![]() |
Psikolojik koku |
Yanıtla
|
| Yazar | |
benbenoff
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Psikolojik kokuGönderildi: 29-Eyl�l-2012 tarihinde 16:34 |
|
arkadaslar ben de yaklasik 2 yil �nce agiz kokusu sorunu yasadim daha dogrusu yasadigimi zannediyordum ve bunu kimseyle paylasamadigim i�in doktor doktor gezdim, dis, kbb,bir s�r�, bi g�n bi doktor hocayla konusurken bence psikolojik dedi, inanmadim, senelerdir yasadigim bu sorun bu kadar basitse niye acilar �ekmistim ki, inanmadim dedigim gibi, 1 ay sonra falan yillarca ka�tigim erkeklerden birine evet dedim, artik canimdan bezmistim, ne olacaksa olsaydi, ve inanir misiniz ger�ekten psikolojikmis, ahdim vardi kurtulursam herkese bunu yazacaktim nette, �l�m� bile d�s�nd�rten bi hastalik ,Allaha sigindim,nolur bi �are dedim, arkadaslar nolur inanin, bazilari ger�ekten psikolojik oluyormus,Allah c�mlenizin yardimcisi olsun
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2012 tarihinde 12:31 |
|
Bu samimi paylasiminiz i�in tesekk�r ederim. Faydali olacagini d�s�n�yorum.
Bu tip agiz kokusuna Tip5 agiz kokusu ismini veriyorum. http://agizkokusu.org/tip5.html sayfasini okuyup orada yazan belirtiler ile sizin ge�miste yasadiginiz belirtilerinizi karsilastirip bize burada benzesen y�nlerinizi s�yler misiniz? |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2012 tarihinde 19:18 |
|
evet, koktugunu kendime teyit etmek i�in parmaklarimi dudaklarima, agzimin i�ine degdirip kokluyordum
�ok hassas oldugum ve takintilara meyilli oldugum dogru, yillarca her yil en az 1 takinti ile ugrasirdim, onu yenince bir digeri baslardi ve bu hi� bitmezdi evlenme ile ilgili korkularim var ve agiz kokusu sanmalarimi da bu y�zden olusturmus olabilirim, beni evlilikten korumak i�in olusturulmus bilin�alti bir maske lisede kardeslerim bi ka� defa b�yle bisey dile getirmisti, bunu bende varolan s�rekli bi durum sandim galiba sakiz �ignerken bana da teklif eden oldugunda bunun karsi taraf�a bana hissettirilmek istendigini d�s�n�rd�m benim psikologum sevgilim olmus oldu, eger erkek arkadas edinmeseyidm kesinlikle bir psikologdan yardim alacaktim herkese acilll sifalar |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 30-Eyl�l-2012 tarihinde 20:20 |
Yanit verdiginiz i�in tesekk�r ederim Bize bundan bahsedebilir misiniz? Nasil takintilar vardi? Mesela hangi takintilariniz oldu? -M |
|
![]() |
|
asdf
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2012 tarihinde 04:08 |
|
bence kokunun psikolojik olmasi i�in s�regelen bi koku olmasi lazim yani bu kokunun her zmn olmasi lazim ama eger biseyler yapinca bu koku ge�iyorsa (�rnegin antibiyotik kullaninca) ve insanin �zg�veni yerine geliyosa daha rahat davranmaya basliyosa bi sorun vardir demektir b�yle durumlarda kokunun psikolojik oldugunu d�s�nm�yorum
|
|
![]() |
|
1
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Ekim-2012 tarihinde 19:25 |
|
Kokunun psikolojik oldugunu nasil anladiginizi a�armisiniz ? Anlatiminiz hi� a�ik degil.Anladigim kadariyla yeni bir iliski yasamaya baslamissiniz, ve muhtemelen partnerinizin koku hissetmedigini s�ylemesi size aslinda bunca yildir varligini hissettiginiz durumun aslonda var olmadigini d�s�nd�rd�, �yle mi acaba?
Koku problemi nasil basladi,ve ya kokunun psikolojik oldugunu s�yleyen "doktor hoca" dediginiz kisi nasil bir uzmandi? Buna y�nelik bir tedavi g�rm�sm�yd�n�z ? ve ya diger uzmanlar sizi tedavi altina almismiydi ? Kendi durumumun da piskolojik bir tabani olup olmadigini zaman zaman d�s�n�r�m, her ne kadar pek ihtimal vermesem de(��nk� somut kanitlar var, yakinlarimin tepkisi,salyamdaki belirgin kokunun sicak hava-buharli ortamlarda daha belirgin olmasi ve ya gaz �l��m testi sonu�larinin normal disi olmasi vs.) ama yine de sizin hiyakenizi daha detayli okumak isterim. |
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |