![]() |
Sonunda bitmis olabilir mi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Sonunda bitmis olabilir miGönderildi: 22-Temmuz-2022 tarihinde 22:08 |
|
Birg�n bu baslik altinda birseyler yazmayi hi� tahmin etmiyordum ama arkadaslar birka� g�nd�r koku yok gibi ben kimseye daha �ncede soramamistim simdide soramiyorum ama tepkilerden yola �ikarak yazmak istedim kimse elini y�z�ne getirmiyor ifadeleri degismiyor anlamadim ek olarak birsey yapmadim sadece burdan okuduklarimdan yola �iktim kabizlik problemim vardi bunu ��zmeye �alistim idrara �ok �ikiyorum ama b�y�k tuvalete iki �� g�nde birdi bunu herg�n g�nde bir kez olarak d�zene soktum �ay sadece aksam 2 bardak i�iyorum olabildigince seker �ikolata uzak durdum �ok idrara �ikmama ragmen su i�me sikligimi �ogalttim anlamiyorum bunlardan bisey etki etmis olabilir mi yada ben erken mi davraniyorum ama kimseden tepki almiyorum �ik ilgin� �nce birka� c�mle ettikten hemen sonra insanlar ya basini �eviriyor ya ellerini y�z�nde herhangi bir yere g�t�r�yordu hi� anlamadim bu sekilde bir s�re devam etmeyi d�s�n�yorum bakalim sonu� ne olucak tek problemim ne yersem yada i�ersem tadi da kokusuda uzun s�re ge�miyordu salatalik yesemde patates tursu yani herhangi birsey bu sis macununda bile b�yleydi sanki bu biraz azaldi gibi �rnegin bisey yeyip g�n i�erisinde bir uyup uyansam dahi o agirlik hissi yokmus gibi geliyor acele etmiyorum insallah hepimize birsey sebep olacak ve bir sekilde iyilesecegiz gelisme olursa yazarim tekrar
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |