![]() |
sabrim t�kendi umudum azaldi |
Yanıtla
|
| Yazar | |
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: sabrim t�kendi umudum azaldiGönderildi: 29-Nisan-2013 tarihinde 18:47 |
|
arkadaslar bu lanetten ben biktim artik ne yapicam bilmiyorum galiba pes edicem bu agiz kokusuyla �l�p gidicem sorun bulunamiyor gen� yasta derbeder oldum yillarim gitti her g�n dua ediyorum allahima bi �are bi siva vermesi i�in devam da edicem ama �ok k�t� olaylar geliyor basima isyan etmekte istemiyorum ama mahvoldum.
hoslandigim kiza a�ilamiyorum,sosyal medyadan konusuyoruz bulusalim deyince yalanlar uyduruyorum bahaneler �retiyorum ve artik biktim bu durumdan offff ben ve siz dostlarim bu durumu hak edecek ne yaptik da bu lanet bize bulasti anlamis degilim. size anlatiyorum kardeslerim ��nk� bu konuyu baska kimseye a�amam kesin sizde �ok dertlisiniz yaralisiniz insallah sifa bulurum ve bulursunuz.... |
|
![]() |
|
ormes
�ye
Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: �stanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mayis-2013 tarihinde 10:33 |
|
abicim haklisin da yalan uydurmana gerek yok bence at agzina bir sakiz �yle takil o kadar da abartilcak birsey yok eger seviyorsa anlayisla karsilar iliskiniz tam saglikli olmasa da yeterli olur en azindan simdilik moralimizi bozmayalim bence yapilabilcek ne varsa yapalim
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 422 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Mayis-2013 tarihinde 19:30 |
|
Nurka,sen doktora gorundunmu? ne dediler? yani senin kokun nerden kaynaklaniyor hicbir doktor bulamadimi? agiz kokusumudur,nefes kokusumu? sen nerden olduguna supheleniyorsun? yaz bize belki bu durumda olupta iyilesen biri sana,bize bir yol gosterir....
|
|
![]() |
|
nurka
�ye
Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Durum: Çevrimdışı Puan: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 02-Mayis-2013 tarihinde 11:21 |
|
ormes sakizla falan kokuyu bastirmak nereye kadar s�recek kardesim bi zaman sonra o lanet koku sakizi bile etkisiz hale getiriyo...
mahoni doktora g�r�nmek ne kelime v�c�dumu tarattim resmen ama sonuca varamadim dislerden degil,bademcik degil,mayisin 20'sinde mideden endoskopi olucam artik son �arem o gibi bakalim onda ne �ikicak.ger�ekten �ok yoruldum... |
|
![]() |
|
erkannn1
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 15-Eyl�l-2014 Konum: Aydin Durum: Çevrimdışı Puan: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 01-Aralik-2014 tarihinde 10:45 |
|
kardesim valla allah sifa versin diyelim c�mlemize ama bu lanet koku olayi tedavisi cok ugrastirici hele bazi durumlarda tedavi bile edilemiyor hepimiz ayni durumdayiz ben bi vakit kbb ye gittim akut farenjit dendi ama hi� sanmiyorim kokunun ordan kaynakli olabilecegini �ok sik refl� olurum mideden problem var ama olsa nolcak ila�la yasacagiz ve g�nl�k sorunlarimiz ortadan kalkacak ila�lar bitince basa saracak koku tek �are ameliyat ama oda kokuyu yok edecekmi bilmem.
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapabilirsiniz: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |