![]() |
ben de iyilestim |
Yanıtla
|
| Yazar | |
melekk
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: ben de iyilestimGönderildi: 01-Subat-2012 tarihinde 12:08 |
|
ben sonunda kurtuldum bu sorundan �ok fazla bi sey de yapmadim benim tek sorunum agzimdaki ��r�k disim mis.onu �ektirince koku tamamen gitti.�ncesinde �inkolu �r�nleri kullanmistim pharmol zn,�inkolu macun bir ise yaramadi sanirim agzimdaki etkeni ortadan kaldirmadigim i�in.simdi de o �r�nlere ihtiyacim yok koku otomatikman kayboldu.bademcik tasi falan var diye d�s�nm�st�m bir ka� kere agzima bademcik tasi gelmisti ama �yle bir seyde yok mus.yillardir bu sorunla yasadim ben ama hastalik oldugunu d�s�nmedigim i�in sebebini ve ��z�m�n� de d�s�nmedim.bu yayinlari okuyunca rahatsizligimin farkina vardim.umarim sizin rahatsizliklariniz da benim ki kadar basittir ve ��z�me �abuk ulasirsiniz.
|
|
![]() |
|
Umutlu
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Ekim-2017 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Ekim-2017 tarihinde 19:50 |
|
Merhaba arkadaslar.28 yasindayim ve �ocuklugumdan beri daha dogrusu kendimi bildim bileli bu illeti �ektim.o kadar k�t� ruh halindeydimki kendimle basbasayken internetten bununla ilgili bsr arastirma yapmaya bile utaniyordum.taki bu forumu 2 aydir takip edip i�indeki arkadaslarin tecr�be ve yorumlarini okuyum ilk defa sorunumun nelerden olabilecegi �zerine korkmadan d�s�nmeye baslayana kadar.bakin arkadaslar �ncelikle su konudaelestirilerimiz olabilir ; yeterince doktor muayanesine girmedim.bir kav defa dis doktoruna gittim fakat sizinde bildiginiz gibi bir sorun yok dediler ve sorunumda kesinlikle psikolojik degil.bir defada cesaretimi toplayip kbb ye gittim oda hicbir sorunun yok diyerek her zsmanki gibi doktor un ilgisizligi y�z�nden umutsuzca eve d�nd�m.�ok zor d�ndmler atlattim herkesin yasadigi seyler bu konulara girmeden uzatmadan konuya ge�ecegim.
�ncelikle bir ay sonra ilk defa gastroentropoloji b�l�m�nde helikobacteri kontol� ve baska bir kbb ye daha gidip bademcik geniz eti sin�zit ve genel muayane olacagim. Iki aydir bu forumda okuduklarimdan anladigim kadariyla �nce agiz i�indeki daha dogrusu dis problemlerimi ��zd�m o y�nden kafam kulagim rahat olsun diye.kalan iki 20 lik dislerimi �ektirdim ��nkg aralari �ok k�t� kokuyordu.ve sonrasinda d�zenli �inkolu dis macunu kullsndim.ve cubuga takili dis ipi (kullanimi rahat diye) Kullandim.ve metalle yapili eski dis dolgumu s�kt�r�o porselen dis dolgumu yaptirdim.eski dis dolgum kokuyordu hissefiyorfum.ve arkadaslar dilimin �st�n�n koktugunu iyice tespit ettim gst�nde sari pas rengi vardi ve i�eriden disariya dogru fir�ayla dedalarca �ekerek her �ekisten �nce fir�ami yikarak dilin en gerisinden baslayip dilimi temizledim sadece ince beyazbir tabaka kaldi gitmeyen . Ve bu sirada kendi tespitlerime ve bu forumda �grendigim helikobacteri olayinin �zerine gittim.��nk� gersecrktrn hayvansal gidalar t�kettigim vakit agirlasmada oluyordu.on g�nd�r kahvaltiyi kestim ve bir rejim d�nemine girdim.�ayi sekeri ekmegi s�t �r�nlerini islenmis gidalar sucuk vs. Bunlari biraktim tamamiylr hemde.bagirsagimin rahat �alisabilmesi ve varsaydigim helikobacteri yi beslememek adina s�t �r�nlerini �ayi sekeri ve hamur isi ve ekmegi hayatimdan �ikardim Gazli i�ecekleri kokayi sodayi vs hepsini biraktim. Aksam 5-6 dan sonra hi�birsey yemiyorum.sabah uysndigimda dislerimi fir�aliyorum ve yarim saat bir saat sonra bir elma yada brokoli yi kaynatip suyunu i�tim. Bir saat gibi sonra zencefilli tar�inli �ay yads limonlu sallama yesil �ay i�tim.�glen brokoli yada yesil yaprakli sebze agirlikli yemekler yedim �gleden sonra ise i�eceksiz ekmeksiz ve iyice �igneyerek margarinsiz �ok az sivu yagli yemekler yedim. Yani g�nde bir �g�n yedim ve aksama kadar 2 litre su t�kettgm. Burdaki mantik su arkadaslar yemegi azaltip bol sivi t�ketip kola seker unlu mam�lleri tatlilari �ikolatalari kafeini �ayi asitli i�ecekleri birakip bir s�re diyet yapip test yapmak benim sorunumun bu oldugunu tedpst ettim. Kisaca �ncelikle agiz i�indeki sorunlari halledecegiz Sonra vucudumuzu en iyi biz taniyoruz hangi durumlarda koku oluyor ve neden olabilir bunu bulacagiz. Yazim biraz karisik olmus olabilir. Her t�rl� sorunuzu yanitlamak isterim Sorunum bir daha geride gelebilir ama en azindan v�cudum mikroplardan arinana kadar agirda olsa bu sekilde yasamaya devam edecegim ��nk� mikrobu bacteri yi besleyen seyler bu gidalar ve birakadigimiz o beslenme sekli. Bir ay sonra kbb de geniz eti sin�zit dil �zerinde muaysne yaptiracagim. O zamana kadar bu rejime devam edecegim Ve sonucu buradan paylasacagim. Birbirimize destek olup bu platformda bu illetten kurtulmak dilegiyle.. |
|
|
Dgn23
|
|
![]() |
|
EZOM
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2017 tarihinde 14:23 |
|
Merhaba arkadaslar,
Ben de uzun yillar alerjik rinit ve dolayisiyla bu probleme bagli agiz ve nefes kokusu problemi yasadim.Forum da yazilan �ogu sikinti ayni sekilde bende de mevcuttu.Allerjik rinit sikayetlerim son zamanlarda iyice sikinti verene kadar allerji ila�larini kullanmaya devam ettim.Evet hapsirik ve burun kasintim azaliyordu ama bu forumun a�ilmasinin asil sebebi olan t�m sikayetler devam ediyordu.Nihayet muayenehanesine gittigim sayin doktorum bu rahatsizligi teshis etti.Fakat �nemli nokta burasi, alerjik riniti tedavi ederken asil ama� burnu tedavi etmektir dedi.T�m agizdan alinan allerji ila�larini kesti.Biri okyanus suyu olmak �zere �� tane spreyle tedaviye basladi.Iki ay d�zenli kullanimdan sonra kontrole gidecegim.Bir ay oldu yaklasik tedavim baslayali.Nefes problemim ortadan kalkmis durumda.Emin olun burada bunalimlarini anlatan arkadaslar kadar sikintidaydim.B�yle bir sonuca ulasacagimi hi� sanmiyordum.Fakat ger�ekten agiz kokusu bir hastalik ve tedavisi var.Allerji problemi yasayanlar l�tfen g�venebilecekleri bir KBB doktoruna gitsinler ve sayin doktorumun dedigi gibi �ncelikle burunu tedavi ettirsinler.Umudunuzu asla kaybetmeyin.Unutmayin ben de sizinle ayni seyleri yasadim.Sayin Murat hocama ve sizlere saygilarimi sunuyorum |
|
![]() |
|
EZOM
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Kasim-2017 tarihinde 14:24 |
|
Tekrar merhaba,
D�n ilk defa sizlere yazmistim.Sebebi de bu sikintidan kurtulmus olmamdi.Allerjik rinit k�sesine yazdim ��nk� yapilan tespit bende ki sikintinin bundan kaynakli olmasiydi.Fakat ger�ekten bu tedaviye baslayana kadar problemin rinite bagli olabilecegi aklima gelmedi.Daha dogrusu doktora gitmistim ve antihistaminik ila�lar verilip g�nderilmistim.Dedigim gibi hapsirik,kasinti gibi problemler gidiyordu ama nefes ve agiz kokusu kaliyordu.Dolayisiyla ben baska nedenlere bagliyordum.Bu forumda yazilan t�m sebepleri arastirdim evet ben de �lser baslangici tedavisi g�rd�m.Candida mantari �zerinde durdum.�grendigim �areleri denedim.Bunlari sunun i�in s�yl�yorum 'kardesim seninki hafif bir sorunmus, ge�mis'seklinde d�s�nmeyin diye.Yillarca muzdarip oldum ve �aresi ne kadar basitmis.Sadece dogru ellerde dogru tedaviler g�rmemiz gerekiyor.Benim burnumda da kemik egriligi var fakat doktor hemen ameliyat olmalisin demedi.�nce iki aylik bir tedaviyle durumu g�zlemleyecegiz dedi.okyanus suyunu g�nde 4-5 kere kullanabilecegimi s�yledi ki �yle yapiyorum.Diger iki spreyi sabah ve aksam kullaniyorum.Onlarin ismini yazmak �ok dogru gelmiyor ��nk� sanirim bazi kisiler �are olur amaciyla sorununu tam bilmeden o ila�lari kullanmaya kalkiyorlar.Inanin sizi �ok iyi anliyorum.Ama l�tfen �aresi olduguna inanin ben de inanmiyordum.Insanlar bu y�zden dis fir�alamaktan bile vazge�iyor.Zaten fir�alasam da kokuyor, fir�alayip bi de kokunca moral iyice bozuluyor hi� olmazsa fir�alamam bari sebebi buna baglar da kendimi kandirarak moral elde ederim diyorlar.Ben de yaptim inanin. Yanlisi yanlisla kapatmak gibi, halbuki �st�ne gitmek gerekiyor.Asla dis fir�alamaktan vazge�meyin.Murat hocamin belirttigi gibi sabah ve aksam dis ve dilinizi d�zg�nce fir�alayin.�are aramaya ve dogru teshis ve doktora ulasacaginiza inanin.Belki benim bunu yazmamdan bile moraliniz bozuluyor.Ariyoruz ama bulamiyoruz diyeceksiniz.Ben de ayni durumdaydim diyorum.Inanin ruh haliyle,arayislarla.Bug�n �aresini buldum.Doktorumun dogru tedavisiyle.L�tfen inancinizi kaybetmeyin.L�tfen. Saygilarimla |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2017 tarihinde 00:51 |
|
Umutlu kardes �ok tsk ederim paylasimin i�in.
Ve ilerde yasayacagin tecr�beleri de bizimle paylas l�tfen. Kurtulman dilegiyle. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2017 tarihinde 01:03 |
|
Ezom ne diyorsun, senin adina ancak seviniriz biz.
Ayrica senin kurtulman bize umut verir neden kurtuldun diye olumsuz D�s�nelim? Bu arada Kbb doktorunu da yaziver bize l�tfen. En azindan adam bilin�li ve ilgili. Ayrica ara ara foruma girip nasil oldugunu yaz bize. Yani ne durumda oldugunu bilmek isteriz. Darisi diger arkadaslarin basina. |
|
![]() |
|
EZOM
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2017 tarihinde 11:01 |
|
G�naydin,
sevgili kardesim elbette benim iylesmemden mutluluk duyarsiniz bundan s�phem yok o y�zden foruma �ye olarak sagligima kavustugumu sizin de umudunuzu kaybetmemeniz gerektigini s�ylemeye �alistim.Sadece insan bazen �yle umutsuz oluyor ki karsisindaki kisi umudunu kaybetme deyince onun kendisini anlamadigini d�s�nebiliyor.�yle umutsuz hissediyor kendini.Bunu ifade etmek istedim.Sizleri anliyorum ��nk� ayni seyleri yasadim.Sizlerden ricam alerjik rinit sikayetiniz varsa doktora giderek spreylerle tedaviye baslamaniz.Daha �nce ki yazimda doktorumun antihistaminik ilaci keserek 'bizim amacimiz burnun yapisini d�zeltmek'diyerek 3 �esit sprey verdigini yazmistim.Bazi arkadaslar burun yapisini d�zeltmek deyince burun kemigini d�zeltmek olarak algilamis.Hayir doktorum direk burun i�i spreylerle allerjiyi direk burundan tedaviyi ama�liyor.Burnumun sag kemiginde bir egrilik varmis. Bu konuyla ilgili bir operasyona gerek olup olmadigina iki aylik tedaviden sonra karar verecek.Fakat dedigim gibi tedavi baslar baslamaz alerjik t�m belirtiler ve demek ki buna bagli olan nefes kokusu tamamen gitti.Sizlere sunu s�ylemek istiyorum dogru teshis ve tadevi �ok �nemli.Yillarca sadece antihistaminik ila�larla oyalanmisim.Tekrar tekrar rica ediyorum bu bir hastalik ve tedavisi var.Umut her zaman var. Saygilarimla |
|
![]() |
|
EZOM
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 25-Kasim-2017 tarihinde 11:10 |
|
Yine bu arada sunu da belirtmekte fayda var.Doktorlariniz allerjiniz i�in antihistaminik agizdan alinan bir ila� vermisse benim durumumdan etkilenip l�tfen onlari hemen kesmeye kalkmayin.Doktorlarimiz yillarca bu is i�in dirsek ��r�t�yor.Bizler ise yasadiklarimiz �zerinden yorum yapiyoruz.Eger kullandiginiz ila�tan sonu� alamiyorsaniz benim yasadigimi doktorunuzla paylasabilirsiniz uygun g�r�rse y�nelirsiniz.Herkesin ayri bir rahatsizlik hikayesi var ��nk�.Bunlari dikkatle degerlendirin l�tfen.
|
|
![]() |
|
EZOM
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ocak-2018 tarihinde 10:01 |
|
Merhaba,
size ilk defa bundan iki ay kadar �nce yazmistim ve alerjik rinit ve buna bagli oldugu saptanan koku sikayetimin dogru tedavi ile berteraf edildigini ve iki aylik tedaviden sonra kontrole gidecegimi belirtmistim.Tedavimin basladigi zamandan bu yana inanilmaz rahatim.Ge�tigimiz cumartesi g�n� kontrole gittim.Su anda tedavim sadece SInomarin okyanus suyu ile devam edecek.Burun kemiginde egrilik olmasina ragmen sikintim olmadigindan ameliyata gerek g�r�lmedi.Koku problemim kalmadi ve �ok rahatladim.Tekrar hepinize sifalar diliyorum. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2018 tarihinde 11:00 |
|
Ne guzel bir haber!
�ok sevindim adiniza ve sizin iyilesmis olmaniz, buradaki arkadaslara umut olur ins. Bu arada, ara ara durumunuzu da g�ncelleyin l�tfen. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ocak-2018 tarihinde 11:15 |
|
Ezom kardes bir de sunu sorayim; neden doktorunuzun adini soyadini
Yazmiyorsunuz bize ? Daha once de, yazmanizi rica etmistim. Ya unuttunuz, yada siz s�yleyin nedenini! Daha once de dedigim gibi; en azindan doktorunuz ilgili ve konuyu biliyor. Belki, sizinle ayni hastaliga sahip bir arkadasimiz daha iyilesir. Umarim yanlis bir istek degildir benimkisi! Tekrar ge�mis olsun |
|
![]() |
|
EZOM
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ocak-2018 tarihinde 09:31 |
|
G�naydin,
Doktorumun adini elbette yazarim.Daha �nce yazdigimi d�s�nm�st�m.Prof.dr.Haldun Oguz.Ankara da �zel muayenehanesi var.Fakat �zel muayeneye gitmek her b�t�eye uygun degil.Benim �zel sigortam oldugundan olduk�a uygun rakamlara gidebiliyorum.Devletle anlasmali �ok iyi kurumlar var bunlara da gidilebilir.Devlet hastanelerimizde her zaman yeterli ekipman olamayabiliyor.Ayrica bir doktorun hastaya ayirabilecegi s�re kisitli.Kilcal kamerali ekipmanla muayene vakit aliyor.B�yle ayrintili bir muayeneden ge�tikten sonra eminim tedavinizde en g�zel sekilde ger�eklesecek.Ben su anda sadece okyanus suyu kullaniyorum.Hem allerji hem koku problemi hissetmiyorum.Ama ara ara kontrollerim olacak bu gelismeleri sizlerle paylasacagim.Zaten �ye olmamin tek sebebi �are bulmus ve bunu sizlerle paylasmak istememdi.Benim hocama muayene olmak isterseniz internetten girdiginizde muayenehanesi �ikiyor.Prof.Dr. Haldun Oguz.�ok sey bor�luyum kendisine.Umudunuzu asla yitirmiyorsunuz.Sayin Murat Aydin hocamizda o y�zden burada degil mi zaten.Saygilarimla. |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ocak-2018 tarihinde 20:28 |
|
Ezom tesekk�r ederim duyarliligin i�in.
Benim de �zel sigortam var ve ins bir ara ugrarim senin doktoruna |
|
![]() |
|
mutlumutlu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ocak-2018 tarihinde 07:37 |
|
Merhaba arkadaslar, bunlari yazmak i�in foruma �ye oldum. Umarim faydali olur.
2 yildir agzim kokuyor. Kendimce burnumun s�rekli tikanik olmasina (burun egriligi) ve yaz kis bitmeyen geniz akintima baglardim. Dilimi ka� defa temizledim fir�ayla. Disimi fir�alasam bile 10 dk sonra tekrar kokardi. Karanfil v.b nice sey kullandim, artik sakiz almaktan insanlarin i�indeyken karanfil almaktan bikmistim. Sanirim insanlar biliyordu bunu ��nk� arkadasim 1 metreden bile koktugunu s�ylemisti :( En sevdigim �ayi sirf dilimi sarartiyor geniz akintimi arttiriyor diye birakmistir. Evet artik iyilestim. Peki nasil oldu ? 2 hafta �nce her zaman sicak soguk sizi yapan ve ��r�d�g� disardan belli olmayan bir disim ( �n disin 2 yani)agrimaya basladi. Dis hekimi ��r�d�g�n� s�yledi ve kanal tedavisine basladik. Sonra bu siteyi buldum ve okumaya basladim. Dilimi hemen �ay kasigiyla g�zelce temizledim sabah aksam ve tam da kalan tedavisinin 2. asamasindayken (sinirlerin alinmasi) agzim kokmamaya basladi. G�n boyu inanamadim, disimi fir�alamiyordum ve ona ragmen kokmuyordu. Suan 4. g�ndeyim, 4 g�nd�r nasil mutluyum sizlere anlatamam saskinligima ailem bile sasiriyor ama beni anlayamazlar neler �ektigimi toplum i�inde :( Duygularimi anlatamam ve sizlere dua ediyorum. Allah herkese bu duyguyu tekrar tattirsin. Umarim sizlerin de bir sekilde devasi size yansir |
|
![]() |
|
EZOM
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Ocak-2018 tarihinde 15:00 |
|
Merhaba Mahoni,
Rica ederim.En kisa s�rede sifa bulmanizi diliyorum.Saglicakla |
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 12-Ocak-2018 tarihinde 17:34 |
|
�ok sevindim senin adina Mutlumutlu
Bizi bilgilendirdigin i�in de tsk ederiz. Umarim kokunun ge�mis olmasi sonsuza kadar devam eder. Ins ��r�k disin neticesiydi koku. Arasira durumunu g�ncellersen seviniriz. Sevgiyle kal |
|
![]() |
|
Evet
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 19-Subat-2018 tarihinde 18:28 |
|
Merhaba arkadaslar.
Bu s�yleyecegim y�ntem dil pasi olan ve dil kokusu olanlar i�in. Mide kaynakli olanlarda olabilir deneyebilir. Aksam yemegini en son saat 19.00 a kadar yemis olun. Saat 23.00 Da yarim �ay bardagi limon suyu + yarim �ay bardagi zeytinyagi(marketten almayin m�mk�nse). Bu ikisini karistirin. Ve i�in. 30 dk en az uyumayin. Daha sonra uyuyabilirsiniz.Sabah kalktiktan sonra kahvalti yapin ve disinizi fir�alayin. Agzinizda o agirlik hala varmi yokmu bakin. Deneyenler bana sonu�larini bildirebilir mi? Bende ise yariyor. |
|
![]() |
|
mutlumutlu
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Subat-2018 tarihinde 00:10 |
|
Evt arkadaslar bir �nceki mesajima istinaden yaziyorum. Agiz kokum geri d�nd�. Dis ��r�mesi kaynakli degilmis, ama artik agiz kokumun neyden kaynaklandigini anladim.
�N bilgi olarak agzimin �ok pis koktugunu hatta fir�alamadan 2 dk sonra bile koktugunu s�yleyebilirim. KARAR ve CEVAP : Zaten 7 24 burnu tikali ve siniz�t� ve geniz akintisi olan birisi olarak dilimdeki sarimtraklari asagida saydigim seylere bagliyorum. artik �ay i�miyorum, bitki �aylarina y�neldim. Ekmegi �ok azalttim, ve aksamlari �zellikle �ikolata abur cubur seyleri biraktim ve tatliyi �ok azalttim. VE en �nemlisi bir dilsil diye bir dil temizleyicisi aldim. Sabah aksam disimi ve dilimi fir�aladiktan sonra 2-3 defa dilimdeki sarimtraklari temizledim fir�alama sonrasive d�zenli su i�tim. Sonu� : agzimin kokusu �ok azaldi hatta bazen kokmuyor aldigim yorumlara g�re. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 26-Subat-2018 tarihinde 21:28 |
![]() |
|
Salim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Mart-2018 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 17-Mart-2018 tarihinde 11:32 |
|
Benim sorunum dilde sari pas kokunun nedeni bu tespit ettim suan ��rek otu yagi kullaniyorum. Dilimi fir�aladiktan sonra i�iyorum. Sifa bulursam sizede tavsiye edicem.
|
|
![]() |
|
Salim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 17-Mart-2018 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2018 tarihinde 00:01 |
|
Ekom
Seninde dilinde sari pas varmiydi Bu arada sifa bulan arkadaslar sizin adiniza �ok mutlu oldum.bizlerede dua edin. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |