![]() |
YARDIM |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: YARDIMGönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 18:27 |
|
Arkadaslar benim okulum a�iliyor �niversiteye gidecegim yurtta kalacagim ve odalar 4 kisilik. �ok korkuyorum �ok tedirginim benden rahatsiz olurlar igrenirler rezil olurum diye. Bana ge�i�i ��z�mler verebilir misiniz ne yapabilirim kokuyu onlarin almamasi i�in
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 22:49 |
|
benim sana �nerdigim o g�nl�k agaci sakizini dene bak bitkisel sonu�ta ne zarari olabilir bi 10-15 g�n dene fazla abartmadan bende deniyicem onu faranjit, geniz akintisi, bademcik tasina iyi geliyor diyorlar ve mutlaka bi kbb doktoruna git okulun a�ilmadan faranjit tedavisi al yatmadan da dedigim sakizi em bir dene hi� bisey kaybetmezsin
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 04-Eyl�l-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 114 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Eyl�l-2021 tarihinde 23:20 |
|
Forumda ��rek otu yagi ile iyilesen bir baslik var.
Genzine damlatiyorsun burundan. Bir yorumda da hindistan cevizi yagi ile karistirip yapin yaziyor Hem i� hem burna damlat. Hem geniz bosalir hem midedeki mikrova iyi gelebilir. Kaynamis suyun i�ine limonun kabugunu kes koy biraz da ada�ayi koy. Demle ve hem i� hem gargara yap. Bastirir en azindan. Yatmadan �nce ve uyaninca bir �ay kasigi karanfil tozu yut.toz halde satiliyor. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 02:05 |
kyk yurdunda zor bunlar. ge�ici ��z�mler, sakiz �ignemek iyi. su i�mek agizina nemli tutmak dis fir�alamak karanfil de iyi �igne arada kahverengi karanfil leblebi de iyidir, arada at agzina |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 09:48 |
|
Ada�ayi aldim iyi geldigini duydum, bug�n g�nl�k sakizi alacagim bulabilirsem, ��rek otu yagi kullandim daha �nce ama bana faydasi olmadi. Naneli sakiz �igniyorum ama sanki o bile kokuyu bastirmiyor gibi hissediyorum. �ok korkuyorum yurtta kalmaktan ama mecburum
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 10:37 |
|
G�nl�k sakizin buldum aldim ve �ignedim �ignedikten sonra yuttum ise yarayacak gibi duruyor sevdim
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 11:32 |
|
Nicksiz �igneme em aci suyu bitene kadar emiceksin o acilik ge�tikten sonra ister at ister yut
|
|
|
Mlk
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 12:26 |
|
Sekerli sakiz �igneme kokuyu �ok daha k�t� hale getiriyor.
Cinkolu sakizlar varmis onlari bi dene istersen. Derse de giriceksin bir de derste sakiz cigneyemezsin.Cinkolu gargara denedin mi G�nl�k sakizi birakma ger�ekten faydasi olur insaallah d�zenli kullaninca. Limon kabugu ile �ay da yap o da rahatlatir. |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 12:28 |
|
Sakizi ger�i direk g�nl�k sakiz kullaniyorsun baska seye gerek yok.
Saf c vitamini de almani tavsiye ederim tabi maddi g�c�n yeticekse. Her seyden biraz denesek bile maddi k�lfet Sekersiz saf c vitamini var more than marka. C vitamini yabanci kaynaklarda �ok ge�iyor. Bende deneyecegim insaallah |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 12:56 |
|
Hepinize �ok �ok tesekk�r ediyorum hepimiz birbirimiz i�in �abaliyoruz �ok duygulaniyorum :) g�nl�k sakizina devam edecegim sanki agzimdaki k�t� tadi aldi gibi oldu hem de mideye vs her seye �ok faydaliymis. C vitaminini de deneyecegim vitamin takviyesi faydali olabilir benim tirnaklarim ve sa�larim �ok kiriliyor vitamin eksikligim var. Derste sakiz �igneyebilirim ��nk� maske var ya g�rmezler:))
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 13:00 |
|
Melike bu g�nl�k sakizini g�nde bika� kez kullanabilir miyim
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Eyl�l-2021 tarihinde 14:08 |
|
Sabah ve aksam alabilirsin bi zarari olmaz ama dedigim gibi kullan birde bir hafta 10 g�n dene sonra yaz tekrardan bakalim etki edecek mi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Eyl�l-2021 tarihinde 19:38 |
|
Nicksizz4 g�nl�k sakizi kullaniyormusun faydasi varmi
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |