �st tarafta yeni gelenler i�in bu kitabi indirip okuyunuz yaziyor.

O kitap �ok eksik. Begenmiyorum

Yenisini yazdim. Hen�z piyasaya dagitimini yapmadim

https://kitabin.org/

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Haziran-2021 tarihinde 21:27
Peki hocam.Tesekk�r ederim
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BlackSea58 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 03-Haziran-2021 tarihinde 02:44
Enbiosis diye bir sey varmis Murat hocam �nerir misiniz l�tfen yardimci olun hocam daha �nce doktora gitmedim ne yapayim
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 04-Haziran-2021 tarihinde 21:02
İlk gönderen: BlackSea58 BlackSea58 yazdı:

Enbiosis diye bir sey varmis Murat hocam �nerir misiniz l�tfen yardimci olun hocam daha �nce doktora gitmedim ne yapayim

Mikrop florasini belirleyip s�z�m ona, buna bagli hastalik ve tedaviler �nerilyorlar. Insanlarin umutlari ile oynadiklarini ve faydasiz oldugunu d�s�n�yorum
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı BlackSea58 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Haziran-2021 tarihinde 01:33
Bagirsaklarda gurultu, gaz sikismasi, mide kramplari, bulanti, istifar etme , sirt agrisi, agiz da kuruluk ve koku problemlerim var.
Sanirim �nce burun sonra dahiliye doktoruna gitmem lazim degil mi hocam ?
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Haziran-2021 tarihinde 19:44
İlk gönderen: BlackSea58 BlackSea58 yazdı:

Bagirsaklarda gurultu, gaz sikismasi, mide kramplari, bulanti, istifar etme , sirt agrisi, agiz da kuruluk ve koku problemlerim var.
Sanirim �nce burun sonra dahiliye doktoruna gitmem lazim degil mi hocam ?

evet. GAstro hekimine gidiniz.
Tuhaf seylerden uzak durunuz. Akil s�zgecinden ge�meyen sarlatanliklari duymazdan geliniz. Pozitif bilimden ayrilmayiniz.
Başa Dön
Sifa ariyorum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Haziran-2021 tarihinde 20:14
Hocam haklisiniz ama bilim de bizi bunun ��z�m�n� vermiyor. Alternatif dogru kaynaklari arastirmak yanlis mi olur
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Haziran-2021 tarihinde 22:30
İlk gönderen: Sifa ariyorum Sifa ariyorum yazdı:

Hocam haklisiniz ama bilim de bizi bunun ��z�m�n� vermiyor. Alternatif dogru kaynaklari arastirmak yanlis mi olur

Yeni kitapta bu konuyu da kabaca ele aldim.
Piyasadaki sarlatanliklarin dogmasina sebep olan biziz. Biz ��z�m bulamayinca sizler hakli olarak arayis i�erisine giriyorsunuz. Haklisiniz.

Yaklasik yarisi dis hekimi olan 1182 kisiyi kapsayan bir anket yaptim. Elde ettigim sonu�lar dis hekimlerinin agiz kokusu konusunda kendilerine bile yeterli uygulama yapamadiklarini g�steriyor. Elbette Piyasada muskacilar hacamatcilar bulunmasi dogal oluyor

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Haziran-2021 tarihinde 08:55
Kitap ne zaman �ikicak hocam.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 12-Haziran-2021 tarihinde 20:02

Tam baskiya verecektim...
Matybaci ile Fiyatta da anlasmistik.
900 sayfa.
Son dakikada bir meslektasim bir soru sordu:
Agiz kokusunu artiran gargaradan �nce ve sonra agizdaki kokuyu �l�esk iki koku seviyesi arasinda matematik bir iliski var mi? dedi. Bir �alisma baslattim. Sonu�lanmasina az kaldi.
Bu cevabi da kitaba ilave edip matbaya verecegim.

Fakat bu kitabi yayinladim

https://www.kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/

Düzenleyen: aydinmur - 05-Eyl�l-2024 tarihinde 08:38
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Haziran-2021 tarihinde 00:40
Peki hocam merakla bekliyorum.Iyi �alismalar
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2021 tarihinde 16:07
Hocam kitap �iktimi kitabinizi bekliyorum.
Başa Dön
Sifa ariyorum Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Sifa ariyorum Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 13-Temmuz-2021 tarihinde 20:24
Ayni seyler bende var.
Başa Dön
Y�netici
Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2021 tarihinde 20:17

Hocam kitap �iktimi kitabinizi bekliyorum.

Abicim hekimler i�in yazdim. �slubu size agir gelebilir.

Son dakikada kafama bir sey takildi kitabi matbaya vermekten vaz ge�tim. Agiz kokusu olanlarda ve olmayanlarda protein gargarasinin farkli miktarda koku �rettigini tespit ettim. Problemi aydnlatacak bir �alisma yaptim. Problemi basari ile ��zd�m. Kurallari ve matematik form�l� belirledim. Teshiste altin anahtar gelistirmis oldum. Uluslararasi bir dergiye bu kurallari yayinlamak �zere yolladim. Eger dergi kabul ederse insallah literat�re de girecek. Simdi bu kurallari kitabima da ilave edip yeniden matbaya yollama asamasina girecegim. (Eger kafama yeni bir sey takilmazsa aylar sonra yayinlanmis olmasi lazim).

Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Inception Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 14-Temmuz-2021 tarihinde 23:57
Peki hocam tesekk�r ederim.
Başa Dön
izmir35 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı izmir35 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2021 tarihinde 10:46
İlk gönderen: aydinmur aydinmur yazdı:

Tam baskiya verecektim...
Matybaci ile Fiyatta da anlasmistik.
900 sayfa.
Son dakikada bir meslektasim bir soru sordu:
Agiz kokusunu artiran gargaradan �nce ve sonra agizdaki kokuyu �l�esk iki koku seviyesi arasinda matematik bir iliski var mi? dedi. Bir �alisma baslattim. Sonu�lanmasina az kaldi.
Bu cevabi da kitaba ilave edip matbaya verecegim.

Fakat bu kitabi yayinladim

https://www.kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/

Hocam bu kitabi internette bulamadim. Nerden satin alabiliriz acaba ?

Düzenleyen: aydinmur - 05-Eyl�l-2024 tarihinde 08:40
Başa Dön
Ethic1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ethic1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 30-Temmuz-2021 tarihinde 23:12
Aslinda �yle olmasi gerekmiyor mu zaten. Bakteri y�k� fazla olan agizda protein gargarasi sonrasi �l��m degerlerinin y�ksek �ikmasi beklendik degil mi?? Keske tespit degil de ��z�m i�in de bir seyler yapsa hekim arkadaslar.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.