![]() |
Pharmol Zn |
Yanıtla
|
Sayfa 123> |
| Yazar | ||
Pharmol Zn
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Pharmol ZnGönderildi: 08-Kasim-2012 tarihinde 19:49 |
|
|
Hocam dilimde asiri sekilde sari bir tabaka var.K�k�ne dogru daha fazla orayi hi� fir�alayamiyor.Fir�ayabildigim yerde �ok az ge�iyor 1-2 saat sonra ayni sekle geri d�n�yor.Pharmol Zn bu pasi veya mantari ge�irirmi ? Dilimin en arka g�r�nmeyen kismida tabaka.Burayida ge�irirmi nasil ?
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Kasim-2012 tarihinde 17:47 |
|
|
Bilmiyorum.
Denemek lazim. Siz deneyip bizleri bilgilendirebilir misiniz? |
||
![]() |
||
izel13
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Kasim-2012 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Kasim-2012 tarihinde 18:07 |
|
|
B�t�n eczaneleri gezdim yok.Depolara sorduttum ilk defa duymuslar.Bir bulabilsem :)
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 11-Kasim-2012 tarihinde 12:33 |
|
|
http://www.cozumilac.com/pharmolzn/
bu sayfanin en altinda sonuncu satirda �retici firmanin sahibinin cep telefonu var. 24 saat arayip siparis verebileceginizi s�yl�yordu. Deneyiniz bakalim dogru mu s�ylemis? Düzenleyen: aydinmur - 11-Kasim-2012 tarihinde 12:35 |
||
![]() |
||
izel13
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 08-Kasim-2012 Konum: Izmir Durum: Çevrimdışı Puan: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 14-Kasim-2012 tarihinde 22:21 |
|
|
2 g�n �nce siparis vermistim pharmol zn bug�n geldi.Bana hi� fayda etmedi.Kokunun agiz i�inden geldigine �ok inanmistim.Dilimdeki pas ve kabarciklarda gitmedi.Bilmiyorum belki �n yargiliyimdir daha 2 kere kullandim.Oysaki kokunun i�ten geldigine dair bir belirti bile yok bende.Agiz kokusuna neden olan gastrit vs. Hi�birinin belirtisi yok.Efor yapincada koku azaliyordu.Artik umudum kalmadi gibi birsey.
|
||
![]() |
||
Dr.Devrim
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 10-Kasim-2012 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 21-Kasim-2012 tarihinde 23:06 |
|
Pharmol Zn iyi bir �r�n, ise yaramamasina �z�ld�m. Istersen bir de Nanotech-Z'yi dene. Dilersen siparis verecegin telefon numarasini sana verebilirim. Eczanede bulamayacagina eminim. Eger kokunun agzindan geldigine eminsen ise yarayacaktir. i�ten geldigini d�s�n�yorsan 1-2 yudum i�meyi dene, en fazla ishal yapabilir. Sorununu i�erek ��zersen i�ten geldigini de ispatlamis olursun ama s�rekli i�meni �nermem. Bence dene, sonucu ben de merak ediyorum. Ben agzima siktigimda sarimsak kokusunu giderdi ve 1 yudum i�tigimde sarimsak kokusunun g�n boyu terimden �ikmasini engeleldi [object HTMLImageElement] |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Aralik-2012 tarihinde 17:27 |
|
|
Pharmol zn nin kullanimi biraz degisik. Agizda �alkalamak yerine dil �st�nde 30 saniye tutmak gerekiyor. �alkalamayinca da dilin arka kismina etki etmiyor gibi. Kagidinda Tip-1 i�in etkili oldugu yaziyor.
Dilin sari olmasi ile ilgili forumda bir sayfa var. Oraya baakrsaniz daha genis bilgi bulursunuz. "Dildeki Pas" veya ona benzer bir baslik olmasi lazim. |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 15:58 |
|
|
Bu g�n bir mektup aldim. Mutlu oldum. Sizinle paylasmak isterim. Iste bu benim �d�l�md�r.
-M Subject Pharmol Zn. Miracle [Hide Details] From xxxxxxxxxxxxxxxx To Murat Aydin Dear Dr. Murat I returned back home from Istanbul today morning. I have purchased Pharmol Zn 400 mg. 10 bottles, I was staying at Swissotel Bosphorus at Macka, during breakfast I ate kaymak, scrambled eggs, cheese, honey, coffee, and waffles with maple syrup, that usually I don't eat, because it exacerbates my bb, after breakfast I brushed and scraped my tongue, teeth and the very back of my tongue and pallet, as I usually do, then I gargled with 20 ml. Pharmol zn and I asked my wife to smell my breath and as she said there was very very slightest smell, but after one hour I drank one bottle of beer at the pool and gargled a little bit and she said I have no bb. Miracle Mr. Murat and I kept her smelling my breath all day long until we arrived to Tiflis by plane this morning, :)))))). Doctor Murat thank you for your formula and I assume I had type 1 halitosis, that's why it helped me, but I have a question for you, I understand that I must not eat dairy, eggs (cystein), sugar and sugary products, (I use xylitol), white flour, etc. From what kind of products more should I restrain myself from eating? Kind regards xxxxxxxx |
||
![]() |
||
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Eyl�l-2013 tarihinde 16:44 |
|
|
simdi sizin formulu gelistirir bizim piyasaya kitlerler ithal diye sonra turk milleti �aliskandir turk milleti zekidir ver ayari cekil kenara fransizlarin atasozu derki ttete de turque turk kafali yani ....... ovunmekten baska 0
|
||
![]() |
||
Gemi
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Ekim-2013 tarihinde 22:20 |
|
|
Dilimin kokusu canima yetti. Pharmol Zn ismarliyorum hemen. Buyuk umutlarim var ondan. L�tfen hersey d�zelsin artik :(
Biz de normal bi hayat istiyoruz. Ben gunumun yarisini agiz kokusu d�s�nerek ge�iriyorum, su i�meliyim, disimi fir�alamaliyim, gargara yapmaliyim, ne yapmaliyim ah ne yapmaliyim :( 15 gun sonra erkek arkadasim bulundugum sehre gelecek. Duyan arkadasim �ok sansli oldugumu s�yledi, ama siz gelin bir de bana sorun. Sevgilimle takildigim gunler disimi fir�aliyorum saat basi, sakiz cigniyorum, s�rekli su i�meye �alisiyorum. Bunlari yapmadigim zaman �ocuktan �ok uzak duruyorum. iliskimin tadini �ikaramiyorum, bazen ayrilasim geliyor. Simdi onun gelisine sevinemiyorum bile, keske sevgilim olmasa da kafam rahat olsa diyorum :( oysa onu �ok seviyorum :( |
||
![]() |
||
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ekim-2013 tarihinde 11:36 |
|
|
agzindan geldigine eminsen ! geniz akintisiyla alakali kokun ola bilir pharmol zaten bu konuda etkisiz haberin olsun mucize ila� degil pharmol zaten tatlandirilmamis �inkolu alkolsuz bir maske sonucta ! anlik cozum yerine sorunun derinlerine inilmeli
|
||
![]() |
||
Gemi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ekim-2013 tarihinde 19:45 |
|
|
Masallah diyip mesajima baslayayim.
Pharmol Zn gargara i�in internet sitesindeki numarayi aradim, bana s�yledikleri eczaneye gittim. 8.5 liraya gargarami aldim. Sanirim benimki tip 1 agiz kokusuymus, ge�ti :) Umarim etkisi devam eder. Agizda k�t� bi tat falan da birakmiyor. Siz de deneyin arkadaslar, denemekten zarar gelmez. Sadece pharmolun bulundugu eczaneyi bulmakta zorluk �ekebilirsiniz ama ilk kullanimda etkisini g�sterince degecektir :) |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Ekim-2013 tarihinde 22:29 |
|
PharmoLZn maske degildir. Mevcut kokunun �retimini engellemeden kendi kokusu ile agiz kokusunu algilanamaz sekilde �rten ila�lara maske denebilir. Fakat PharmolZn, agiz kokusunun �retimini engellemektedir. kendisi tamamen kokusuzdur. Bilgi vermek istedim -M |
||
![]() |
||
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 10:43 |
|
|
oturdugum sehirde satan pharmaol zn bulamadim. telefonla ��z�m ila�i aradim disburada.com'dan siparis edebilirsiniz dedi. ordada pharmol ZN ve pharmol CHX var pharmol zn' nin sisesi asagidaki gibi degil. kafam karisti:) ALANLAR nasil temin etti hangisini aldi. biri 12,5 tl digeri 8 tl.
|
||
![]() |
||
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 10:52 |
|
|
Gemi biz ne gargaralar denedik ama nafile:) InsaAllah sende pharmol zn uzun vade de ise yarar. Peki ka� saate kadar etkisini g�r�yorsun. Misal ben ilk kullandigimda bile bir ka� saat ancak etkisi olmustu sonra zaten hi� etki etmedi. Eger seni bir sonraki yemege kadar koruyabiliyorsa yada aksama kadar m�kemmel bir gelisme senin i�in. Bir �m�r bunu kullanarak rahat edersin;) Ha ama eger etkisi ge�erse direkt kbb a y�nelmelisin.
|
||
![]() |
||
nyse_o
�ye
Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Durum: Çevrimdışı Puan: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 10:54 |
|
|
birde nanotech z' nin fiyatini bilen varmi? bu ikisi bir ise yarasa bide murat hocanin burun damlasi gelince piyasaya:) ALLAHHHHHH yeniden dogmus gibi olurum.
|
||
![]() |
||
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 21:46 |
|
Evet burun damlasini sirekteki �izmeli kedinin sapkasini �n�ne alip g�zlerini kocaman a�ip bekledigi gibi beklemekteyiz:)) birde murat hocam alerji cihazi test edecekti bu haberide beklemekteyiz:) |
||
![]() |
||
Gemi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 22:56 |
|
|
Neyse_o, ben istanbulda yasiyorum o yuzden bulmak kolay oldu. ��z�m ilaci aradim, onlar da yakinlarda bi eczaneye y�nlendirdiler. Pharmol Zn aldim 8.5 liraya, evet sisesi farkli ama, ben memnun kaldim. Listerine keskin nane tadi ve kokusu vermekten baska bisey yapmiyor. Bu gargaranin kokusu yok, ama �ok etkili.
Sifa, evet etkili oldu. Gunde 1 kez kullansam yetecek gibi sanki ama gun i�inde moralim bozulmasin diye test etmiyorum. Biraz kullanayim da sonra saat basi kontrol edicem kendimi. |
||
![]() |
||
Gemi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 04-Ekim-2013 tarihinde 23:02 |
|
|
Sifa, �esit �esit agiz kokusu var bende. D�nem d�nem farkli kokular aliyorum. Hapsurdugumda �ikan koku bademciklerden geliyor diye s�pheleniyorum, ama bakiyorum bademciklerde bisey yok... Aileme de agzim kokuyor aldircam ben bademciklerimi diyemiyorum, utaniyorum... Burun ameliyati olucam insallah, o zaman bu hapsuruk kokusu ge�mezse derhal bademcikleri aldiricam.
Baska bir koku vardi agzimda, kendimi bildim bileli. Dis�ilerden �ikmiyorum, ama dis�iler bisey yapmiyordu. En sonunda utancimi astim, koku geliyor burdan bisey yapin dedim. Dis ipi dedi, baska bisey demedi. Olmaz olsun dis�iler. Sonra o tarafta iki dis �ld�, kanal tedavisi yapildi, kokudan da kurtuldum. kaynagi neymis anlayamadim yani. Dislerim saglikliyken de o koku vardi, ��r�kken de. Neyse o koku ge�ti iste. Simdi �b�r taraftaki bi dis ��r�k, biliyorum ama �ektirmiyorum. Onun kokmasi isten degil, ama �ektiremem suan, g�l�nce g�z�k�yor, cesaret edemiyorum. Bir de dis ipinin �ok faydasini g�rd�m, o da baska t�rl� kokumu engelledi. |
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ekim-2013 tarihinde 14:02 |
|
Helba firmasi bu konuda netlesmiyor. Belli ki hayir diyemiyor. Buruna sokulan IR cihazin firmasi hen�z getirmediler. -M |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ekim-2013 tarihinde 14:52 |
|
|
nyse_o, dedigin siteye baktim; en soldakini alacaksin, 12 k�s�r olani. Digerini, yuvarlak sisede olani yani �� bes g�n falan kullanip birakman lazim. Pharmol, isine yaradiysa bir ka� sise al bence, 5 tl kargo parasi da var. Benim hesaplamama g�re, g�nde iki kere kullanarak ayda �� sise kullanilmasi gerekiyor, aylik 45 lira ediyor.. Eger, kesin isinize yariyorsa, �ok �ok ucuz .
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 05-Ekim-2013 tarihinde 15:01 |
|
|
PharmolZn 200 ml, T�rkiye'nin her yerinde 8 liradir. Y�ksek fiyata satilan yerden almayiniz.
http://www.cozumilac.com/pharmolzn/ sayfasinda firma sahibinin cep telefonu var. Size en yakin eczaneyi kendisinden sorunuz �greniniz. Toplu alimlari firmadan yapiniz iskonto isteyiniz. NOT: Bu ila� ile hi� bir finansal iliskim yoktur -M |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2013 tarihinde 08:21 |
|
|
Hocam, sitede 400 ml si 13 tl. On tane alinca 100 liraya falan birakiyorlar.
|
||
![]() |
||
Gemi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 06-Ekim-2013 tarihinde 13:14 |
|
|
Sizleri dertdasim olarak g�r�yorum, o yuzden yine geldim. Pharmol Zn ge�iriyor diye erken sevindim galiba, az da olsa koku duruyor. Ama kokunun sebebini biliyorum su an, agzimda iki tane ��r�k agriyan dis var. Sali gunu birine kanal tedavisi baslatacagim, umarim koku ge�er. Dis tedavilerim bitince pharmol zn i�in daha kesin yorumlar yapabilirim. Ama �yle bisey mumkun degil, zira dislerimin hepsi �l�yor sirayla, dis�iden �ikmiyorum...
|
||
![]() |
||
king
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 07-Ekim-2013 tarihinde 00:08 |
|
pharmol zn yi hocamiz �ncelikle ��r�k disleri tedavi ettikten sonra kullanilmasini �neriyor. dislerinde ��r�k varsa ve aman deyip ge�iyorsan diger dislerinde hatta b�breklerinde bundan etkilenecek ve sonu gelmeyen bir ��r�me olayi baslayacaktir agzinda ��r�k kalmayacak sekilde temizletmelisin ve g�nl�k kalsiyum ihtiyacini gidermelisin agiz kokusundan �nce ilgilenmen gereken is bu olmali bence |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 08-Ekim-2013 tarihinde 17:42 |
|
|
Disimde ��r�k varken kokuyu aliyordum , pharmolzn kullaninca kokuyu almiyordum. Tabii �evremden nasil hissediiyordu bilmiyorum. O aralar bitkisel ila� vs de kullanmistim , hangisi faydali oldu bilemem fakat o degisik iltihapsi kokuyu almiyordum. ��r�kleri yaptirip distaslarini temizletince o koku gitti. Ama h�l� agiz kokusu var.
Bademciklerimi aldirmaya kesin karar verdim, bug�n gittigim doktor pek �nemsemedi, bu doktor da " Yetiskinler de ameliyat uzun s�rer ( 1 saat falan ), agri fazla olur " dedi. Forumlarda okudugum bir seyi s�yledi, farenjitin var, o kronik hale gelebilir, dedi. Ben bunu sehir efsanesi saniyordum; internetteki doktorlar da yalan oldugunu s�yl�yordu. Doktorun agzindan isitince aklim karisti. ( Simdi yazarken aklima geldi "kamerayla bademciklerime bakin" diyecektim, unuttum gitti. Ama fark etmez ben s�rekli g�r�yorum magmalari, ameliyat olacagim. ) . Ila� koleksiyonuma fixdual ve momecon spray de eklendi ama almam heralde. Agiz kokusu hari� bogazda takilma disinda sorunum yok. Ameliyat �creti her sey dahil 500 lira. Sabah olursam �gleden sonra eve �ikacagim, yoksa bir gece tek kisilik odada kalacagim. Simdi biraz daha fiyat - doktor arastirmasi yapacagim , bayram sonrasi ameliyati d�s�n�yorum. |
||
![]() |
||
Gemi
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Ekim-2013 tarihinde 18:50 |
|
Agiz kokusu bir yana, ben de dislerimin hepsini tedavi ettirmek isterim ama bitmiyor tedavileri. Yillardir s�rekli dis�ideyim, s�rekli bir dolgu, bir kanal, bir kaplama. Bitmiyor lanet... Neyse dis sorunumdan ziyade, Pharmolun dilimdeki o garip kokuyu ge�irdigine eminim artik. �retenlerden Allah razi olsun. |
||
![]() |
||
polat
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2013 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Ekim-2013 tarihinde 20:50 |
|
|
Bende sekiz yildir dil pasi sorunu var ve bi �m�r bunla yasamayi �grenecegiz sanirim. Bademcik ceplerinde de 5 g�nde bir k���k k���k bademcik taslari olusuyor ve ben her olustugu zaman yemek �ubugunun ucuyla oynatip arkasiyla aliyorum magmalar k���c�k olmasina ragmen parmak arasinda ezince olduk�a k�t� kokuyorlar. Ayrica bende helikobakter pilori ve sabahlari geniz akintisi oluyor dil pasinin nedeni olarak bu ikisinin birlesiminden kaynaklandigini d�s�n�yorum ��nk� tek tek herbirini tedaviye kalkistigimizda ��z�m alamiyoruz.Ge�en sene deviasyon ve konka ameliyati oldum ama koku malesef hi� eksilmedi.Bademcik taslarini �ikardigim zaman kokuda azalma oluyor bende.Ayrica 2-3 g�nde bir dil pasini yatmadan dil �ekecegiyle temizliyorum. Ge�enlerde agiz kokusunun g�n� birlik 'kesin' ��z�m�n� buldum arkadaslar. Simdi yatmadan disimi fir�aladiktan dis ipi kullandiktan sonra dil pasini dil �ekecegiyle ya da tatli kasigiyla arkadan �ne temizliyorum(dili fir�alamayin arkadan �ne temizleyin).Bu islemden 15 dakka sonra yataga girmeden hemen �nce(bu arada dil dinleniyor ve bi bardak su i�erseniz daha iyi olur) eczaneden aldigim KLORHEX gargarayla 1 dakka boyunca agizda �zellikle dilin arka kisminda bekletip gargara yapip t�k�r�yoruz.Ertesi g�n boyunca hi�bir sekilde agiz kokusu olusmadi bende ve hi� sakiz �igneme ihtiyaci dahi hissetmedim.Bu y�ntemi 5 g�nd�r uyguluyorum ve bu s�re i�inde hi� koku almadim.�nceden ge�ici ��z�m olarak nidazol veya flagl tablet(ikisi ayni etken maddeye sahip bilmeyenler i�in) kullaniyordum ama artik bu sekilde ge�ici g�n�birlik ��z�me ulastim. Klorhex gargara bitince hocamizin �nerdigi PHARMOL ZN veya oderol gargarayi alip kullanmayi d�s�n�yorum. B�ylelikle ge�ici g�n�birlik ��z�m de olsa agiz kokusundan kurtulmus bi sekilde bi g�n bile ge�irmek karsindaki kisiyle rahat konusabilmek herseye deger
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Durum: Çevrimdışı Puan: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2013 tarihinde 16:58 |
|
|
Selam Dostlar.. �ncelikle agiz gargarasi kullanan t�m kardeslere k���k bir tavsiyem var.Verecegim bu tavsiye genel anlamda bilinen birsey olmasina ragmen bu sitede olupta bilmeyen kardeslerimiz dahi var.Gargaralarin y�zde 95 lik b�l�m�nde alkol kullanildigindan aslinda agzimizi temizleyelim derken daha da k�t� bir sonuca gittigimizin farkinda olmaliyiz.��nk� basta Murat Hoca olmak �zere isin erbabi olan hekimler,alkollu gargaralarin tehlikesinden bahsetmistir ve bahsediyorda.Bununla beraber yine hekimlerin �ogusu,yolumuz dis hastanesine yada kliniklere d�st�g�nde,alkollu gargaralarin kullaniminda herhangi bir sikinti olmadigini savunuyorlar.Normal agiz ve dis sikintisi �eken �ogu insanimizin ''koku'' kelimesiyle pek alakadar olmadiklarindan bu t�r gargaralari kullanip kullanmamalari da herhangi bir sorun teskil etmiyor diyebiliriz.Ama is koku temelli olunca bu sefer olayin rengi birazcik degisik oluyor.En basitinden 'klorhex' kullanan kardeslerimiz az da olsa agiz kokusundan uzaklasabiliyor.Ama ilerleyen g�nlerde 'klorhex' le degil gargara yapmak i�sen bile fayda etmiyor.Hele hele market standlarinda satilan gargaralardan hi� bahsetmiyorum bile. Ikinci bir tavsiyem de ''PHARMOL ZN'' hakkinda.Kendi kullanim sonu�larimdan bahsetmek istiyorum.Dis ve dil temizliginden sonra s�ylenilen sekilde kullandim.Hatta 30 saniye bekletip sonra gargara yaptim.Hatta bir yudum i�tim de diyebilirim.Koku kesildi.Antibiyotik kullandim bitkisel ila� kullandim hersey kullandim.Hepsine de bagisiklik kazandim diyebilirim.Yani ne nidazol ne flagy vs vs vs. hi�biri artik fayda etmiyor.Bundan �t�r� dedim ki bu gargara bug�n fayda etti ama yarin etmez. 2 3 4 5 kullandim.�st�ne �stl�k koku yapabilecek seyler t�kettim �ay karbon hidrat y�klemesi pasta �ikolata hamur isleri nescafe kahve vs.sonu� gayet memnun etti beni.��nk� Pharmol zn islem uygulandiktan sonra 8 saate kadar birsey yenilip i�ilmezse etkisinin devam edecegi s�ylendi.Ben yedim i�tim hatta sigara da kullandigim i�in abarttim da abarttim diyeyim.Simdi anladim ki tip 1 m�btelasiyim.�nceden forumda felan okudugum bir takim yazilar dogrultusunda tip 1 olmadigimin kanisina iyice varmistim.Ama Pharmol den sonra anladim ki Tip 1 mis benim hastaligim.Siz kardeslerime de tavsiyem de ''Ya bende ise yaramaz'' deyipte karamsar olmayin.En azindan alin deneyin nedir ki 12 13 lira birsey.K�kten ��z�m degil Eyvallah ama en azindan y�zy�ze konusabilmenin tadina varin insanlardan uzak durmamanin ne kadar huzur verdigini anlayin..Insan olmanin ne kadar g�zel oldugunu anlayin..Selametle |
||
![]() |
||
sifa
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Durum: Çevrimdışı Puan: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Aralik-2013 tarihinde 21:40 |
|
|
Ne g�zel.. Gargarayla eger 8 saat kokusuz kalabiliyorsaniz zaten yasam kaliteniz y�kselmis ve kurtulmus demeksinizdir. Kaldi ki zaten tip 1 iseniz cerrahi islemlere gerek yok pharmol zn ile bir �m�r yasayabilirsiniz. Yani bu gargarayi dis macunu gibi d�s�nmek lazim nasil ki g�nde 3 kez fir�aliyorsak 3 kez de gargara yapabiliriz. Sizin adiniza sevindim.
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Aralik-2013 tarihinde 19:46 |
|
|
Sagolun tesekk�rler..
Ama ben ilk baslarda tip 1 degildir diye �ok m�cadele verdim.Simdi bile teredd�tlerim yok degil.Mesela deviasyon ameliyati oldum.Az daha gaza gelseydim bademcikleri 20 lik disleri �ektiricektim.Kullandigim ilacin haddi var hesabi yok.Hatta bu y�zden bagisiklik sistemim ��km�s durumda azicik hava soguk olsun bas agrisindan duramiyorum.Hemen hastalanabiliyorum mesela.Bir koku y�z�nden neler �ektim neler :) Geniz akintim yine var burnumda ki konkalar yine tikiyor nefes almami zorlastiriyor.Yani var da var.Kesin ��z�mde Insallah bir g�n bulunur.. |
||
![]() |
||
Josephine
�ye
Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Aralik-2013 tarihinde 21:27 |
|
hocam bahsettiginiz cihaz Medisana Medinose mu ? eger oysa ben satin almayi d�s�n�yorum, kullaninca size ve foruma g�r�slerimi bildiririm. |
||
![]() |
||
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Aralik-2013 tarihinde 18:06 |
|
|
Royalalbert, tip1kokun varsa kurtulmasi digerlerine g�re �ok kolay. ��r�k tartar yoksa g�nl�k agiz temizligin iyiyse tip1 den kurtulursun.
|
||
![]() |
||
kokuylasavasan
Yeni �ye
Kayıt Tarihi: 05-Mart-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2014 tarihinde 15:20 |
|
|
kesinlikle ge�ilmez. pharmol sadece umut tacirlerinin �r�n�d�r.
|
||
![]() |
||
bir hayalim var
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 22-Mart-2014 tarihinde 23:51 |
|
|
kardesim, keske sadece "kesinlikle ge�ilmez" deseydin. Bu �r�n� gelistiren Sayin Murat Hocamza haksizlik ettigini d�s�n�yorum�
�ncelikle kendisi bu sitenin y�neticisi olarak simdiye kadar hi�bir ilacin veya farkli bir �r�n�n reklamini yapmamistir ve bu konuda �ok titiz davrandigini her zaman dile getirmistir. Ayrica arkadaslarin uyguladiklari y�ntem ve ila�lar hakkinda yazdiklarini siteye eklediginde de uygun g�rmedigi yanlislar varsa bizleri uyarmaktadir veya bilgilendirmektedir� Son olarak bu �r�n piyasaya k�r saglamak i�in s�r�lmemis ve yukaridada Murat Hoca geliriyle herhangi bir ilgisi bulunmadigini s�ylemis. *** Murat hocam sizin adiniza konustum gibi oldum..Affiniza siginiyorum.. |
||
|
�areSiZseniz ! �are SiZsiniz !!
|
||
![]() |
||
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2014 tarihinde 09:09 |
|
|
Beni savunarak g�sterdiginiz zerafetiniz i�in tesekk�r ederim. Evet dogru. Benim hi� bir ila� ile 1 tek kurus bile ticari iliskim yoktur.
Firmanin sahibi bir g�n bana peynirli pide ismarladi. Bazi g�r�smelerimizde �ay, muhallebi falan ismarlamisti. Bir de agiz kokusu deneylerimde kullanmam i�in bir sise amino asit g�nderdi. Bazen re�ete ve kartvizitlerimi matbada basmistir. Firma ile Hi� bir para alisverisim olmamistir. Hi� kimsenin umutlarini s�m�rmedim, hi� kimseye agiz kokunuzu tedavi edecegimi vaad etmedim. PharmolZn 'den gurur duyarim, sadece �lkemizde degil, yanilmiyorsam yurt disinda da muadili yoktur. - M |
||
![]() |
||
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2014 tarihinde 11:50 |
|
|
Pharmol ZN yi bende kullandim. Bug�ne dek binlerce sise farkli �r�n kullanan biri olarak, bu �r�n�n kesinlikle farkli ve ise yarar oldugunu s�yleyebilirim. Diger �r�nlerde (buna naneli maneli dis macunlari da dahil) mevcut koku daha degisken ve daha beter ve i�inden �ikilmaz hale geliyordu. O y�zden bu tarz �r�nlere olan g�venim bitmisti. TIP 1 kokuda bence mucize.
Hi�bir maddi kaygi i�ine girmeden bizimle bu sorunu adeta beraber yasayan Murat Hocamizin emegine bu sekilde �amur atilmasini ben de i�ime sindiremedim. Daha dikkatli olmanizi �neririm. |
||
![]() |
||
Helicobacter
Kidemli �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 23-Mart-2014 tarihinde 19:34 |
|
|
"bir hayalim var" ve "murat hoca" nin yazdiklarina katiliyorum. ne dedilerse noktasina virg�l�ne kadar haklilar. buradaki insanlarin �ogu yillarca burda yazar, ve burada diger hastalarin yazdiklarini okur. bilgi alisverisi olur. pharmol sende ise yaramadiysa �aresini arastir...
|
||
![]() |
||
Mehmet
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Durum: Çevrimdışı Puan: 388 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 24-Mart-2014 tarihinde 11:47 |
|
|
Kardesim senin sorunun farkli demek! Mideden geliyordur belki? Sen �nce koku �esitlerini arastir. Bende de mesela pharmol zn sadece 1-2 saat kadar etki etti, etmedi... Demek ki benim koku �esidim tip 1 degilmis. Tutup da millete umut tacirleri bunlar diye ithamlarda bulunmadim.
|
||
![]() |
||
RoyalAlbert
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Nisan-2014 tarihinde 16:33 |
|
|
Arkadaslar..
Pharmol ZN kullanan birisi olarak,bug�ne kadar g�rd�g�m en etkili gargaralardan birisidir.Ama eger sikintiniz tip1 degilse o zaman gargaranin etkisi de buna g�re zamanla kayboluyor.Mesela ben ilk kullandigimda hayret ettim hemen koku kesildi.O da yetmedi test ettim.Yemek yedim �ay i�tim kahve i�tim sigara i�tim.Ama g�rd�m ki 8 saatin sonunda hi� degisen bir sey olmadi.Tabi ben mutluluktan havalara u�tum :) Bir ka� g�n bu sekilde gitti.Sonra baktim ki etkisi yavas yavas ge�meye basladi bir sey yemedigim halde etkisi zayifladi g�nbeg�n dibe vurdu.Ve benim b�t�n hayallerim bi kez daha suya d�st�.Ama birsey �grendim ara sira kullandiginizda �ok iyi kurtarici oluyor.Mesela �nemli bir toplanti var kullandiginizda size kurtarici olarak birebir yardimci oluyor yada bir bulusma yada arkadaslarinizla yolculuk esnasinda veya sinema vs. gibi durumlardan once kullandiginizda faydasi var.Ama Tip 2-3-4 iseniz bende oldugu gibi etkisini �ok g�remezsiniz bi ka� gun yada saat sonra hersey eskiye d�n�yor.Kalitesi tartisilir mi bence tartisilmaz 10 numara bes yildizlik bir gargara.Bizim derdimiz farkli diye degeri malum olan ilaci hi�e saymak emege saygisizlik olur.Murat Hocamizin burun damlasi hayirlisiyla bir sekil alsaydi tip 2 yi yerle bir etseydik Allahin izniyle :) |
||
![]() |
||
Yanıtla
|
Sayfa 123> |
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |