Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Freshies

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Freshies
    Gönderildi: 16-Subat-2022 tarihinde 23:18
Freshies kullanan oldu mu?
Resmini nasil paylasabilirim byrdan bilmiyorum dogal ksps�lm�s naneli falan
Başa Dön
Hopeless Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 16-Subat-2022 tarihinde 23:20
Burda linki var
https://ty.gl/j3r5i82975
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 06:07
Ben kullandim bende ise yaramadi mide ve sindirim kaynakli agiz kokusunda etkili olabilir ben bogazdan geldigini d�s�n�yorum o y�zden ise yaramadi bende
Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 08:17
Tesekk�rler cevap i�in ben kullandigimda kardesim nane kokusu geliyor demisti.�ok gegirme oluyor istemsiz ve gegirdigimde o kbende nane kokusu aldim
Başa Dön
Tospik Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Tospik Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 09:43
Yutubda bir video g�rd�m, sizler de denk gelmissinizdir bu tiplere. Tamamina yakini hatta tamami kadin. Erkek hi� g�rmedim belki de utandiklari i�in. Bunlarin tek �zelligi siradan insanlara g�re anormal dil uzunluklarinin olmasi.

Dilini bir �ikariyor korkarsin, taa burnunun ucuna degdirebiliyor. Algida se�ici oldugumuz i�in hemen dilinin �st�ne bakiyorum bu tiplerin videoda, hepsi kipkirmizi, ne bir sarilik ne de beyazlik var.

Yine videolarda bazen k�pek taklidi yaparak veya baska bir sebeple dilini �ikaran insanlar g�r�yorum geneli kipkirmizi dillere sahipler.

Bu insanlar ya dillerini �ok iyi fir�aliyorlar ya da fir�alamasalar da dilleri �st�nde o tip1 kokuya sebep olan sarimsi beyaz tabaka olusmuyor. Neden bazi insanlarda olusurken kiminde olusmuyorun sebebi bulunsa ��z�m de bulunmus olacak aslinda.

Belki de bizim dil �st� papillalar olmasi gerekenden �ok daha uzundur ve aralarinda protein, yemek artiklari falan kaliyordur ne kadar temizlesekte?

Başa Dön
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hopeless Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 17-Subat-2022 tarihinde 12:13
Ben dilini fir�alayan bi kisi g�rmedim hayatim boyunca ve ger�ekten dedigin gibi tospik
Başa Dön
Hsynyldz Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hsynyldz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Haziran-2022 tarihinde 16:53
Arkadaslar sosyal medyada �n�me hep breatify diye bir sey �ikiyor deneyen varmi
Başa Dön
Melina Açılır Menüyü Görüntüle
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Melina Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 26-Haziran-2022 tarihinde 21:06
Evet benimde �ikiyor siklikla hatta �r�n i�in baslik a�mistim kullanacaktim aslinda ama sonradan hi� inandirici gelmedi ��nk� i�eriginde var olan �r�nleri �ogumuz kullanmisizdir etkili olacagini dusunmuyorum
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.