![]() |
Aseton detekt�r� |
Yanıtla
|
| Yazar | |
aydinmur
Y�netici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Durum: Çevrimdışı Puan: 2399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Konu: Aseton detekt�r�Gönderildi: 02-Agustos-2013 tarihinde 20:10 |
|
Nefeste aseton seviyesini �l�en portatif cihazin prototipi bu g�n yayinlandi.
http://iop.msgfocus.com/q/1mnI0nq9kYkPBdbIyKIR/wv -M |
|
![]() |
|
evian
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Durum: Çevrimdışı Puan: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 02:36 |
|
hocam bunlar alkol metrenin bir turevi degilmi sahsi gorusunuzce ! zatenaseton kokusu akciger iltihaplanmasindan degilmi buyuk bir olasilik ile ?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli �ye
Kayıt Tarihi: 02-Eyl�l-2012 Konum: Denizli Durum: Çevrimdışı Puan: 299 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 02:42 |
|
Bilgilendirme i�in tesekk�rler Hocam.
Ilettiginiz linkten anladigim kadariyla seker hastalarinin kilo durumlarinin 'nefeslerindeki aseton kokusu miktari' ile takibi ama�li yapilmis. Netten okudugum kadariyla aseton kokusu a�lik durumunda ve seker hastalarinda g�r�len bir durum. Seker hastaligina yakalanan bir arkadasimda bu kokuyu bariz hissetmistim. |
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Agustos-2013 tarihinde 15:24 |
|
Koku �l�mede kromatografi altin y�ntemdir. Agiz kokusunda ilk defa OralChroma k�k�rtl� bilesikler i�in portatif kromatograf �retmisti. Simdi organik bilesikler i�in portatif kromatograf �retildi.
Bu g�zel bir gelisme yarin azotlu gazlar i�in �retilir ve daha sonraki g�n kombine edilerek k�k�rtl�+azotlu+organik gaz kokusu (agiz kokusu) �l�ebilen degerli �r�nler �ikar piyasaya. B�ylece Halimeter gibi sahte makinelerle kendimizi kandirmayiz. Bu makaleye bu sebeple sevindim. Paylasmak istedim. -M |
|
![]() |
|
msms
�ye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 09-Temmuz-2014 tarihinde 23:07 |
|
Hocam portatif agiz kokusu �l�me cihazlarinin son durumu nedir? Dil rengine g�re mi takip edelim? Agzimizin koktugunu kendimizin anlamanin bir yolu olmali?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Y�netici
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 10-Temmuz-2014 tarihinde 08:18 |
|
Agiz kokusu �l�en cihaz (halitometre)ler ile ilgili burada biraz bilgi var:
http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-olcen-halimeter-halitometre.html Agzinizin koktugunu �evrenize sorarak anlayiniz. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Yanıtla
Gönderildi: 03-Nisan-2016 tarihinde 22:03 |
|
Burda yazilanlari okuyrm seker hastalarinin agiz kokusu oldugu soylebiyor ama seker hastasi yakinlarim var agzi koknuyor ben seker hastasi olursam agzim kokarmi diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
Yanıtla
|
|
| Tweet |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Siz şunları yapamazsınız: bu forumda yeni konu açabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda konuları yanıtlayabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı silebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anket oluşturabilirsiniz Siz şunları yapamazsınız: bu forumda anketlere oy verebilirsiniz |