![]() |
SFS testi hakkinda |
Yanıtla
|
| Yazar | |
sorumvar
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: SFS testi hakkindaGönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 00:44 |
|
Merhaba arkadaslar yillardir bu sorunla yasayan her seyi okuyup uygulayan 20 yildir �are bulamayan biriyim ve tip1 �zellikleri g�stermeme ragmen agiz i�i kaynakli sorunum yok. Son zamanlarda bagirsak florasi konusuna olduk�a takmis durumdayim agiz floramin bagirsak floramin bozulmasi sonucu bozulabilecegini d�s�nmeye basladim ve bagirsak florasi testlerine bakarken siradan gaita testlerinin �ok ayrintili olmadigini okudum ve SFS adinda testi g�rd�m Ankara�da bir laboratuvarda yapiliyormus internete yazarsaniz hemen �ikiyor. Uzun uzun okudum bagirsaktaki bakteri mantar sayisini falan �l��yor. Bagirsak mikrobiyotasi hakkinda ayrintili bilgi veriyormus. Aradim 4000 lira fiyat verdiler kargo ile kit yollayabilir misiniz dedim �rnegin 1 saat i�inde ulasmasi gerektigi i�in Ankara�ya gitmem gerektigini s�ylediler. Ben bu testi yaptirip bir uzmana g�stermeyi d�s�n�yorum m�sait zamanimda. Merak ettigim sizlerden bu testi yaptirip bir doktora g�steren veya doktoru bu testi yaptirmasini isteyen bagirsak mikrobiyotasi ile ilgili bilgi alan oldu mu daha �nce bilgilendirirseniz sevinirim
|
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 09:49 |
|
�ncelikle ge�mis olsun hi� olmamisa d�ns�n ama benim fikrimce bu teste hem bu kadar zaman hemde bu kadar maliyet ayirmaman �nemli bir durum olsa gaita da �ikiyor birde bagirsak florasi d�zelince kesin iyilesen varmi bilmiyorum inanin ��z�m nerde aramaktan biktim bende ��z�m nerde diye sorgulamaktan ve neden ben demekten d�zelicez insallah diyelim
|
|
![]() |
|
sorumvar
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 10:24 |
|
�ok tesekk�rler size de ge�mis olsun 🙏🏻 Maliyeti ger�ekten y�ksek artik hepimiz ne yapacagini sasirmis her dala tutunur durumdayiz malesef. Bagirsak milrobiyatasinin v�cut i�in �nemini anlatan bir kitap okumustum ondan sonra denemek istedim aslinda v�cuttaki b�t�n mukozalari etkiledigini okumustum. Bir�ok kisinin sebebi olabilir. Benim de t�k�r�g�m�n agzimin i�inde yogun kivami bile rahatsiz ediyor hep t�k�r�k kaynakli oldugunu d�s�nm�s�md�r t�k�r�k testinde de iplik iplik suyun dibine dogru ��k�yor o y�zden d�s�nd�m dediginiz gibi �nce normal bir test yaptirip sonu� alamazsam denerim belki tesekk�rler
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 20-Temmuz-2022 tarihinde 12:22 |
|
T�k�r�kl� su testinin tamamen palavra oldugunu Murat hoca ve gastrocu bazi hekimler a�ikladi, inanmayin arkadaslar. T�r�k�rk testi yapan 10 kisiden 9'unun t�k�r�g� ipliksi, densz anasi sekline b�r�n�yor suda ama 9unun da agzi kokmuyor. Yok sende kandida mantari var, o var bu var palavra hepsi.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |