![]() |
sorum olacak |
Yanıtla
|
| Yazar | |
unfair
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sorum olacakGönderildi: 25-Temmuz-2022 tarihinde 11:01 |
|
arkadaslar merhabalar. bu toplulugu yeni kesfettim. bir sorum olacak. Iyilesmeyen arkadaslar niye iyilesemiyor? Acaba onlar da mi yeni? Ya da agiz kokusuna sebep olan seyi buldular da tedavileri mi sonu� vermedi. Su y�zden soruyorum ben bu illeti basimdan atmak istiyorum ve sorunun kaynagini bulduktan sonra tedavi bulamamaktan korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2022 tarihinde 16:45 |
Selamlar, ge�mis olsun. Forumu bi inceleyin isterseniz, ger�ekten iyilesenler gitmisler ama sayilari az. Iyilestim diyip d�nenler �ogunlukta. Iyilesip de yazmayanlar da vardir muhtemelen. tikla |
|
![]() |
|
Lavi
�ye
Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Durum: Çevrimdışı Puan: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Temmuz-2022 tarihinde 22:35 |
|
Merhaba yerinde bir soru olmus fikrimce burdaki bir kullanici dahi y�zde y�z problemim suradan kaynaklaniyor diyemiyor yani sebebini net olarak bilebilsek eminim ��z�m bulabiliriz diye d�s�n�yorum herkes varsayimlarla bir yola �ikiyor deneme yanilma y�ntemi �yle bir cihaz olsun isterdim ki ona teste girdikten sonra nokta atisi su sebepten dolayi bu koku var diyebilsin �rnegin bulanti ve kusma bir�ok hastaligin belirtisi fakat saglik ocaginda bile yapilan rutin kan testinde insan bunun sebebini �grenebiliyor belki sa�ma oldu �rnek ama suan aklima bu geldi ha birde eski kullanicilar artik giris yapmiyor benimde dikkatimi �ekti ya iylestiler hatirlamak istemiyorlar yada girip daha fazla psikolojilerini kaybedip umutsuzluga kapilmak istemiyorlar..
|
|
![]() |
|
unfair
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Temmuz-2022 tarihinde 11:43 |
|
anladim arkadaslar, cevaplariniz i�in tesekk�r ederim en kisa zamanda ��z�m bulma �midiyle...
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |