![]() |
So�an Kokusu |
Yanıtla
|
| Yazar | |
hakan44
Yeni �ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: So�an KokusuGönderildi: 13-Nisan-2013 tarihinde 07:27 |
|
murat hocam benim kokumun ipucusu, kar�� taraf bana so�anm� yedin diye soruyor halbuki hi� yemedi�im halde,
di� ve kbb uzmanlar�na gitmi�tim herhangi bir�ey bulamad�lar hatta sin�s tomografi �ektirdim temiz ��kt� akci�er pa �ektirmi�tim oda temiz ��kt� mideden so�ana benzeyen bir koku a��za y�kselebilrmi ve s�rekli hissediyorum yani kronik bi durum |
|
![]() |
|
admin
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 13-Nisan-2013 tarihinde 12:14 |
|
Bilmiyorum.
Bunlar subjektif yorumlard�r ve de�ersizdir. Birisi so�ana benzetir di�eri gazoza benzetir, ba�kas� fareye benzetir. Hi� bir belirleyicili�i yoktur |
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 15-Nisan-2013 tarihinde 08:24 |
|
Hocam ben de zaman zaman so�an yemedi�im halde so�an yemi�im gibi bir tat al�yorum. Midem hassasla�t��� ve y�kseldi�i zamanlarda oluyor. Refl� testlerini yat�rd�m sonuclar hep negatif ama midemde bir hassasiyet var ve �zellikle uzun sallant�l� yolculukta, yorgunlukta cok art�yor refl� belirtileri.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |