Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

mueyene ve teshis

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Kidemli �ye
Kidemli Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: mueyene ve teshis
    Gönderildi: 28-Ocak-2012 tarihinde 12:41
arkadaslar iyi gunler oncelikle sunu belirtelim cesaretinizi toplayip once bir disciye sonrada kbb uzmanina gorunmek sart bu konuda inanin ve inan�li olunuz lutfen agiz kokusunun �aresi kesinlikle var teshis uzun sure bilir ama �aresi var bunalima girmeye gerek yok doktoru ariyor ve randevu aliyoruz gidip derdimizi a�ik a�ik anlatiyoruz hadi iyi gunler
Başa Dön
�aresiz Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı çaresiz Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 23-Subat-2012 tarihinde 19:45
istanbul da oturuyorum.adam akilli agiz kokusu testi ve tedavisi uyguluyabilicek bir yer biliyor musunuz?
Başa Dön
evian Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 23:51
acibademde yapiyolar diye duydum telefonda ogrene bilirsin
Başa Dön
mahoni Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı mahoni Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 25-Nisan-2012 tarihinde 19:04
bu konuda Dr Murat Aydin da koku olcumu yapiyor..ben sanirim 1-2 sene once gitmistim ama devamini getirmek icin vakit ayiramamistim.. bu yakinlarda tekrar gidicem kendisine..
ben,bendeki kokunun kaynagini ogreneyim yeter bana..
Başa Dön
Misafir Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 10-Ekim-2012 tarihinde 21:05
İlk gönderen: evian evian yazdı:

acibademde yapiyolar diye duydum telefonda ogrene bilirsin

acibademde nerde? acibadem hastanesini mi kastediyorsunuz? halitozis klinigi falan mi var acaba?
Başa Dön
EsfaCan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı EsfaCan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 15-Ekim-2012 tarihinde 09:13
arkadaslar ne olur bana ankara da gidebilecegim, test yaptirabilecegim bir yer s�yleyin...�ok k�t�y�m...
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 18-Ekim-2012 tarihinde 00:05
evet ozel aci badem hastenesinde
Başa Dön
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı evian Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 19-Ekim-2012 tarihinde 01:24
bence once bir dis�iye git yani (chiruregiedenteire e) sonrada bir (otorhino ya )kulakburunbogaz doktoruna herhangi bir clinige git psikolojini bari tuketme
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.