![]() |
Ge�meyen Kokuya Son �are |
Yanıtla
|
| Yazar | |
mavimsi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 25-Kasim-2024 Konum: Bilecik Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Ge�meyen Kokuya Son �areGönderildi: 25-Kasim-2024 tarihinde 21:58 |
|
herkese merhaba arkadaslar. yillardir agiz kokusu ile ilgili sikayetim var. bu kokuyu ben �ks�rd�k�e ve basimi komple asagi egdigimde veya basimi sola �evirdigimde lagam kokusu gibi koku geliyor. bazende kuvvetli �fledigimde . fakat normal nefes aldigimda hi� bir koku bana gelmiyor. karsi tarafa koku gittigi bariz belli. konustugumda basini �evirmeler burun kapatmalar surat eksitmeler ve acinasi bakislar. bunlar psikolojik degil arkadaslar bir kiside degil iki kiside degil herkeste ayni tepki olur mu . kimle konussam y�z y�ze bu tepkileri aliyorum ve artik hayattan sogudum yillardir �zg�venim kalmadi. biriyle konusurken istemsiz elimle agzimi kapatiyorum o kadar utaniyorum ki. gitmedigim �zel hastane kbb doktoru dis�i hi� kimse kalmadi. hatta ankaradan adanaya murat hocanin klinigine bile gittim. bana psikolojik oldugunu s�yleyerek bir losyon ve dis fir�asi verdi. fakat psikolojik olmadigini karsi taraflarin verdigi tepkiden belli. asans�rde biriyle konustugumda diger kisiler bile burnunu kapatip kafasini �eviriyor. ben son �are olarak istanbulda bir doktoru buldum giden herkes sorunu ��zd�g�n� s�yl�yor. fiyati �ok maliyetli ama benim son �arem bu doktor.2 g�n sonra doktorun yaninda olacagim. reklam olmamasi adina ismini vermiyorum. eger burda da ��z�m bulamazsam ne yapacagimi bilemiyorum . son umudum burasi insallah yine o kadar yolu ve masrafi bosuna yapmamis olmam. eger bir faydasini g�r�rsem tekrar buraya yazacagim arkadaslar. burada ki herkes bu durumu yasiyor ve nasil bir psikolojide oldugunu kendimden biliyorum. umarim bende faydasi olur da herkese buradan mutlu bir sekilde yazarim. kalin saglicakla.
|
|
![]() |
|
Mies
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Kasim-2024 tarihinde 17:02 |
|
Merhaba haberdar eder misin?
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 393 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Kasim-2024 tarihinde 19:37 |
Murat hoca psikolojik dediyse �yledir, hocanin yutup kanalinin en sin videolarina bak, orda psikolojik koku teshis konulan hastalarin bizzat kendileriyle r�portajlari var, ayni senin gibi diyorlar. Herkes onlar konusunca basini �evirip, burnunu kapatip, y�z�n� eksitiyorlarmis g�ya ama sonradan hi� de �yle olmadigini anlamislar. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2024 tarihinde 14:02 |
|
Muhtemelen Aytug Altundag. Ama onun da "her giden agiz kokusundan kurtuluyor." gibi bir imaji yok.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |