Agiz Kokusu+ Web Sitesi
Forum Ana Sayfası Forum Ana Sayfası » AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari » Bir soru sormak istiyorum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumda Ara   Etkinlikler   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ Yap GiriÅŸ Yap

Bu �r�n� kullanan var mi?

Yanıtla Yanıtla
Yazar
Misafir
Misafir
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı Misafir Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Konu: Bu �r�n� kullanan var mi?
    Gönderildi: 06-Agustos-2013 tarihinde 13:07
Internette " Ter kokusunu g�l kokusuna �eviriyor " diye pazarlaniyor. �r�n�n adi " candy deo parf�m " . Bildiginiz seker, yiyince bes alti saat g�l kokuyormussunuz. 2 - 3 ay �nce v�cut kokusu ile ilgili arastirma yaparken yabanci sitelerde g�rm�st�m ama pek de mantikli gelmedigi i�in umursamamistim.

Bug�n internette bakarken, bu sekerin T�rkiye'de patlama yaptigini g�rd�m. Onlarca site a�ilmis, ter kokusuna karsi bire bir , diye pazarlaniyor. Seda Sayan da kendi programinda ( reklam kisminda) " agiz kokusuna da iyi gelir " diye sunuyor. Seda Sayanli reklamin oldugu site su : http://www.tersekeri.net/

Internetten �ok alisveris yapmis biri olarak sunu s�yleyeyim: Bir sitede " �aldirin biz sizi arariz, �cretsiz deneme �r�n� vs " yaziyorsa % 99 sahtek�r bir sitedir, �cretsiz �r�n dediklerinde de ya kont�r parasi aliyorlar ya da sizi bir yere parali �ye yapiyorlar.
Başa Dön
king Açılır Menüyü Görüntüle
�ye
Üye

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı king Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2019 tarihinde 20:42
Fazlasiyla heyecanli bir kisiligim var doktora danistigimda �nemli g�nlerde yarim dideral kullanmami tavsiye etti tabi haliyle bir kerelik kullanim fayda vermedi ve ben her g�n yarim dideral kullanmaya basladim.bu durumdan 10 g�n sonra farkettim ki agiz kokumda %60 azalma var hatta diserimi ve dilimi temizlersem koku bir seyler yiyene kadar %80 azaliyor.diderali kestigimde ise koku dislerimi fir�alasam dahi kesilmiyor. Bu konuda g�r�slerinizi almak istedim
Başa Dön
aydinmur Açılır Menüyü Görüntüle
Y�netici
Yönetici

Durum: Çevrimdışı
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   TeÅŸekkürler (0) TeÅŸekkürler(0)   Alıntı aydinmur Alıntı  YanıtlaYanıtla Bu Mesaja DoÄŸrudan BaÄŸlantı Gönderildi: 02-Ekim-2019 tarihinde 21:22
İlk gönderen: king king yazdı:

Fazlasiyla heyecanli bir kisiligim var doktora danistigimda �nemli g�nlerde yarim dideral kullanmami tavsiye etti tabi haliyle bir kerelik kullanim fayda vermedi ve ben her g�n yarim dideral kullanmaya basladim.bu durumdan 10 g�n sonra farkettim ki agiz kokumda %60 azalma var hatta diserimi ve dilimi temizlersem koku bir seyler yiyene kadar %80 azaliyor.diderali kestigimde ise koku dislerimi fir�alasam dahi kesilmiyor. Bu konuda g�r�slerinizi almak istedim

Gayet enteresan bir durum. Psikiyatri hekimi ile konusmak lazim. Bir ihtimal su ki: sosyal fobiniz vardi, dideral seratonin sizintisini durdurdu sosyal fobi kayboldu.
Konuyu psikiyatriste aktariniz. Sgk anlasmali bir �zel hastahanenin psikiyatri servisinden hemen randevu alin.

Sonucu buraya yazar misiniz l�tfen
-M
Başa Dön
 Yanıtla Yanıtla

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Menüyü Görüntüle

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.