![]() |
kisa bir 2022 istatistigi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: kisa bir 2022 istatistigiGönderildi: 01-Ocak-2023 tarihinde 21:00 |
|
2022 yil sonu itibariyla agiz kokusu sikayeti ile bana m�racaat eden hastalarin verilerine g�z attim.
hastalarin �nemli kismi tip 1 olarak baslamis. tedavi edilmeden uzun yillar beklemis. eger beklemeseydi sifir problem ile iyileseceklerdi. fakat maalesef tedavi edilmeden oyalanmislar. ya okus pokus -biyorezonans, fitoterapi, kandida, karaciger detoksu- ile vakit kaybetmis veya sarlatanlarin eline d�serek hacamat s�l�k hindistan yagi probiyotik ile vakit kaybetmis. hastalik uzun s�rd�g� i�in psikolojisi bozulmus. psikiyatrik hastaliklar baslamis. �ok basit bir tip 1 vaka sonu� olarakl tip1+5 e d�n�sm�s. hele bir tane hastanin kayitlari �rnek teskil edecek kadar �arpiciydi. size de anlatayim: bu hasta, 11 tane dis hekimi 8 tane kbb hekimi 4 gastro hekimi gezmis. 3 defa endoskopi olmus, 2 defa helicobacter pylori tedavisi g�rm�s, eline metal prob verilerek alerjisinin oldugu besinlerin belirlenmesi gibi bilim disi uygulamalardan tutunuz, karaciger detoksu, kupa �ekilmesi, �esitli otlar bitkiler kullandirilmis. bademcikleri alinmis. nide ila�lari kullanmis, 1.55 sene antihistaminik i�mis sprey kullanmis. g�nlerce su i�mis a� birakilmis. bu hastaya bir tane allahin kulu �ikip dilini fir�ala dememis. bana geldiginde olfakt�r obsesyon yerlesmisti. tip 1 tedavi olsa bile psikiyatrist m�dahale etmezse iyilesmeyecegini anlattim. yazik bu �ocuga. 2022 de b ana b�y�k oranda tip 1 ve ikinci sirada tip 1+5 vaka m�racaat etmis. Hi� agiuz kokusu olmayip tek basina tip5 olarak gelen de olmus. 6 tane tip 2, ayrica 2 tane tip 4 gelmis. hi� tip 3 yok ge�en sene de tip 3 gelmemisti. Kitabimin birinci b�l�m�n�nde bizim donanimsiz olarak yetistigimizi yazdim. hurafeleri, okuspokusculari sarlatanlari ve bunlarin nelerden ebslendiklerini masaya yatirip inceledim. �cretsiz indirip okuyun https://kitabin.org/agiz-kokusu/agiz-kokusu-kitap-1/bolum-1.pdf |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |