Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Tip5 tedavisi

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Kelime Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Tip5 tedavisi
    Gönderildi: 16-Mart-2024 tarihinde 11:39
Ben tip5 tedavisi olmadim ama bir psikiyatriste giderek durumunuzu anlatin, elinizdeki teshisi g�sterin. Psikiyatrist gerekli tedaviyi yapacaktir.
Başa Dön
Hhhhdjdjd Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Hhhhdjdjd Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Nisan-2024 tarihinde 17:32
Arkadaslar agiz kokusu konustugumuz kisinin burnunu �ekmesine veya burnunun akmasina neden olur mu
Başa Dön
mehmet27 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mehmet27 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 29-Nisan-2024 tarihinde 18:38
Burnunu �eker kokuyu net almak i�in benim �evremdekiler �ok sik �ekiyor burnunu
Başa Dön
Karayel12 Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Karayel12 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mayis-2024 tarihinde 23:10
�ncelikle herkese meraba formu yaklasik 4 5 aydir takip ediyorum �zellikle basta sevgili murat hocam olmak �zere herkese bir soru sormak istyorum
Kendimde koku hissediyorum ama bu koku �ok berbat bir koku degil yani tabiriyse diski gibi yumarta gibi k�f gibi falan bi koku degil avcuma �fledigimde hissediyorum bu koku normal insanlarda da olan bir kokumu yani kokuyu ben mi �ok b�y�t�yorum anlayamadim �evremde normal mesafeden konustugum hi� kimse rahatsi olmuyor ama sanki yakinlarina girip konusursam o hissettigim kokuyu hissedecekler gibi hissediyorum sevgili murat hocam yorumunuzu bekliyorum allah herkese dertlerinin devasini versin insallah 🙏🙏
Başa Dön
xauke7 Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı xauke7 Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Mayis-2024 tarihinde 17:40
dilinin arka tarafina isaret parmaginla s�r�p yada bilegini yalayarak bakabilirsin eger koku agirsa farkedersin yoksa zaten psikolojiktir oda tip 5 oluyor varsa �evrende yakin oldugun biri onlarada sor �ekinme onaylamis olursun
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.