Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Yillardir ge�meyen koku yardima muhta�im

Yanıtla Yanıtla
Yazar
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Yillardir ge�meyen koku yardima muhta�im
    Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 15:36
Bundan yaklasik 6 sene �nce grip oluvermistim durduk yere agzim kokmaya baslamisti hemen doktoruma basvurdum geniz akintisi oldugunu s�ylemisti ila�lari kullandiktan sonra ve iyilesme s�reci icerisinde 1 haftaya kadar iylesecegimi s�yledi fakat o g�n bug�nd�r birden bire olusan agiz kokum bir t�rl� ge�medim agzimda yaklasik 7 ��r�k disim var discilere gittigimde bu disler kokuya sebeb olmadigi s�ylendi. 1 senemi gargaralar dis ipleri sayisiz sey kullandim dis �r�nleri i�in bir cok para harcayarak ge�irdim .Fakat ge�medi �r�nleri kullandiktan 10dk sonra her sey eski haline d�n�yordu bir KBB doktoruna gitme karari aldm burnumda egrilik ve alerji oldugunu s�yledi 18 yasina ulasmadan ameliyati yapamayacagini s�yledi. Bir antibiyotik ve alerji ilaci verdi ve antibiyotigi kullandigim surece koku ge�ti mutluydum antibiyotik bittigi gibi koku tekrar etmeye basladi. Birden bire midemde yanma sikayetleri basladi hemen tekrar hastaneye basvurdum reflu dendi koruyucudur sudur budur fakat ge�medi isin ilgin� yani suan 21 yasindayim ve midemdeki sikayetler durmus gibi devam edersek bu sefer dogal yillara basvurdum ne yazik ki fayda etmedi yillar bu sekilde ge�ti dost edinmekte kendimi ifade etmekte olduk�a zorlandim derslerinde basarili biri olan ben bu koku sebebi ile d�s�s yasadim hayatim yokus asagi ilerliyordu intihar etmeyi bi �ok kez dusundum insanlar agzimda tuvalet oldugunu s�yledikleri an sinif ortasinda yasadigim hissi anlatmak bi o kadar zor tekrar grip oldugumda doktorum 2 ayri ila� vermisti kullandigimda s�rekli balgam atiyordum ve kokum yok oluyordu gribim ge�misti fakat ila�lari birakmadim kullandigimda sabahlari buyuk beyaz bir balgam atiyordum koku yoktu ger�ekten d�slerimden degilmis ilaclar bitti doktorundan tekrar ila�lari istedim fakat uzun sure kullaniminin zararli oldugunu s�yledi olay balgammis geniz akintisiymis bende 18 i bekledim bazi sebeplerden �t�r� 21 yasinda ameliyati oldum yaklasik 2 ay oldu fakat degisen �ok bir sey yok dilimi ��r�k dislerim ile emdigimde kotu bir tat oluyor fakat balgami bogazimda hissediyorum KBB doktorum alerji tedavisinden bahsetti fakat �ok bir umudum yok unuversite tip kazanmama ragmen bu sorun y�z�nden dondurdum �ok zor kosullar altinda tip okuyor gibiyim olduk�a zor yasamaya umudum kalmadi gibi tek �arem alerji tedavisi her t�rl� yanitiniza a�igim bir yolunu bulmak zorundayim... yardiminiza muhta�im bir cok insanin hayal ettigi �niversiteyim fakat gidemiyorum , sosyal bir insandim ama suan �n�versiteye bile gitmekten korkan biriyim.
Başa Dön
Diloy Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Diloy Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 17:12
Benim de �ocuklugumdan beri kokun vardi amma idare edilebilir bununla yasamayi �grenmistim ta ki temmuz ayinda agir bi grip olana kadar. Kokum asiri artti naneli sakiz 5 dk idare ediyordu. Antibiyotik ve ameliyatla iyilestim. Sen ne ameliyati oldun?
Başa Dön
Isimsizdunya Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 18:20
deviasyon
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 19:35
maske ile egitim degil mi, niye dondurdun
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 20:47
Okuluna git ve hocalarindan yardim iste l�tfen.
Hayati erteleyemezsin.
Bak nicksiz arkadasimiz ada�ayi icti ve akgunluk sakizi kullandi iyi elhamd�lillah.
Sende dene.
Burnuna ��rek otu yagi ve Cocos yagi var onu 50 ml sisede karistirir kullan.
Ve ikisinin karisimini i�erek kullan.
Un, seker �r�nlerini birak.
Suyu yemekten �nce i� .
Yemek sirasinda i�me
Yine suyu yemekten 2 saat sonra i�.
Hazie gida t�ketme.
More than saf c vitamini al.
Bu kompleksi tedavi olur. Yani �st solunum yollari da mide de bagirsakta temizlenir. g�nde bes alti kere disini dilini misvakla temizle.
Disini dogal i�erikli dis macunlari ile temizle.
Karanfil tozu yut.
Karanfili kaynat bununla gargara yap.
Sabirli ol.
Burnundan nefes almaya �alis.
Bende deniyorum her seyi.
Insallah iyi olacagiz.
Başa Dön
nicksizz4 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 22:12
Isimsiz d�nya, 1 senedir doktor doktor geziyorum. Sayisiz doktora gittim murat aydin hocama da gittim. Maddi olarak cok miktar harcadim. Ama manevi zarari daha fazla. Kulak burun bogaz sin�s mide bagirsak her seyi denedim yok. Bademcik ameliyati oldum ��r�klerimi yaptirdim dis temizlettim yok. Fayda sifir. 1 senem b�yle ge�ti disari �ikarken hep �ift maske taktim. 1 hafta �nce okulum a�ildi ve buradakiler bilir telasimi. Nasil yurtta kalirim nasil sinifta dururum arkadaslarimla konusamam diye bi s�r� sikintim vardi sagolsun burdaki forumdaki arkadaslarim cok tavsiyede bulundu. Okula geldikten sonra yaptigim seyler sunlar: Dislerimi temizlettim, ada�ayi i�iyorum, ve akg�nl�k sakizi kullaniyorum. Suyunu emip sonra yutuyorum mideme de fayda etsin diye. Akg�nl�k sakizi 100gram 10tlye aldim aktardan. Ve aylar sonra bunlar bana iyi geldi. Evdeki halim gibi asla degilim. �ok s�k�r Allahima �ok �ok s�k�r beni yurtta sinifta utandirmadi. 2 g�nd�r rahat hissediyorum kendimi. Insallah hep b�yle kalirim daha da iyi olurum diyorum. Suan korkuyorum tekrar artarsa diye. Sen de pes etme bak burda herkes yillarini verdi. Sana tavsiyem okulunda psikolog hocan vardir. Her okulda olur. Benim okulumda da var ve ben onunla da g�r�secegim. Okuluna devam et, sakiz �igne seker al ve �ift maske tak. Bu sekilde s�rd�rebilirsin. Ben bu s�re�te bir iste �alisiyordum ve bu sekilde isimi s�rd�rd�m aylarca, �ift maske ve naneli sakiz.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 23:28
Allah hepimize sifa versin.
Kimi aci �ekerek kimi bizim gibi psikolojik olarak da yipranarak kimi sevdigiyle kimi ailesiyle imtihan oluyor.
Ger�ekten bizimki zor vir durum.
Allah kolaylik versin.. insaallah iyilesen hickimse bir daha bu yola girmez tamamen kurtulur.
��nk� toplum i�inde birinin y�z�ne y�z�ne igren� kokuyorsun demesi b�y�k travmalar olusturuyor.
Ben bunu ilkokuldan beri yasiyorum.
20 yil dile kolay 20 yilim toplumdan ka�maya �alisarak ge�ti hatta biz doguluyuz ve kalabalik bir aileyiz.Nasil zorlandigimi d�s�n�n.
Ama aile i�inde de kuzenlerin herkesin i�inde yaklasma agzin les gibi kokuyor demesi o kadar incitici ki.
Rabbim hepimize acil sifalar versin.kapi kapi gezmeden..
T�m b�l�mlere bende gidip t�m ila�lari kullandim ama ise yaramayinca dogal seylere y�neldim..
Dogal olan en azindan yan etki yapmiyor �ok s�k�r.
Insaallah bende g�nl�k sakiza basladim.
��rekotu yagi ve Cocos yagi da hem i�erek hem burna damlatarak kullanmaya �alisacagim

Rabbim sifa versin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Eyl�l-2021 tarihinde 23:35
Insallah iyileseceksin dua ediyorum hepimiz i�in🙏🏻
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 19:13
Olay yalnizca okul degil, dondurma sebebin bu olaya bir �are bulabilmek bir�ok seyden iyice sikildim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 19:14
Tesekk�r ederim yanitin i�in Akg�nl�k sakizi deneyecegim.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 20:02
Hocam ��rek otu ve cocos yagi karistirip ne siklikta ve ne kadar icmeliyim.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 20:14
Yemeklerden yarim saat �nce veya yemekten 15 20 dk sonra 1er kasik.
Ya da sabah aksam bazen �� kere 1er kasik.
Cocos dedigim yagda bir�ok yagvar i�inde arastirabilirsin.
Burna damlatmak i�inde damlalikli 50 ml siseler var.
25er ml karistir her birinden yine sabah aksam burnuna damlat genze gitsin.
Yakiyor ama korkma.
Agzin a�ik kalsin yanmayi hafifletiyor.
Bir de 5 dk basin geriye dogru yat.
Sonra kalkinca sumkur iyice.
Sinusleri temizliyor ve i�ince de mide bagirsak sindirim sistemi i�in iyi oluyor.
Ama dedigim gibi sekerli ve unlu her seyi de birakmak lazim.
Bir sut �zellikle..
Peynir.
Bu ikisini de yeme.
G�nl�k sakizini iyice em suyunu yumusayinca az cigne yut.
Adacayini demle ic
G�nde iki �g�nden fazla yeme.
G�n i�inde bol su
Baharatli yagli tuketme
�ig sogan �ig sarimsak t�ketme.
Bunlar zamanla hafifletiyor ama d�zenli yapmamiz lazim ki tam olsun.
Bende ugrasiyorum
Bu kompleks bir tedavi.
Yine g�nde iki defa karanfil tozu yutabilirsin bu da �ok etkili.
Direk suyla yutuyorsun.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 20:17
Cocos G�k�ek markette var bakabilirsin
30 lira 250 mlsi.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 21:21
Tesekk�r ederim hepsini yapacagim
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Eyl�l-2021 tarihinde 22:03
Rica ederim.
Hayatini erteleme ..
Bir sekilde ge�iyor �m�r..
Insaallah sifa olsun
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 18:43
Arkadaslar ben ge�en g�n grip oldum ve 1 g�n �ok burnum akti o burnunun aktigi g�n ben dilimin arkasinda koku hissetmedim ve �st damagimda k�t� tat yoktu normalde hep vardir. 2 senedir ilk kez burnum akti ve o k�t� tat o g�n yoktu. Demek ki burnum disari degil de genize aktigi i�in orda k�t� tat ve koku yapiyor b�yle d�s�nebilir miyiz
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 19:06
Neden olmasin ki.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 19:25
Nasil d�zelticez bunu peki. Ben koku y�n�nden bika� g�nd�r rahatim. Hala biriyle dip dibe konusurken �ekinsem de tepki almiyorum. Yanlarinda oturabiliyorum. Beynim hala ikna olmuyor ama �ok s�k�r eski halim gibi degilim bu bile yeter bana ama tamamen ge�sin istiyorum artik. Birinden hoslaniyorum sevgili olamiyorum bulusmamak icin
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 20:18
��rekotu yagi ve Cocosu karistirip burna �ekince genizdeki iltihap sumkurunce �ikiyor. G�nl�k sakizi ve ada�ayina devam et bir ay kirk g�n kadar. Insallah kalici sifa olur
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 21:13
Aminn insallah
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 21:24
Yalniz �nerim �zelikle ��rekotu yagini kullanirken �ok dikkatli olsun ��nk� ben kulllandim �ok feci yakiyo ve tahr
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı nicksizz4 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 21:43
��rek otu yagi burnuma ben de kullanmistim �nceden. Dehset yakiyor felaket aci �ekmistim
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 22:11
�ok �ok dikkatli olun bence o tahriste ilerde iltihaba yol a�abilir diye d�s�n�yorum zamanla asina asina reflu mantigi
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 27-Eyl�l-2021 tarihinde 23:33
Bir�ok yerde yazar zaten sinusleri temizlemek i�in kullanildigi �yle zararli bir sey degil yani. Ama dikkatli kullanmak lazim tabiki
Agziniz a�ik kalsin yaparsaniz nefes alip verin.
Başa Dön
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Isimsizdunya Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 14:04
Hocam akg�nl�k sakizi emme sebebimiz nedir ? Agizda kotu bir koku birakiyor yani insanlarin rahatsiz olabilecegi t�rden.
Başa Dön
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 28-Eyl�l-2021 tarihinde 14:20
Faydalarini okursaniz iltihap kurutucu �zelligi vardir .Hem sin�sler hem mide bagirsak i�in.
Aslinda degisik bir tadi olsa da kokuya aninda etki etmiyor.
Zamanla iltihap kurudukca etki eder
Başa Dön
�aresiz 99 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çaresiz 99 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2024 tarihinde 11:24
Merhaba arkadaslar murat hoca bena tip5 teshisi koydu. Tip5 olup basariyla tedavi olan birisi varsa bana doktor adi verebilir mi
Başa Dön
�aresiz 99 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Çaresiz 99 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Mart-2024 tarihinde 18:26
Malesef her psikiyatr o kadar maharetli degil, bug�n yazistigim psikiyatr agiz kokusu psikilojik bisey degil dedi, onlarin da �ok karsilastiklari bir tablo olmasa gerek
Başa Dön
Gececekinsl2 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Gececekinsl2 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Mart-2024 tarihinde 19:33
Bir Filme bakmistim isvec Filmiydi neydi Diktat cekmek icin Karin hap aliyordu Ru� haplari ve y�z� orasi burasi d�k�l�yordu ve Kaliningrad pisikiyatriye yollamislardi ve orda 4 5 kisi toplanmis biri kadina bagirdi sen 40 Senedir kronik agoz kokusu nedir biliyormusun diye beneide bazilarimizda vardir
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.