Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Yardim

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Yardim
    Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 00:50
Merhaba dilimin arkasinda t�y�ms� seyler var
bunlari ne kadar fir�alasamda d�zelmiyor hen�z dil temizleme aparatindan almadim.Bu dil arkasina yerlesen bakteriler tip 1 agiz kokusuna giriyomus.Ama burnumdanda koku geldigini farkettim agzim kapali oldugu halde yada sakiz �ignedigim halde �evremdeki insanlarin rahatsiz oldugunu farkettim.Sorum su dil arkasindaki bakterler burundan koku yaparmi.Dilimi tamamen temizlesem koku gidermi?
Başa Dön
Ugur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ugur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 13:06
T�y�ms� seyler dedigin dil pasi, dilini tamamen temizlesen bile (ki o da kolay degil ��nk� dil k�k�ne kadar temizlemen lazim o da zor) o tabaka tekrar olusur o tabakayi olusturan kaynagi bulmadik�a sorun d�zelmez.O tabaka kalinlastik�a agzin kapali olsa da bir s�re sonra burnundan da gelmeye baslar �zellikle sabahlari, burundan koku gelmesinin bir baska sebebi ise sin�zittir.
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 13:42
Aramizda kalsin, kimseye demeyin ama o pasin sebebinin %95'i beyaz seker. �ayi sekersiz i�in, tatliyi kesin, 2 g�n beyaz seker i�eren hi�bir gida ve i�ecek t�ketmeyin bakin nasil yok oluyor o pas tabakasi.
Başa Dön
Ugur Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Ugur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 16:56
Ya abicim nerden �ikariyorsun bunu denemedik mi saniyorsun bi de b�yle kesin konusmaniz yok mu? Insanlari yanlis y�nlendirmeyin l�tfen!
Başa Dön
Cihangir Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 22:27
Bu arada bir s�redir midemde asit vardir diye karbonatli su t�ketiyorum,yemekleri �ok �iginiyorum,yavas yiyorum vs agiz kokusunun yari yariya azaldigini g�zlemeledim.Sorun midede mi agiz i�indemi ��zemedim. Dis hekimligine gittim senin agzin iyi diyor mideden kaynaklidir falan diyor biraz basindan salmak istiyor gibiydi.Adam gibi doktor yokki memlekette hepsi cebini d�s�n�yor
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 20-Kasim-2021 tarihinde 22:30
Yakin zamanda kbb ve dahiliyeye g�r�n�cem b�y�k ihtimal onlarda ge�istiriler bakalim nolucak
Başa Dön
ahmetmehmet1 Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı ahmetmehmet1 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 01:09
İlk gönderen: Cihangir Cihangir yazdı:

Bu arada bir s�redir midemde asit vardir diye karbonatli su t�ketiyorum,yemekleri �ok �iginiyorum,yavas yiyorum vs agiz kokusunun yari yariya azaldigini g�zlemeledim.Sorun midede mi agiz i�indemi ��zemedim. Dis hekimligine gittim senin agzin iyi diyor mideden kaynaklidir falan diyor biraz basindan salmak istiyor gibiydi.Adam gibi doktor yokki memlekette hepsi cebini d�s�n�yor

geniz akintisi var mi. alerjik rinitte etkili agiz kokusunda
Başa Dön
SIFAARIYORUM Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı SIFAARIYORUM Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 10:15
Seker konusu dogru sekerli tek bi sey agziba atinca les gibi koku artiyor
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Cihangir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 12:28
Geniz akintim yok,alerjik bisey oldugunuda d�s�nm�yorum .Sadece derin nefes alirken falan burnum yaniyor o da herkeste olur diye tahmin ediyorum.�zlellikle sabahlari kalktimda daha fazla, agzimda �amur varmis gibi bir his var g�n i�inde agzimi hi� temiz hissetmiyorum.
Başa Dön
Efem Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Efem Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 21-Kasim-2021 tarihinde 20:34
Tip1 agiz konusu icin gecerli olabilir ama tip2 de ge�erli degil.sekeride kesem s�t�de kesem hatte hic bisey yemesem fayda etmiyo.koku 1 saniye gecmiyo.
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.