![]() |
Gina geldi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
ginageldi
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Gina geldiGönderildi: 24-Ekim-2012 tarihinde 12:25 |
|
merhaba arkadaslar �ncelikle bu agiz kokusu laneti sadece bende yokmus g�rd�g�m kadariyla bir s�r� insan bundan m�zdarip allah yardimcimiz olsun.gitmedigim doktor kalmadi dis�isinden kbb na kadar.yok arkadas derman bulan doktor yok en son siniz�t ameliyati oldum burundan olabilir diye koku ondan da bise �ikmadi mide ilaci kullandim gene bisey yok ne yapacagimi bilmiyorum daha 20 yasindayim 5 senedir bu lanetle bogusuyorum hi� kiz arkadasim olmadi �ok olabilirdi ama ben istemedim buraya daha �ok uzun seyler yazarim ama bu hastaliktan kurtulan arkadaslarin �nerilerini bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |