Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari » S�yleyeceklerim var
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

10 yillik tecr�belerimle bu belayi defedecegiz!

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Yeni �ye
Yeni Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kokuylasavasan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: 10 yillik tecr�belerimle bu belayi defedecegiz!
    Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 00:10
Degerli arkadaslarim,
Nasrettin Hoca; "bana esekten d�sen birini bulun," demistir. Iste o "esekten d�sen biri" benim.
Bu ve bunun gibi bir�ok platformda binlerce arkadasimiz agiz kokusu belasindan sikinti yasadigini dile getirmekte, ��z�m aramakta! Bende bu d�sman y�z�nden �ok �ile �ektim. Uzun yillar boyunca bu konuyu �ok detayli ele aldim; ince eleyip sik dokuyarak bu hastalikla ilgili �ok �nemli bilgilere ve tedavi y�ntemlerine ulastim. Bu hastalik beni asosyallestirdi ama yildiramadi! Arastirmaya sevk etti, ruhsal olarak yikim yasatsa da zihinsel olarak gelsimime yardim etti.
Sizlere hayat hikayemi anlatip, �ektiklerimi paylasacagim. Kesinlikle kendi reklamini yapan biri degilim, birazdan anlatacaklarim benim m�cadelemi anlatiyor. Bu sayede kazandiklarim; yillarin, y�ntemlerin ve hastalarin �ok �zenli bir sentezidir. Hi�bir tecr�bem y�zeysel degil olduk�a derindir. Bundan sonra bu beladan ger�ekten kurtulmak t�m arkadaslara tecr�belerimi aktaracagim. Korkmayan, yilmayan, azmi y�ksek olan herkesin bu beladan kurtulmasina yardim edecegim. Inanin imkansiz degil!
Hayatim 17 ila 22 yas araliginda alkol ve kadin d�sk�nl�g� y�z�nden verimsiz ge�ti. Sigara kullanirdim ve sagligimi umursamazdim. 22 yasimda bir iliski esnasinda t�kr�g�m�n koktugunu farkettim. Olayin �zerinde gidince agzimin kokmaya basladini anladim. Sakizlar, agiz hijyeni i�in �abalar vs. derken kendimi bir bataklikta buldum. Kurtulmak i�in �areler aramaya basladim. 22 yasimdayken yurtdisindan ila�lar ithal ettim. Gargaralar, sprayler derken durum iyice k�t�lesti. Arkadaslarimdan, �evremden uzaklasmaya basladim. Asosyallestik�e zihinsel gelisim a�isindan evrim ge�irmeye basladim. �ncelikle korkun� bir arastirma aliskanligi, okuma, �grenme derken bitmez dedigim �niversiteyi bir �irpida bitirdim. Elimi attigim her iste basari g�stermeye basladim. Bilgisayar, yabanci dil, internet, is-g�� hi� ummadigim bir yerde buldum kendimi...
Bu hikayeyi aslinda en k�t� hadiselerin bile yazgida kisi bir hayra vesile olabilecegini g�stermeye ve size moral vermek i�in anlattim. L�tfen baska yere �ekmeyin.
Arkadaslar msn adresim: [email protected] buradan elimden geldigince size yardimci olamaya �alisacagim. Size onlarca soru y�neltecek ve cevaplara g�re yapmaniz gerekenler hakkinda fikir verecegim. Sorularima y�rekli cevap veren, bu beladan kurtulmakta ger�ekten azimli olan herkesi kurtacagim. Yeter ki bunu ger�ekten isteyin. 10 yillik �alismalarin hepsini sizinle paylasacagim! L�tfen diger platformlardaki arkadaslarin da bana ulasmasini saglayin. Birlikte daha g��l�y�z!
Başa Dön
quiet Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı quiet Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 14:37
tecr�belerini msn den degil de daha �ok kisiye ulasabilecegin bu platformdan paylassan olmaz mi bu arada sen su anda kurtuldun mu bu hastaliktan yoksa hala savasiyor musun 
Başa Dön
qwerty Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı qwerty Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 05-Mart-2012 tarihinde 21:29
soru1: iyilesebildiniz mi?
soru2: neden herkesle tek tek mail yolu ile iletisim kurmayi tercih ediyorsunuz, burada herkesin faydalanabilecegi bu a�ik forumu kullanma se�eneginiz varken ?
Başa Dön
kokuylasavasan Açılır Menüyü Görüntüle
Yeni �ye
Yeni Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı kokuylasavasan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 07-Mart-2012 tarihinde 11:22
selam arkadaslar,
�yle �nyargilisiniz ki, inanin insanin yardim etme azmini yerlebir ediyorsunuz. ne bekliyorsunuz anlamadim?
"nane �igneyin ge�er" desem mutlu mu olacaksiniz ? her insanin ayri sikintilardan basina gelen bir durum bu. siz benden genelleme yapmami istiyorsunuz.
degerli murat hocam d�n yolladigim e-posta "hakkinizda olumlu seyler d�s�nm�yorum" seklinde bir cevabi uygun g�rm�s. her platforma ayni mesaji yaziyormusum. halbuki burada muzdarip kisilerle iletisime ge�me �abam oldugu �ok a�ik! kaldi ki sizlerin ortak platformda genelleme yaparak kurtardiginiz hasta sayisi ka� ? hangi platformda g�zlerdeki sinirlere tutunmus bakterilerden s�z ediyorsunuz ? veya ben simdi burada �ikip "hepiniz g�z hastasisiniz," desem, b�yle bir genelleme yapsam, hem umut tacirligi yapmis ayni zaman da bir nevi cinayet islemis sayilmaz miyim ?
b�yle b�y�k �nyargilari olan, kapali ve �ekimser insanlara yardim etmek zaten imkansiz! sizin i�in dua etmekten baska birsey yapamam.
ayrica sorunuza cevap olarak evet, ben kurtuldum... darisi basiniza. ge�mis olsun.
Başa Dön
groundpetite Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı groundpetite Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2012 tarihinde 05:44
Bu durumun hastalari edilgen ve manipulasyona a�ik hale getirdigiden daha �nce de bahsetmistim.Ben bu noktada diger kullanicilara internetin,�zel bilgilerinizi dikkatsizce paylastiginiz durumlarda ne kadar tehlikeli olabilecegini animsatmak istiyorum.Sadece bir hatirlatma.
Başa Dön
compor Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı compor Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 08-Mart-2012 tarihinde 19:37
Amway reklamina benzer bir giris yapmissiniz. Hi�birsey s�ylemeden herseyi vaadeden insanlardan birsey beklememeyi �oktan �grendik biz.

Makul mantikli �neriler yapmadiginiz m�ddet�e bu forumda kimsenin sizi umursamasini beklemeyin.

Dua da istemeyiz, sagolun kalsin.
Başa Dön
hakan Açılır Menüyü Görüntüle
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı hakan Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 06-Ekim-2012 tarihinde 13:33
arkadaslar dil �zerindeki pas i�in(hidrojen s�lf�t ��r�k yumurta kokusu ,Metil Merkaptan     Diski kokusu
Skatole     Diski kokusu) vs. i�in ceviz yapragi alip bir-iki tutam tencereye atin kaynatin kisik ateste 5-10 dk daha sonra �zerine zeytinyagi ilave edin �zellikle sabah ve aksam gargara yapin + mideden koku geldigini d�s�n�yorsaniz 50 gr hindistan cevizi ve 500 gr bal karistirip g�nde 3 veya daha fazla 1 tatli kasigi yutun bu bilgiler ibni sina kitabindan,yardimci olabilirim diye yazdim
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.